Køb nstig online på eBay

ByBillige ugg

Køb nstig online på eBay

Oplysninger om Emu Når temperaturen falder til minus, er Emu støvler og støvler til de must, for at få varme og tørre fødder gennem vinteren. I mere end 15 år har det australske mærke Emu produceret sko af høj kvalitet. Sæde af familievirksomheden er Geelong nær Belly Beach, hvor i syttitallet var surfere iført de legendariske Lamb Boots for første gang. Højdepunkterne i Emu Boots er naturlige materialer som blød ruskind, varm lammeskind og en behagelig fodseng. Det er ikke for ingenting, at støvlerne er en integreret del af de bedste gadeformer i verden. Start med at bruge en af ​​de mange Emu-modeller, du finder på eBay.

Emu støvler er trenden. Klassisk med en enkel aksel som en halvstøv til jeans eller knæhøj med legende løkker eller knudet mini nederdel. Med støvlerne kan du skabe kølige udseende med et strejf af australsk kulde. Sort eller grå, i bløde naturlige toner eller med en lys farve, sikrer de superglatte Emu Boots et godt udseende. De holder ikke kun varme og tørre, men er et hyggeligt stykke velvære til koldt fe. Takket være deres højkvalitets håndværk og trendy design er støvlerne og støvlerne fra Down Under lige så meget en del af mode. Slip ind i et par ægte australske Emu Boots fra eBay og modig med et smil vind og vejr.

About the author

Billige ugg administrator