Gratis fragt hos Spartoo

ByBillige ugg

Gratis fragt hos Spartoo

Ugg: Mine stvler passer mig!

De blev oprindelig ugg støvler børn brugt af australske frehyrder, senere tog surferne dem til sig i 70’erne, for at undg kolde fdder nr de kom op fra vandet, men det var Pamela Anderson, der i 2004 gjorde ugg udsalg freskindsstvler til et decideret modefnomen! Derefter blev alle Hollywood stjernerne vilde med stvlerne, hvilket understregede UGG’s succes: Kate Moss, Jennifer Aniston, Sarah Jessica Parker, Kate Winslet, og selv Leonardio DiCaprio kan ikke f for mange UGGs!

UGG Australia markedsfrer nogle af deres modeller i halve strrelser og vi anbefaler at du vlger den strrelse, der ligger tttest p den ugg sutsko strrelse du normalt bruger. Hvis du for eksempel bruger str. 40 br du vlge 40 1/2, hvis modellen ikke findes i strrelse 40. Oprindeligt blev de brugt af australske hyrder, sidenhen af surferne og UGG stvlerne er siden blevet favoritstvlerne blandt de kendte stjerner.

Hold fdderne varme med et par UGG stvler

I dag er UGG stvlerne ugg sko nrmest blevet et “Must Have” til skituren. De er foret med freuld, s du kan holde fdderne varme i vinterkulden.

Komfortable luksusstvler i hyper moderne stil.

UGG stvler fs bde til kvinder, mnd og brn. UGG stvler findes i flere farver og smarte modeller, men kan ogs fs i sandaler og i flip flops modeller.

SPARTOOs rabatkoder kan ikke bruges til flgende mrker: Sendra Boots, Samsonite, Red Wing Der er ikke ndvendigvis gratis fragt og retur p varer, der er markeret “Partnerprodukt”.

About the author

Billige ugg administrator