Fri frakt og rask levering

ByBillige ugg

Fri frakt og rask levering

Denne nettsiden bruker cookies

Cookies er ndvendig for f hjemmesiden til fungere, men de gir ogs informasjon om hvordan du bruker vr hjemmeside. Cookies p denne hjemmesiden brukes primrt til trafikkmling, optimalisering av sidens innhold og tilpasset markedsfring p andre sider. Dersom du klikker deg videre p siden, aksepterer du vrt bruk av cookies. Vil du vite mer om cookies, og hvordan du sletter dem,Klikk her

Ugg Australia ble etablert i Australia av en ung surfer i 1978, etter at surferene ved Byron Bay begynte bruke saueskinn for holde bena varme mellom slagene. Brian Smith er mannen bag Ugg. Han dro til statene med en uggs støvler ugg sko bag full at sauseskinn boots. Det ugg støvler københavn var da UGG ble skapt. Og i 1998 produserte UGG to boots, fire slippers og noen casualts. Det var samme at Ugg virkelig slo ann, de var blitt et high end luksus merke. Uggs skot er se p moteukene i Milan, Paris og New York. Ugg leverer en ugg forhandler københavn luksuri komfort som er helt egen. De bruker kun det beste av kvalitet.

About the author

Billige ugg administrator