1 Agawam drenge volleyball kommer bagfra i femte sæt til nederlag nr

ByBillige ugg

1 Agawam drenge volleyball kommer bagfra i femte sæt til nederlag nr

1 Agawam drenge volleyball kommer bagfra i femte sæt til nederlag nr

AGAWAM Champions finder altid en måde at grave dybt på, når det betyder mest, som toprangerede Agawam fredag ​​aften, besejrede nr. 2 Chicopee Comp i fem sæt.

Spilede hjemme før et pakket gym, førte Agawam (13 2, 7 0) i spil, 2 1, og havde en behagelig 12 6 føring midtvejs gennem det fjerde sæt før Comp (11 2, 6 2) næsten stjal en sejr.

En drab af Junior Vitaliy Popovichenko startede en 9 4 runde, der trak Colts inden for en, 16 15. Senior Sean Buxton havde det sidste punkt i rallyet og dræbte en gratis bold for at tvinge en Agawam timeout.

Out of time-out, Brownies genvandt kontrol af sættet, vinde tre af de næste fire point for at strække deres bly tilbage til 3, 19 16. Men igen Chicopee Comp kæmpede tilbage.

Buxton (12 dræbte, tre blokke), der var enorm på nettet hele natten lang, tog en blok som en del af en 7 2 runde, der så Comp storm foran, 23 21. Løbet blev afkortet af en drab fra junior Josiah Douglas, tvinger et bedøvet Agawam-hold til at ringe til en anden timeout.

Agawam bundet kampen på 23, men Colts vandt de næste to point for at tage sæt 25 23 og tvinge kampen til et afgørende femte spil.

Comp) er et godt hold, og de kæmper hårdt under alle punkter, og de giver aldrig op, så vi måtte virkelig fokusere i det femte sæt og bringe det til dem, ’sagde agawam senior zach goggin.

Agawam var i stand til at refokusere i det femte sæt, men det tog lidt tid. Rid højt fra det fjerde sæt comeback, Comp stormede ud til en 6 2 bly og førte 8 4 ved overgangen, takket være en Douglas ess.

Efter omskifteren begyndte Agawam langsomt at skille væk ved underskuddet. En hurtig hitdræbte af junior Jeff LeClerc fra feedet fra Goggin (otte drab, 11 digs, 45 assists) gjorde det 9 7 Comp. Det punkt nøgler en 6 2 løb for Brownies, der tog en 12 11 bly.

Comp lavede en sidste stand, da Douglas (16 dræber, 10 graver) sendte hjem sin sidste dræb af natten for at binde sætet til 12. Douglas ‘Kill var dog det sidste punkt for Colts. Agawam rattled ud tre på hinanden følgende punkter til vinde sættet, og kampen, 15 12. Senior Wade Robidouxs gratis bolddræbte sikrede sejren til Brownies. Robidoux afsluttede kampen med 10 drab og 3 blokke.

var en stor sejr for os, fordi de følte, at det var lettere, da det var, men ingenting var let, sagde coach Patricia Demers. spurgte dem, hvis det var sådan, de ønskede at gå ned og de besluttede, at det var Comp, der kom ud på alle cylindre i sætte nummer et. Med score bundet til otte Comp vandt 13 af de næste 15 point for at tage en kommende 20 11 ledelse. Douglas optog en blok for at gøre det 12 8 og en blok fra junior Anthony Deprey Willis skubbede fordelen til syv på 15 8. Agawam forsøgte et comeback, men Comp forseglet sætet, 25 21.

ikke for godt at starte for varmt, men når vi hoppede ind der var det lidt for sent i det første sæt. Men det var da det rullede for os, sagde Goggin.

Agawam var i stand til at finde deres fod i det andet spil og derefter trække ned strækningen. Spillet blev bundet 12 gange klokken 17 da Brownies gik på en 10 2 sprint til mål for at vinde sætet, 25 19.

Senior Ben Cassidy (15 drab, 11 graver) kom med en gratis bolddræbte for at give Brownies en 18 17 føring og en hurtig hitdræbte fra Robidoux, med hjælp fra Goggin, hjalp endda kampen i et stykke.

Det tredje spil var næsten et spejlbillede af det andet. Resultatet blev bundet til ellevte gang i sættet på 18, da Agawam igen gik på et stort løb for at lukke spillet. Denne gang var det en 7 1 løb for at lukke døren på sættet.

En anden hurtig hitdræbte fra Goggin til Robidoux gav Agawam en 20 18 fordel og derefter igen de to forbundet til at gøre det 22 19. Agawam ville gå på vinde sæt 25 19 og føre kampen 2 1.

About the author

Billige ugg administrator