0 rekord efter Clippers nederlag Tigers

ByBillige ugg

0 rekord efter Clippers nederlag Tigers

0 rekord efter Clippers nederlag Tigers

The Clippers er rangeret niende er denne uges undersøgelse af Ohio s Division VI hold. Ved John BUTERA VINDICATOR CORRESPONDENT WELLSVILLE I begyndelsen af ​​fodbold sæsonen, talte rundt om Tri County League syntes at være om hvert hold undtagen Columbiana. Clippers har haft deres anonymitet, men disse dage er forbi. Fredagens sejr over Wellsville giver Clippers rekord på 5 0 og 2 0 i ligaen. ‘Vi var nødt til at kæmpe hårdt herinde,’ sagde Columbiana-træner Bob Spaite, hvis Clippers er rangeret. Noe 9 er i denne uges Associated Press-meningsmåling af Ohio ’s Division VI hold. Clippers er også placeret andenpladsen i Region 21 computer playoff rangeringer. Columbiana brugte det magtfulde rushing spil af Joey Winters, nogle store forbipasserende spil og et solid forsvar til at sejre over TCL’ s nyeste medlem. ‘Jeg ved, at mange mennesker ikke troede, at vi ville være 5 0, men Coach Spaite skubbede så hårdt i lejren, at vi kom sammen som et hold,’ sagde Winters. Spillet The Clippers afsluttede en 90 yard kørsel sent i den første kvart, da Joe Kornack fangede en 10-yderspas fra Mike Welce, skakede af et par tacklere og kørte 65 meter for en touchdown. Columbianas næste besiddelse var lige så vellykket, da Clippers kun havde brug for to spil for at dække 69 yards. Efter en 24 yard færdiggørelse til Winters, igen Welce igen hooked med Hornack på en 45 yard TD strejke for at give Clippers en 14 0 margin i halv time. Columbiana kunne have sat kampen væk, da en Clipper droppede en sikker scoring pass minutter før halvtime. Clippers sluttede endelig konkurrencen væk, da vindere talte på en 6 yard løbe i fjerde kvartal for at gøre det 21 0. Under drevet havde Winters løber på 13, 5, 12 og 8 yards. Vintrene afsluttede scoring da han talte på en 1 yard løbe for at gøre det 28 0. Welce afsluttet 6 af 11 passerer i løbet af konkurrencen for 166 yards, og Winters fik 119 yards på 29 rushes. ‘Jeg kunne godt lide vores chancer,’ sagde Winters. ‘I aften var vi spændte, men vi vidste, at vi måtte spille hårdt for at lukke dem ned.’ Omsætning Ting kunne have gået anderledes for tigrene, hvis de havde udnyttet en omsætning i første kvartal. Justin Warner returnerede en aflytning 53 meter til Clippers ’14 yard linje, og en straf på spillet gav Wellsville en første og et mål på 7. Fire spil senere, kom tigrene tomme, som Wellsville smuttede til 3 2 og 0 2. ‘Hold dem, når de havde en første og et mål, var enormt,’ sagde Spaite. ‘Det var faktisk et vigtigt vendepunkt, fordi de havde så meget momentum ind og en score ville have givet dem endnu mere.’ Defensivt, Clippers tillod ikke tigrene meget. Det blev vist i den endelige statistik, da Columbiana dominerede med en 355 60 fordel i total lovovertrædelse.

About the author

Billige ugg administrator