0 Real Madrid Match preview

ByBillige ugg

0 Real Madrid Match preview

0 Real Madrid Match preview

Selv i El Clasico’s store historie er dette en kamp, ​​der forventes som ingen anden. , som stadig betragtes som mange for at være den største klubbside på planeten, sætter sig selv imod Jose Mourinho Real Madrid, der er samlet sammen og udtalt til Barca-tronen både i hjemmet og i offentlighedens øjne.

Barca har forsøgt at træde ud af forvirringens hvirvelvind før mandag aften kamp, ​​hvor timingen har forårsaget en stor kontrovers. Coach Pep Guardiola vil helt sikkert være tilfreds med den snak, hans spillere har gjort på banen, med sidste weekend ganske bemærkelsesværdigt 8 0 sejr over ubesværet Almeria en advarsel til deres kastilianske rivaler.

Uden at se deres øjne fra bolden for et sekund, producerede Barca en præstation af næsten lige magt, da de besejrede Panathinaikos 3 0 i Athen på Champions League-afgiften onsdag aften, og reserverede sig sjovt selv et sted i de sidste 16 med en helt dominerende præstation.

I forlængelse af søndagskampen forklarede Xavi for medierne: denne gameare favoritter. Vi spiller hjemme, vi er i meget god form, og vi har et brændende ønske om at vinde.

Disse følelser blev ekkoet af Dani Alves, der sagde: vil være en hård kamp, ​​en meget intens kamp, ​​så forhåbentlig kan vi holde op med vores form, fordi vores modstander er motiveret, men vi kender vores eget niveau, og vi vil stræbe efter at opfylde vores mål .

Nederlag ville leavetrailing deres store rivaler med fire point og stærkt anden favorit i løbet af La Liga.

Real potentiale for Madrid

kan have spillet næsten fejlfrit sent, men også Jose Mourinho Real Madrid. Frygt for, at en flair pakket side kunne reduceres til en hensynsløs effektiv enhed har vist sig at være ubegrundet, da los Blancos har scoret hver La Liga side denne periode bortset fra Barca, hvis 33 mål de er ens.

Ligesom man ville forvente fra en side, der blev mødt af den store portugisiske træner, har de vist sig at være uhyre mentalt robuste, holde ud defensivt når det er påkrævet, men også viser en appetit til at gamble og virkelig gøre tingene til stede i de sjældne tilfælde, de har været i vanskelige positioner. En Pedro Leon-udligner dybt i stoppetiden reddede dem fra nederlag i Milano, og endnu var Mourinho, der engang var på Bobby Robsons Barca’s personale, ubesejret i Bernabeu-hotspotet.

Mirroring deres store catalanske modstandere, Madrid har opnået to fantastiske resultater i løbet af den sidste uge. En potentiel bananhud i form af Athletic Bilbao blev slået klar med en meget dygtig 5 1 sejr på Bernabeu, og derefter blev Ajax hamret 4 0 i en kamp, ​​der bedst kan huskes for de kontroversielle røde kort af Xabi Alonso og Sergio Ramos .

Alonso er under kontrol fra UEFA på grund af sin afskedigelse i Holland, alligevel overbevist om, at hans side har de bedste værktøjer til Barca. hold har stort potentiale i angreb, med stor scoring evne. Hvis vi spiller godt og er stærke i angreb og forsvar, er det opskriften til at vinde på Camp Nou, forklarede han for journalister.

Hold er meget gode, og er stadig meget gode. I de senere år har de vundet mange titler, og vi vil kæmpe hårdt for at slå os, fordi det bliver afgørende. De to kampe, både på Camp Nou og returet, vil være meget vigtige.

Mourinho-tilstedeværelsen vil tilføje ekstra krydderier til affæren, da det var hans taktiske masterplan som Inter-træner sidste sæson, der straks forsøgte at genvinde Champions League. Forbindelserne mellem portugisisk og Guardiola er frosty, så forvent fyrværkeri på og uden for feltet.

Real threatRonaldo en bestemt starter til Madrid

TEAM NEWSGabriel Milito er det eneste første hold, der regelmæssigt mangler for Barca, der nærmer sig mandagens store sammenstød, hvor Guardiolas side håber at tilføje til de 11 mål, de har scoret i deres sidste to kampe.

Mourinho har nogle flere bekymringer nærmer sig kampen, men Ricardo Carvalho, Sami Khedira og Gonzalo Higuain har alle overvinet problemer med at blive navngivet i holdet.

About the author

Billige ugg administrator