takashi murakami louis vuitton Sheriffens stedfortræder vender tilbage til arbejde efter 9

ByBillige ugg

takashi murakami louis vuitton Sheriffens stedfortræder vender tilbage til arbejde efter 9

original louis vuitton Sheriffens stedfortræder vender tilbage til arbejde efter 9

North Coast NewsNorth Coast WeatherNorth Coast Sky CamsNorth Coast TeamNorth Coast ScheduleCommunity CalendarHUMBOLDT COUNTY, Californien. Pressemeddelelse fra Humboldt County Sheriff ’s Office: Når viceværtscharl Charlie Lamb går ind i lokalet, er det svært at ikke bemærke. Det er ikke på grund af 6 fods 7 tommer stedfortræderens usædvanlige højde, Moncler Jakke Dame men på grund af hans smitsomme smil. Stedfortrædende lam har en grund til at smile i disse dage. Efter at have kæmpet kræft i ni måneder, er han tilbage på gaden igen og gør hvad han elsker: bekæmpelse af kriminalitet. ‘Det føles godt at være tilbage,’ sagde Lamb. ‘Normalen for at komme op og sætte på jeres støvler, gøre dit arbejde, det føles godt.’ Livet har været andet end normalt for Lam det sidste år efter en doktors udnævnelse i marts 2017. ‘Jeg havde lidt tilbage problemer, bare smerter, ’sagde Lamb.’ Jeg gik ind til lægen, fortalte ham, at jeg havde nogle problemer med ryggen. De gjorde en scanning, kom tilbage og fortalte mig, at jeg havde en ret seriøs tilfælde af kræft. ‘Læger diagnosticerede lamm med fase 4 lymfom, kræft spredes gennem hele kroppen, hans chancer for overlevelse er kun 30 procent.’ Jeg ved ikke hvis jeg nogensinde har taget et sekund til at evaluere, vil det fungere eller ej, ’sagde Lamb. ‘Jeg forventede at blive bedre. Selv efter lægen sagde 30 procent.’ Læger begyndte straks Lam på kemoterapi, men den behandling viste sig ikke at lykkes. På trods af tilbageslaget siger Lamb, at han var i stand til at forblive optimistisk med familien og samfundets støtte. ‘Mange af mine venner holdt mig konstant op, min familie, min udvidede familie og nærmeste familie var alle meget positive,’ sagde Lamb. Lægerne henvendte sig til en knoglemarvstransplantation og en anden runde kemoterapi, der landede lam på sygehuset i næsten en måned i september. Da regningerne begyndte at tilføje op, gik samfundet ind for at støtte lammet familien. Donationer begyndte at hælde på en Go Fund Me, der blev oprettet for at dække behandlings- og rejseomkostninger. Venner organiserede også pengeinstitutter for at fodre regningerne. ‘I gymnasiet har de skrevet din egen dødsdom. Det mindede mig om det på et realistisk niveau, hvordan levede jeg i mit liv?’ Lam sagde. ‘Det bekræftede for mig, at det Billige Moncler Jakke Herre virkede som om jeg må have gjort noget rigtigt i, hvordan jeg gør mit arbejde, og hvordan jeg behandler folk på grund af sådan en fremragende udstilling af bekymring og støtte, som folk gav. Det var meget opmuntrende.’ Men , Lam modtog mere afskrækkende nyheder i oktober. Benmarvstransplantationen var kun en ‘delvis succes’. Læger, der registrerede rester af kræft, der stadig var i hans krop, fortalte Lam, at han skulle overveje kliniske forsøg på genterapi. ‘Det var da jeg begyndte at få en smule bekymret,’ sagde Lamb. ‘Nu taler du om klinisk forsøg, der er lidt mere ukendte, fordi det er en ny form for medicin. ‘Det var bestemt at slå kræft, og Lamb indvilligede i at gennemgå det kliniske forsøg og tilmeldte sig som patient nummer tre for at teste en helt ny behandling. Lam ramte nu det ukendte . Behandlingen har ikke haft et godt track record, da patient nummer et døde, og patient nummer to lider anfald som en bivirkning. ‘Det lykkedes ikke alt det positive,’ sagde lam. Dagen før Thanksgiving Lamb gjorde endnu en Scan for at bekræfte hans valgbarhed til programmet. ‘Jeg kørte hjem sammen med min kone midt på eftermiddagen, og doktor Meyers kalder og siger’ Hej, vi kan ikke have dig det kliniske studie, ’sagde Lamb. ‘Jeg tænkte, at de må have fundet kræft i min hjerne eller rygsøjle. Han sagde’ nej, nej, du forstår ikke. ‘Vi kan ikke finde kræft.’ ‘

About the author

Billige ugg administrator