takashi murakami louis vuitton service hund angiveligt sparket ud af bar

ByBillige ugg

takashi murakami louis vuitton service hund angiveligt sparket ud af bar

louis vuitton tote bag service hund angiveligt sparket ud af bar

LISBON (KWWL) En post på sociale medier, som nu får national opmærksomhed, efter at en Iowa bar-ejer angiveligt sparkede en veteran og hans servicevogn ud af sin bar og grill i Lissabon, brød en kamp ud. ‘En gentleman havde en servicehund inde i bar og ønskede ham ikke i baren, så de eskorterede dem ud, ’sagde politibetjent Rick Scott, Kelly Warren og kæresten Charles’ Chazz ‘Russell, at de gik til Whitey Bar and Grill og ikke kun blev sparket ud, men overfaldet . ‘[Bar-ejeren] sprang op fra sin barstol og viklede hånden rundt om halsen og forsøgte at kvæle mig og jeg bad ham flere gange om at stoppe, og han ville ikke sige Russell. Russel siger, at han lider af PTSD efter at have været i udlandet i Irak og har haft sin servicevogn siden udgangen af ​​juni. Politiets Dokumenter bekræfter, at der var en kamp på Whitey Bar and Grill Friday og ifølge dokumenterne Russell fortalte officerer blev han overfaldet af den samme person, der sparkede ham ud. Dokumentet siger også Warren blev ramt. ‘Loven st at en servicehund kan komme ind på en virksomhed til enhver tid ‘, sagde Chief Scott. Posten delte mere end 23.000 gange på Warren Facebook side har ført til politibetjentens og hans familie at få dødstrusler, fordi i nogle mennesker øjne gjorde chefen gøre noget ved hændelsen, men politiets rapporter viser, at de ankom på scenen. ‘Sociale medier har været meget hårde på mig,’ sagde Scott. ‘Jeg håndterer det okay, jeg er bare bange for min familie og ting sådan. Men jeg er temmelig tyk skinnet.’ Manden beskyldt i politiets rapport om at angribe Russell, er blevet rådgivet af en advokat for ikke at tale med medierne, i hvert fald for nu. Som for Warren og Russell siger de det mere end at blive overfaldet i baren, det handler om uddannelse af ADA-love og kendskab til handicappedes rettigheder. ‘Vi har svært følelser, jeg tror vi kan gå ud på lemmen her og sige, at vi tilgive sine handlinger, men hans fremtidige handlinger er det, vi forsøger at forhindre, ’siger Warren. White Bar-ejer fortæller KWWL, at de agter at frigive en erklæring tirsdag. Scott Scott siger, at han forventer, at overfaldsbyrder skal indleveres i denne sag, selv om politiet stadig undersøger. Der er overvågningsvideo af kampen, og det er blevet vendt om politiet. TRACKING: Breezy and cool today, Breezy og varmere WednesdayTRACKING: Breezy og cool i dag, Breezy og varmere WednesdayUpdated: Tuesday, March 13 2018 4:38 EDT2018 03 13 08:38:53 GMTBrejlig og cool i Moncler Outlet dag, varm og varmere onsdag. Blød og cool i dag, varm og varmere onsdag. NYE DETALJER: ‘Det er en absolut moralsk synd, så vidt jeg er bekymret.’ Lovgivere reagerer på skandale, der involverer Iowa Sen. Bill DixNYE DETALJER: ‘Det er en absolut moralsk synd, så vidt jeg er bekymret.’ Lovgivere reagerer på skandale med Iowa Sen. Bill DixUpdated: Tirsdag den 13. marts 2018 3:51 EDT2018 03 13 07:51:34 GMTBill Dix er en republikansk stats senator fra Shell Rock og er Moncler Jakke Dame anklaget for at komme tæt på en kvinde, der ikke er hans kone i videoen. Dix fratrådte mandag eftermiddag. Bill Dix er en republikansk stats senator fra Shell Rock og anklaget for at komme tæt på en kvinde, der ikke er hans kone i videoen. Dix trådte mandag eftermiddag tilbage.

About the author

Billige ugg administrator