speedy 35 louis vuitton Sessions ‘høring er ny administration’ s første nøglekamp

ByBillige ugg

speedy 35 louis vuitton Sessions ‘høring er ny administration’ s første nøglekamp

louis vuitton geldbörse Sessions ‘høring er ny administration’ s første nøglekamp

Udgaven: Bekræftelsen af ​​Jeff Sessions er den første store kamp for Trump administrationen, men det er ikke første gang, at Sessions har været igennem bekræftelsesprocessen.

Inden for få timer af præsidenten valgte Donald Trumps meddelelse om, at Sen. Jeff Sessions, R Ala., Ville være hans valg til advokatgeneral, begyndte de demokratiske grupper at mobilisere indsatsen for at spore aftalingen.

På det tidspunkt opsummerede en erklæring fra Demokratiet for Amerika oppositionen til Sessioner, der i høj grad er baseret på påstande om en historie med racistisk ufølsomme bemærkninger og hans hårde linje holdning til indvandring:

‘Den håndfuld af mennesker, der måske er mindre udstyret end Jeff Sessions til at udlevere retfærdighed på vegne af det amerikanske folk, bruger typisk deres weekender iført pungede hatte og brændende kors’, læser det politiske handlingsudvalgs erklæring.

Når sessionerne ‘bekræftelseshøringer begyndte tirsdag, stod to mænd i hvide lagner og hætter på stole i Russell-bygningens caucus-værelse og kvældede Alabamianen. Protesterne fortsatte hele dagen med 15 hecklere, der var svarte, hvide og brune blev fjernet fra rummet.

Sessions ‘bekræftelseshøring er den første store kamp for Trump administrationen, men det er ikke Alabama senators første kamp mod anklager om racisme.

Sessioner har været gennem bekræftelsesprocessen før to gange. advokat for det sydlige distrikt i Alabama. advokat.

Som bekræftelseshøringen afvikler, vil et flertal af senatdemokrater sandsynligvis modsætte sig sessioner. De vil koncentrere størstedelen af ​​deres kritik på de tre årti gamle udtalelser, forsøger at bygge en sag på grund af bigotry og fjendtlighed over for borgerlige rettigheder grupper. Disse kritik sandsynligvis vil ikke være nok til at blokere hans bekræftelse.

Billige Moncler Jakke Herre tirsdag forsøgte Sessions at afbøde den kritik, der har dogged sin karriere ved at understrege, at han ville respektere ‘løftet om, at vores regering er en af ​​love, ikke af mænd.’

‘Justitsministeriet må aldrig falde i sin forpligtelse til at beskytte enhver borgeres borgerlige rettigheder, især dem, der er mest sårbare,’ sagde Sessions. At køre hjem det punkt, sagde han, at han ville respektere lovlig abort og samme sex-ægteskab. Han indrømmede, at kvinder og homoseksuelle mennesker er for ofte ofre for hadforbrydelser. Han sagde, at muslimer som en gruppe ikke ville blive nægtet indrejse i USA. Og han lovede at ‘enhver berettiget amerikansk vælger’ ville have stemmeret adgang.

Moncler Jakke Dame trods af den kritik, som sessionerne står over for på begge sider af det politiske spektrum, vil han sandsynligvis blive bekræftet på nært hold. Det ubesvarede spørgsmål er dette: Hvor stor en vejafgift vil hans bekræftelse tage på en administration, der endnu ikke har fundet sted?

About the author

Billige ugg administrator