pink louis vuitton Shamrocks i stand til at forstyrre oddsene mod Ballymun

ByBillige ugg

pink louis vuitton Shamrocks i stand til at forstyrre oddsene mod Ballymun

louis vuitton watch Shamrocks i stand til at forstyrre oddsene mod Ballymun

Dublin-mestere Ballymun Kickhams vil fortjene favoritter, når de tager marken mod nyligt kronede Westmeath-mestere Mullingar Shamrocks denne søndag. Men Ray Smyth-siden har al mulig grund til at være sikker på at forårsage forstyrrelse på hjemmemarkedet.

Nu hvor de endelig har fået deres hænder på Flanagan Cup, er kedlerne slukket, og de kan tage til feltet uden pres, som skal have vejet tungt på dem i county decider. Det alene bør lade dem åbne for forbedringer.

Garrycastle-heltemænd sidste år, da det gjorde det helt til All Ireland-finalen, har løftet lageret af fodboldfodbold i amtet og burde være en inspirationskilde til Shamrocks på søndag. Det faktum, at Springfield mændene er gået tå til tå med de regerende provinsmestere og kommer ud på toppen, er en anden grund til, at de ikke vil frygte Metropolitans.

Home fordel er et stort plus især mod Dublin opposition og vil helt sikkert være værd Billige Moncler DunJakke at få point til Shamrocks. Oplevelsen af ​​to hårdkampede spil på samme sted i de seneste uger vil stå dem godt.

Traditionelt arbejder Dublin-holdene også uden for amtet, og der er altid mulighed for, at Kickhams ikke vil nå de samme højder, der så dem ubesejrede i 20 spil mellem Billige Moncler Jakke Herre liga og mesterskab.

Med det sagt fortjener alle Dublin-mestere enorm respekt, da deres mesterskab er meget konkurrencedygtig. Dean Rock (søn af tidligere Westmeath manager Barney) har været deres scorer som chef og Shamrocks ville være velinformeret til ikke at indrømme frees inden for scoring range. James McCarthy og Philly McMahon er to andre Ballymun spillere, der ikke har brug for nogen introduktion.

Heldigvis har Ray Smyth ingen skadeproblemer forud for spillet. Spillet giver en enorm mulighed for den nuværende afgrøde af spillere at sætte Shamrocks på kortet uden for Westmeath. De bliver nødt til at slå jorden for at vende den forventede tidlige Ballymun storm. Forudsat at de holder i tvivl indtil halv tid, så tror jeg Shamrocks traditionelle stærke anden halvdel, der viser nok, at de kan se en berømt sejr.

About the author

Billige ugg administrator