louis vuitton watches Sessioner står imod konservative for at bekæmpe potten

ByBillige ugg

louis vuitton watches Sessioner står imod konservative for at bekæmpe potten

reisetasche louis vuitton Sessioner står imod konservative for at bekæmpe potten

På den måde har Sessions ikke blot børstet bortset fra videnskab, logik og den herskende offentlige mening, men han har også modsagt sig udtalelsen fra den præsident, han tjener, og hans eget partis styrende værdier. Advokater begynder at påtale en industri, der har overholdt statslige love og bestemmelser og har siden 2013 fået en effektiv afkald på føderale indgreb. I løbet af denne tid er den juridiske Moncler Jakke Dame marihuana-industri blevet et multibillion dollar venture, der beskæftiger titusindvis af amerikanere fra kyst til kyst.

Denne beslutning om at genoptage lægekriget kommer som en lille overraskelse. Sessions sagde engang, at ‘gode mennesker ikke ryger marihuana.’ Han har vist en dyb uvidenhed om stoffernes krigs virkelighed, som har været ineffektiv og dyr og har uforholdsmæssigt påvirket mindretalssamfundene.

Og han har forpligtet sig til talrige påstande, der er blevet fordrevet af videnskaben, såsom cannabis ‘gatewayeffekt og ideen om, at marihuana er’ kun lidt mindre forfærdelig ‘end heroin.

Støtte til cannabisreform i USA er vokset markant i løbet af de sidste 25 år. Når det er set som en farlig fantasi af college stoners og hippier, har lovlig cannabis været almindelig.

I den seneste Gallup-afstemning fra oktober støttede 64 procent af amerikanerne cannabisreform til fritidsbrug, og en nylig undersøgelse fra Quinnipiac viste 71 procent af amerikanerne imod en føderal nedbrydning i lovlige stater.

I de sidste fem år har otte stater og District of Columbia bekræftet cannabisreform i statewide stemmer, hvilket afspejler denne offentlige godkendelse. I 2012 godkendte Colorado og Washington statsvælgere reform med 55 procent af afstemningen.

I 2014 godkendte 56 procent af Oregonians, 53 procent af Alaska og 65 procent af District of Columbia-beboere en reform. Og i november 2016 godkendte vælgerne i Californien, Maine, Massachusetts og Nevada reform.

Faktisk, når de første stater legaliserede i 2012, omkring 50 procent af amerikanerne støttede voksne bruger cannabisreform. Siden staterne begyndte at eksperimentere med denne politik, er støtten vokset betydeligt med 14 procentpoint landsdækkende. Cannabis-reformen støttes nu af et flertal af demokrater, uafhængige og republikanere.

Governorer, herunder demokrater, republikanere og uafhængige i de stater, der har legaliseret, har bedt den føderale regering om at holde sig væk, fordi deres systemer fungerer godt og afspejler deres borgers vilje.

Selv præsidenten har foreslået, at han er uenig med en politik som denne. Under præsidentkampagnen talte kandidat Donald Trump mange gange om, at han støttede en stats retstilstand til voksen brug af cannabis. Han sagde ikke, at han støttede føderale indgreb, en aktivistisk advokat eller en reigniting af narkotikakrigen. Han sagde, at han støttede stater ‘rettigheder til problemet. Senator handler på egen hånd med denne politiske tilbagesendelse.

Men samtidig har Sessions fremmet en traditionel, konservativ ideologi, der modsætter sig ukontrolleret føderalt indgreb, champions stater ‘rettigheder og fremmer fri markedsøkonomi.

På mange måder tilslutter Cole Memo alle tre principper i denne ideologi. advokater fra at bruge den magt i den føderale regering til at retsforfølge statsoverensstemmende marihuana operatører.

Det tvingede ikke cannabisreformer på stater, men lod dem selv bestemme sig selv. Det tillod en industri, der opererede i skyggerne for at komme ind i sollyset og fungere relativt frit for at skabe arbejdspladser, øge investeringerne, generere overskud og vokse. I sidste ende ser det ud til, at stofkrigeren i sessioner underminerede sine andre værdier.

Der er ingen tvivl om, at Sessions er helt inden for hans magt til at ophæve Cole Memo.

De kontrollerede stoffer Act den føderale lov, der Moncler Jakke Dame erklærer cannabis at være ulovlig, er krystalklar. Men noget andet er også klart: Sessions ‘beslutning er i modstrid med præsidenten, offentlighedens vilje og meget af hans egen ideologi.

JOHN HUDAK er en højtstående stipendiat i ledelsesstudier og vicedirektør for Center for Effektiv Offentlig Forvaltning ved Brookings Institution.

About the author

Billige ugg administrator