louis vuitton tasche gebraucht Sharyland bærer Valley ’s banner i regional volleyball turnering

ByBillige ugg

louis vuitton tasche gebraucht Sharyland bærer Valley ’s banner i regional volleyball turnering

amazon louis vuitton Sharyland bærer Valley ’s banner i regional volleyball turnering

På forskellige punkter i denne sæson gav Sharylands ledende udenrigsherre Kiki Honrubia det vidende om, at hendes hold skulle gøre alt for at undlade at opgive sin statur som dalenes bedste volleyboldhold.

Lady Rattlers ønskede at være dem, der bragte dalenes banner i Region IV 5A turneringen, som skulle begynde i dag i deres baggård på UTPA Field House inEinburg. Og efter at District 30 5A-mestere skød forbi Brownsville Moncler DunJakke Hanna på tirsdag, s præcis hvad der er sket.

‘Vi vidste det talent vi havde på vores hold, og vi vidste, hvad vi kunne gøre,’ sagde Honrubia. I løbet af sæsonen holdt Lady Rattlers nr. 1 stedet. Efter at have gået 4 4 på Round Rock Westwood turneringen, vandt Sharyland 25 af sine næste 26 kampe for at komme til regional turneringen for første gang siden 2007.

‘Det betyder så meget, især fordi den regionale turnering er hos UTPA,’ sagde Sharylands træner Laura Cavazos. ‘Det er en af ​​de ting, som vi har ventet på at være her. For at være repræsentant for dalen, vil det betyde en hel del for mit hold og for mig selv.’

Cavazos var adjungeret på Sharyland i flere årstider, før hun fik sin første ledercoaching på Donna sidste år. Cavazos vendte tilbage til Sharyland i januar og blev ansvarlig for at forsøge at forynge et program, der havde en skuffende anden runde udgang fra playoffs sidste sæson.

Cavazos havde helt sikkert noget talent at arbejde med. Lady Rattlers returnerede syv seniorer, herunder fire der i det mindste havde været på varsity siden de var sophomores. En af dem, udenfor hitter Elise Smith, har været på varsity siden hun var en freshman. Denne erfaring var nok til at gøre Lady Rattlers holdet til at slå i dalen.

‘Vi kom til erkendelsen, at når du er på toppen, vil alle være gunning for dig,’ sagde Smith. ‘Vi føler, at alle ville bringe deres A-spil mod os. Det har hjulpet os med at træde op i vores eget individuelle spil og aldrig slippe op. Jeg tror, ​​at ’s hjalp os med at forberede os på playoffs og se, hvor vi er nu.’

Honrubia, midterblokereren Yamyo Monie og Libero Sofie Perez er tredjepartsvindere. Holdets øvrige seniorer omfatter setter Sara Ramon, udenfor hitter Maegan Idrogo og midtblokerer Korina Ramirez. Flere underclassmen junior setter Kimberly Cross, søster hitter Nora Monie, junior hitter Chelsea Saenz, junior midterblokerer Kendal Heathand freshman midterblokerer Maddie Garza har været store faktorer også.

‘Vi måtte spille hvert andet hold som om de var nummer 1-holdet i dalen,’ sagde Monie. ‘Vi kunne ikke blive overbeviste. Vi var nødt til at bevare vores spot og kæmpe hårdt hvert eneste spil. Vi er gode til at bringe det sammen og skubbe igennem alle forhindringer. ‘

Kun et af Lady Rattlers ‘tab kom mod Valley teamet (da Edinburg Economedes besejrede dem i fem kampe den 1. september 1.) Siden da har Lady Rattlers ikke tabt en kamp. Efter at have vundet distriktsmesterskabet, slog Lady Rattlers Del Rio, Los Fresnos og Hanna til turneringen.

Nu finder Sharyland sig i underdogs usædvanlige rolle. Smithson Valleyswept statens toprangerede team, San Antonio Reagan, på tirsdag.

‘Uanset om vi er underdogs eller Billige Moncler Jakke Herre de bedste hunde, vil vi aldrig stoppe med at spille den måde, vi gør’, sagde Honrubia. ‘Jeg har fuldstændig tro på mit hold.’

Underdog-rollen er en, som Lady Rattlers omfavner.

‘Jeg tror vi vil nyde det,’ sagde Cavazos. ‘Jeg vil ikke sige, at vi ikke følte noget pres i løbet af sæsonen, fordi vi gjorde det, men jeg tror vi håndterede det meget godt. På dette tidspunkt tror pigerne virkelig på hinanden, og de tror, ​​at alt er muligt. Vi kommer til at gå derude, og vi kommer til at være gunning. Vi vil ikke give op. Vi kommer til at spille vores hjerter ud og lade alt ligge. ‘

David Hinojosa dækker gymnasiet volleyball til The Monitor.

Om Sharyland (30 5): Sharyland har vundet 25 af sine sidste 26 kampe. Lady Rattlers har tabt for et Valley-team (Edinburg Economedes) denne sæson. Haryland tabt til New Braunfels, der spiller Laredo Alexander i den anden semifinal i to spil den 16. august på Round Rock Westwood Showcase. Lady Rattlers laver deres første regionale turneringsudseende siden 2007.

Om Alexander (37 2): Alexander har besejret Edinburg Economedes, Brownsville Veterans Memorial og Brownsville Rivera, der vinder i fire spil hver gang for at komme videre til den regionale turnering. Lady Bulldogs gør sit andet udseende i dalen. De vandt McAllen High Poundfest i august. Et af Alexanders tab kom imod Edcouch Elsa.

Om New Braunfels (43 4): Ninth rangeret New Braunfels gør sit første regionale turneringsudseende siden 2005The Unicorns avancerer efter at have besejret San Antonio Churchill i fire kampe i de regionale kvartfinale. New Braunfels besejrede Sharyland i to spil tidligere i denne sæson på Round Rock Westwood Showcase.

About the author

Billige ugg administrator