louis vuitton stores sex og billetter til aftalebeviser

ByBillige ugg

louis vuitton stores sex og billetter til aftalebeviser

sac louis vuitton sex og billetter til aftalebeviser

Dokumentet hævder, at gaver påvirket bestyrelsesbeslutninger mellem 1998 og 2004 på kontrakter om skole reparationsarbejde, opførelse af sportsfaciliteter og forsikringsplaner for distriktsarbejdere. (Se de anklagede og hvilke medlemmer, der hævdes at have accepteret) Accepteret flere bestikkelse i kontanter og checks.De deltog i en serie af alle udbetalte rejser til Phoenix, South Padre Island og Las Vegas, hvor de modtog pengespil, tjenester af prostituerede og billetter til en Cher-koncert og en Moncler Jakke Dame Oscar de la Hoya-kamp. Modtaget gaver af tøj, rifler og reparationsarbejde til deres hjem. Guajardo (Læs vejen til Arturo Guajardo) henvendte sig til FBI-agenter tirsdag eftermiddag. advokat for den sydlige del af Texas. ‘I en nøddeskal havde vi millioner af dollars betroet folk, der mislykkedes i deres ansvar,’ sagde han på en sjælden pressekonference tirsdag morgen på FBIs McAllen kontor. ‘Forretningen var færdig på en måde, som gavner disse trustees økonomisk, ’sagde han. Garcia De Leons tidligere mand, Ricardo De Leon og entreprenører George Hernandez og Arnulfo’ Arnie ‘Olivarez blev også anklaget for at tjene som mellemmænd i at levere flere tilbageslag. retsdokumenter nævner to tidligere PSJA-bestyrelsesmedlemmer og syv andre entreprenører, der er involveret i bestikkelseskonserien. Men deres navne er ikke blevet frigivet i afventning af mulige fremtidige afgifter, sagde DeGabrielle. Selvom rygter om arrestationerne havde cirkuleret blandt distriktspersonale i uger, viste omfanget af påstandene om tirsdag chokeret indkommende superintendent Daniel King, som forventes at overtage PSJA ‘ s top job på 1 juli. King blev valgt som distriktets næste superintendent efter Guajardo annoncerede planer om at gå på pension i maj sidste år. Guajardo har været i distriktet næsten 40 år og fungerede som chef for syv. ‘Jeg er ikke bekendt med nogen af ​​dem,’ sagde King og henviste til de anholdte bestyrelsesmedlemmer. ‘Men det er stadig en trist ting og en hårde ting for distriktet og samfundet. ‘Entreprenører tilbyder gaver til obligationer MoneyThe illegale aktivitet begyndte snart efter PSJA-vælgerne bestod i to separate obligationsproblemer i 1997 og 1999 for byggeprojekter på over 100 millioner dollars ifølge den 22. maj anklage i sagen .Hvis distriktet begyndte at bygge flere nye skoler og påbegyndte reparationsarbejde for aldrende bygninger, viste det sig for mange af de samme entreprenører på projektet efter projektet, herunder Hernandez og Olivarez, dokumentet hedder. Hernandez tjener for tiden som præsident for Donna-skolen men de kriminelle beskyldninger mod ham er ikke forbundet med opgaverne i den stilling, siger forskerne. Det var snarere hans rolle som byggekonsulent til PSJA-bestyrelsen, der førte til hans påståede rolle e i bestikkelsesordningen. Olivarez ’s selskab, Harlingen-baserede forsikringsselskaber i dalen, blev to gange tappet for at yde sygesikring for distriktets medarbejdere, efter at han angiveligt havde betalt bestikkelser til Garcia DeLeon, betalt for en lejebolig for Navarro på syd Padre Island og gav $ 4.000 værd for underholdning for en modtagelse, der var vært for sin familie, ifølge anklage. Olivarez, der mistede et bud på statskontoret sidste år til staten Rep. Eddie Lucio III, D Brownsville, blev kun anklaget for en konspirationstælling .Investigatorer mener også, at Garcia De Leons tidligere mand fungerede som mellemmand mellem skolens embedsmænd og flere af de navngivne entreprenører, der er nævnt i retsdokumenter. Han står over for 22 tæller af sammensværgelse og afpresning. Blandt de embedsmænd, der er anklaget for distriktet, har Moncler Outlet Rodriguez angiveligt accepteret det meste i pengemængder. I løbet af seksårsperioden modtog han angiveligt mere end 427.000 dollars fra to forskellige entreprenører og deltog i flere af de tvivlsomme ture, der blev nævnt i anklage. Han blev tidligere anholdt i marts i forbindelse med en lignende, men separat bestikkelse. advokater sagde tirsdag satser ville supersede alle andre indgivet mod ham.Superintendent Guajardo er anklaget for ledsagende bestyrelsesmedlemmer om flere af de mistænkelige ture og acceptere personlige gaver, men anklaget beskylder ham ikke for at acceptere nogen monetære bestikkelser.Former bestyrelsesmedlem G . Jaime Santa Maria blev også navngivet i anklagelsen, men blev ikke anklaget for nogen nye forbrydelser tirsdag. I 2006 påklagede han sig skyldig i mindre anklager, at han konspirerede for at acceptere bestikkelse fra entreprenør Alonzo Cardenas Jr. i en ordning for at udveksle kontanter til Santa Maria s gunstige stemme om byggeprojekter.Ramos opfordrede Guajardo til at træde ned som distriktets superintendent og forhindrede alle tre bestyrelsesmedlemmer fra at udføre nogen skolevirksomhed indtil fredag, da de er sat til at vende tilbage til retten for en arraignment.

About the author

Billige ugg administrator