louis vuitton second hand hamburg Sharapova forbød 2 år over mislykket stoftest

ByBillige ugg

louis vuitton second hand hamburg Sharapova forbød 2 år over mislykket stoftest

louis vuitton blog Sharapova forbød 2 år over mislykket stoftest

Maria Sharapova modtog en toårs suspension fra International Tennis Federation (ITF) efter at have testet positivt for forbudt lægemiddelmeldonium, hvilket kan afslutte karrieren hos den rigeste kvindelige atlet i det seneste årti.

ITF offentliggjorde onsdagen og afsluttede uger med spekulationer om fremtiden for den tidligere verden nr. 1. Sharapova, hvis sag blev hørt af en tribunal den 3. maj og 19, sagde straks på sin Facebook-side, at hun ville appellere til Domstolen Voldgift til Sport, som vil få det sidste ord i sagen. Hendes advokat John Haggerty fortalte CNN, at han forventede høringen at finde sted i næste måned.

ITF, der søgte en fire års straf, fortalte CNN, ville det ikke være appellerende til CAS, mens World Anti Doping Agency vil gennemgå beslutningen, inden de skulle træffe afgørelse om, hvorvidt man skulle tage sagen til svensk domstol.

Forbuddet på to år er i tråd med ikke-specificerede stoffer som meldonium for første gang lovovertrædere, der ikke anses for at være forsætligt snydt.

‘ITF-tribunalen konkluderede enstemmigt, at hvad jeg gjorde ikke var forsætlig,’ sagde 29-årige Sharapova. ‘Tribunalen fandt, at jeg ikke søgte behandling fra min læge med det formål at opnå et præstationsfremmende stof. ITF brugte enorme mængder tid og ressourcer, der forsøgte at bevise, at jeg med vilje overtrådte antidopingreglerne og tribunalen konkluderede, at jeg ikke gjorde det.

‘Du skal vide, at ITF bad tribunalen om at suspendere mig i fire år den krævede suspension for en Moncler Jakke Dame forsætlig overtrædelse, og retten afviste ITFs stilling.

‘Mens retten konkluderede rigtigt, at jeg ikke med vilje overtrådte antidopingreglerne, kan jeg ikke acceptere en urimeligt hård toårs suspension. Tribunalen, hvis medlemmer blev udvalgt af ITF, var enige om, at jeg ikke gjorde noget forsætligt forkert, men de forsøge at holde mig fra at spille tennis i to år. ‘

Haggerty støttede ikke overraskende sin klient. ITF, han påstod, ønskede at lave et eksempel på den sibiriske fødte Sharapova.

‘Selvom jeg er tilfreds med ITFs enstemmige afgørelse om Maria’s manglende hensigt om at overtræde reglerne, er jeg skuffet over, at ITF-tribunalen gav Maria en urimeligt hård suspension, fordi hun er sådan en berømt atlet, og de ønskede at lave en eksempel ud af hende, ’sagde han i en email.

Men Sharapova var bestemt ikke et uskyldigt parti, som fastlagt af tribunalens 33 sidebestemmelse.

Og WTA-hovedet Steve Simon, der svarede på dommen, understregede vigtigheden af, at spillerne følger reglerne.

‘Det er altid vigtigt for spillerne at Billige Moncler Sale være opmærksom på reglerne og følge dem,’ sagde Simon. ‘I dette tilfælde har Maria taget ansvar for hendes fejl fra starten. WTA støtter den proces, som ITF og Maria har fulgt.’

Sharapova bedøvede verden i marts, da den fem-årige grand slam-vinder sagde på en pressekonference i Los Angeles arrangeret af hende, at hun havde mislykket en dopingtest i Australian Open den 26. januar. Hun modtog et midlertidigt forbud den 12. marts.

Mens racket provider Head stod hos hende, distancerede andre sponsorer sig fra Sharapova, herunder Nike og watch maker Tag Heuer. På onsdag støttede Nike på trods af afgørelsen Sharapova.

Bare i denne uge, hendes 11 år regerer som verdens rigeste kvindelige atlet sluttede. Hun blev erstattet af en bitter rival på tennisbanen, Serena Williams.

Sharapova hævdede, at hun havde haft meldonium siden 2006 for hjerteproblemer, en magnesiummangel og fordi hendes familie har en historie med diabetes.

Sharapova, der har fortsat med at promovere sit candy-firma Sugarpova siden suspenderet, sagde, at hun simpelthen ikke kunne læse en e-mail, der angav, at meldonium skulle tilføjes til den forbudte liste den 1. januar. Det var et tilsyn, insisterede hun og tilføjede, at hun vidste stoffet ved dets handelsnavn Mildronate.

Hvis Sharapova simpelthen var for travlt til at finde ud af, om meldonium var et forbudt stof i starten af ​​året, ville denne opgave være faldet til nogen på sit store hold. Men ifølge bevismaterialet til tribunalen var hendes IMG-agent Max Eisenbud det eneste medlem af hendes nuværende tilhørsforhold, der vidste, at hun tog stoffet, ikke sin træner Sven Groeneveld, fysioterapeut eller ernæringsekspert.

Det var Eisenbuds opgave at kontrollere hvert år, men gå gennem en adskillelse, der bidrog til ham, og ikke se på den opdaterede liste i lavsæsonen i 2015. Eisenbud sagde, at han havde foretaget sådanne sager på ferie i Caribien, men gik ikke i sidste år på grund af hans personlige forhold.

Eisenbud og Groeneveld svarede ikke på e-mails, der søgte kommentarer, hvor Sharapova har levet siden fødevare- og stofadministrationen siden syv år. Hun begyndte at bruge meldonium under pleje af en læge i Rusland, Anatoly Skalny, som en del af en blanding af 18 kosttilskud og medicin til forskellige lidelser.

De slår bånd i 2012, selvom spilleren ikke kom ud af stoffet. Sharapova sagde, at hun kun fortalte en læge eller praktiserende læge efter den tid, hun var på stoffet, og ingen anden russisk olympisk læge Sergei Yasnitsky trods at være i intermitterende kontakt med andre medicinske embedsmænd.

Hendes forklaring, at ingen spurgte hende, hvad medicinen hun tog, skar det ikke med tribunalen.

‘Tribunalen finder det svært at kreditere, at ingen læge, som hun rådførte over en periode på 3 år, med undtagelse af Dr. Yasnitsky, ville i overensstemmelse med almindelig lægebehandling have spurgt hende, hvilke lægemidler hun tog’ sagde.

Meldonium blev tilføjet til den forbudte liste ‘på grund af bevis for brugen af ​​atleter med det formål at forbedre præstationen’, sagde WADA på sin hjemmeside.

At øge udholdenhed og hjælpe i genopretningsprocessen er potentielle fordele for sportsfolk. Sharapova tog meldonium før kampe, men har aldrig erklæret det på dopingkontrolformer, herunder på Australian Open i år. Hun testede positivt fem gange for meldonium i 2015.

‘Brugen af ​​brug, på kampdage og i intensiv træning er kun i overensstemmelse med en hensigt om at øge hendes energiniveauer,’ udtalte tribunalen i regeringen. Forbuddet tilbageført til januar, hvis CAS holder fast i toårs sanktionen, vil Sharapova ikke være berettiget til at komme tilbage til januar 2018.

About the author

Billige ugg administrator