louis vuitton schuhe Serena Williams må kæmpe hårdt for at se Yulia Putintseva ud og nå den fjerde runde på Indian Wells

ByBillige ugg

louis vuitton schuhe Serena Williams må kæmpe hårdt for at se Yulia Putintseva ud og nå den fjerde runde på Indian Wells

louis vuitton monogram vernis Serena Williams må kæmpe hårdt for at se Yulia Putintseva ud og nå den fjerde runde på Indian Wells

Topfrø Serena Williams vendte en tidlig udfordring til en eventuel cakewalk, da hun slog russisk født Yulia Putintseva 7 6, 6 0 i tredje runde af BNP Paribas Open i Californien.

Som boksning store Mike Tyson kiggede på, Williams slog under sin vægt i det første sæt, hvor hun lavede 29 uforstyrrede fejl og måtte bryde Putinsteva’s service for at tvinge en slips.

‘Jeg fandt det (Putintseva s stil) godt at spille. Jeg kunne bare ikke finde min rytme. Jeg havde ikke spillet nogen som hende, så jeg prøvede bare at få mine lejer der. Jeg lavede mange fejl i det første sæt. Jeg gik meget, og jeg plejer at gøre dem, men jeg blev ved med at savne. Selv i det første spil. Selvom jeg vandt, lavede jeg nogle simple fejl, der bare fortsatte med at gå til det første sæt. ‘

Williams måtte bryde Putintseva s tjener til at tvinge slipsbruddet og Moncler Jakke Dame så endelig begyndte at pålægge sig den 56. rangerede rival, vinde de sidste fem point.

Williams lavede 29 uforstyrrede fejl og måtte bryde Putinsteva’s service for at tvinge en tiebreak i første sæt

‘Min intensitet var højere, og jeg begyndte at lave mine skud,’ sagde Williams. ‘Jeg var på vej til det, jeg holdt bare ved at savne det enten i nettet eller savnede det. Virkelig meget tæt. Jeg begyndte at lave dem, og så begyndte jeg at få mere tillid til at fortsætte med at gå efter det, og den slags hjalp mig ud. ‘

Det andet sæt var over i 24 minutter, med Williams gør kun fire fejl og vinde 24 af de 30 point. Hun vil møde Kateryna Bondarenko i Ukraine i fjerde runde.

Williams blev tilsluttet i fjerde runde af nr. Billige Moncler DunJakke 3 frø Agnieszka Radwanska fra Polen, en 6 2, 6 1 vinder over Monica Niculescu i Rumænien; ottende frø Petra Kvitova fra Tjekkiet, der vandt de sidste fire kampe i kampen for at slå Johanna Larsson fra Sverige, 6 3, 4 6, 7 5; og nr. 19 Jelena Jankovic fra Serbien, som dirigerede Coco Vandeweghe 6 0, 6 1.

Mest set Sport videoer kan krydse linjen Moyes på fans invaderende pitch manager Jose Mourinho reagerer på hans 2 1 sejr mod Liverpool Sean Dyche taler efter vrede West Ham tilhængere invadere tonehave spil er ved at ændre Eddie Jones på England Six Nations tab Lilla crowd for følelsesmæssig hyldest til Davide Astori under spillet Fodboldfans hylder Davide Astori i Fiorentina-spillet Eddie Jones reagerer på England Six Nations-tab til Frankrig Leipzig midt midtbanespiller Naby Keta viser sine færdigheder Rob Snodgrass overrasket over at finde sine træner limet til sin skab Mauricio Pochettino: Harry Kane til har scanning på skadet ankel Liverpool stjerner afslører, hvem den hårdeste spiller i holdet er, Klopp reagerer på Liverpool nederlag mod Manchester United

Jamie Carragher SUSPENDET af Sky Sports over spyt skam. Kæmp for Champions League: Som løbet for Premier. Tottenham afslører sæsonbilletpriser for nye 62.000. Jose Mourinho slår tilbage på Frank De Boer hævder det. West Ham fan, der invaderede pitch og plantet hjørne flag ind. Tottenham forsinke Harry Kane ankel scan som de ser ud til. Liverpool boss Jurgen Klopp slår ud på Jamie Carragher. Barcelona flop Andre Gomes afslører livet på Nou Camp har. Harry Kane og Hugo Lloris går ud på ny Tottenham. Southampton saks manager Mauricio Pellegrino i. Tidligere Liverpool keeper Pepe Reina har AC Milan medicinsk. Stoke City 0 2 Manchester City, RESULTAT: Seneste opdateringer. Neymar ’skræmmer PSG’ med interesse for Real Madrid transfer. Stoke 0 2 Manchester City: David Silva rammer to gange som. Manchester United manager Jose Mourinho indrømmer dårligt blod. Paul Pogba har uden chancen for at gøre Man United ’s. Police ‘til quiz far, som filmatiserede Jamie Carragher. Kongen regerer over sin domstol! LeBron James trækker en. MEST LÆS SPORT Forrige.

About the author

Billige ugg administrator