louis vuitton poster service konvergere for GiveBigNRV

ByBillige ugg

louis vuitton poster service konvergere for GiveBigNRV

sac louis vuitton service konvergere for GiveBigNRV

Ifølge sit websted, siden GiveBigNRV siden 2014 lancerede, giver communitymedlemmer mulighed for ‘at give direkte til over 90 individuelle NRV-nonprofits eller til at bidrage til nogen af ​​de over 150 midler, der forvaltes af EF-instituttet.’

Hidtil har organisationen registreret 3,5 millioner dollars i stipendier og stipendier.

‘GiveBig Day er en fantastisk mulighed for samfundet at vise deres støtte til programmer, der betyder mest for dem,’ sagde Carol McNeely, kontorchef for YMCA på Virginia Tech. Dette er grunden til, at Y har været involveret i GiveBigNRV siden den begyndte.

GiveBigNRV er en begivenhed, der afholdes af fællesskabsstiftelsen for den nye floddal, Moncler Jakke Dame der hjælper med at støtte nonprofitorganisationer. De organisationer, der deltager, er i stand til at rejse midler og bevidsthed om deres ydelser.

GiveBigNRV afholdes onsdag som organisationer omkring New River Valley vært arrangementer, der er åbne for offentligheden.

Mange organisationer tæt på Virginia Tech deltager i GiveBigNRV. En sådan organisation er Lyric Theatre, som deltager i at øge interessen og bevidstheden for sit live musikprogram.

‘Vi er et helt unikt sted for dette område,’ siger Susan Mattingly, direktør for Lyric Theatre. ‘Moss Arts Center har masser af klassiske ting, og så har barer og restauranter masser af lokal musik, men Lyric er virkelig den eneste, der bringer flere nationalt kendte kunstnere og populære musicwe vil opveje penge for at hjælpe med at holde det (levende musik ) program blomstrende. ‘

Lyric Theatre ’s arrangement, A Funk Filled Evening, er et show med tre lokale bands: Smokestack Lightnin ‘Band, The Fatcatz og Badunkafunk. Adgang er $ 7 for studerende og $ 10 for generel optagelse.

Mattingly forklarede, at mens Billige Moncler Jakke Herre Lyric Theatre tidligere har brugt GiveBigNRV som en fundraiseringsplatform, er det det første år, det vil være vært for en begivenhed. En lille del af motivationen til at gøre det er et tilskud på $ 3.000, som fællesskabsstiftelsen yder til den organisation, der bringer de fleste deltagere til.

En anden deltagende organisation er YMCA på Virginia Tech. Fra mandag før GiveBigNRV Day har Y’en øget $ 233,13, det største beløb, der er opkrævet af en deltagende organisation. YMCA har deltaget i GiveBigNRV siden dets indledende år.

McNeely forklarede, at alle de penge, der blev rejst under GiveBigNRV, hjælper med at opretholde alle de programmer, Y yder.

Y’en vil være vært for et åbent hus, da det flytter sine administrative kontorer til Lancaster House, det historiske hjem for YMCA på Virginia Tech. Lancaster House er beliggende på 403 Washington St., lige på kanten af ​​campus.

‘Lancaster House er meget kære for nogle af vores mangeårige tilhængere,’ sagde McNeely. ‘Det blev doneret af Lucy Lee Lancaster, som var en af ​​de fem første kvinder indrømmet til Virginia Tech.’

About the author

Billige ugg administrator