louis vuitton munchen Sheryl Crow hævder at vende tilbage til empati på hendes nye album

ByBillige ugg

louis vuitton munchen Sheryl Crow hævder at vende tilbage til empati på hendes nye album

iphone 4 hülle louis vuitton Sheryl Crow hævder at vende tilbage til empati på hendes nye album

præsidentvalgscyklus.

følte at det var så hatligt at jeg var nødt til at se for at sikre, at mine børn hentede fjernbetjeningen og tænder tv’et, sagde hun under et nyligt interview i hendes hjem i Nashville.

vi har dette forum for haters at komme ud og sige det værste du kunne sige til nogen uden at have oplevelsen af ​​reaktionen, sagde hun. lært at være et samfund uden empati og uden medfølelse. måder folk forbinder eller undlader at oprette forbindelse til, blev et centralt tema på hendes kommende album, Myself, for at blive udgivet den 21. april, hvilket bringer Crow tilbage til sine tidlige rødder som en vippe efter korte stints at udforske countrymusik og sjælmusik på hendes sidste to poster.

hele albumet er meget informeret af atmosfæren, hvilket er meget kaotisk, meget vitriolisk, en masse frygt, der virkelig var i æteren, mens vi lavede denne rekord, sagde hun.

Crow lyttede til hendes tidlige optegnelser, herunder hendes debut, Night Billige Moncler DunJakke Music Club og Globe Sessions, og sammenholdt med Jeffrey Trott, hendes longtime songwriting partner og en multi instrumentalist. Hun indbragte Tchad Blake, en Grammy-vindende ingeniør, der arbejdede sammen med hende i den sene, ønskede at lave en rigtig fængsomme rekord, men Moncler Outlet en, der havde noget kant, noget grin, på samme måde som nogle af de tidlige optagelser havde, sagde Trott.

Crow, der ofte har pebered hende tekster med politiske referencer, sagde albummet hjalp hende efter Donald Trump vandt præsidentvalget.

begyndte at miste troen og ikke kun for vores land, men for de mennesker, der stemte for ham, sagde Crow.

Som hun synger på sin første single, der, Crow spørger om samarbejde og kompromis som en løsning på uenigheden.

Må ikke være en miljøforkæmper, og jeg kan være, men i slutningen af ​​dagen vil vi alle have det samme for vores børn? hun sagde. ønsker en sund fremtid, der er sikker. Og vi er nødt til at finde ud af en måde at kommunikere med fornuft og modicum af decorum i det mindste. en mor til to børn i alderen 6 og 9, favoriserer hun et unplugged liv som reflekteret i Skate, en nostalgisk, tå-tappende sang om at dublere telefonen i god tid.

About the author

Billige ugg administrator