louis vuitton katalog Sessioner forpligter hårdere nedbrud i opioidkamp

ByBillige ugg

louis vuitton katalog Sessioner forpligter hårdere nedbrud i opioidkamp

louis vuitton anzug Sessioner forpligter hårdere nedbrud i opioidkamp

Justitsministeriet sender 12 føderale anklagere til byer, der er hærget af afhængighed, som udelukkende vil fokusere på at undersøge sundhedsvæsenssvindel og opioid svindel, der brænder nationens narkotikamisbrugspidemi, udtalte justitsminister Jeff Sessions onsdag.

Han afslørede pilotprogrammet under en tale i hard hit Ohio, hvor otte mennesker om dagen dør af utilsigtede overdoser.

De seneste år har nogle af de embedsmænd i vores land fejlagtigt sendt blandede beskeder om narkotikas skadelighed, sagde Sessions. lad mig sige: Vi kan ikke kapitulere intellektuelt eller moralsk til denne form for voldsomt stofmisbrug. Vi skal skabe en kultur, der er fjendtlig over for narkotikamisbrug. County har været hårdt ramt af opioidinducerede overdoser, herunder dødelige overdoser. Lokale første respondenter har sagt, at antallet af overdosisopkald er på rekordfart, langt større end sidste års sats.

Highland County Coroner Jeff Beery har rapporteret, at der er sket en støt stigning i dødsfald i forbindelse med Moncler Jakke Dame narkotika, hvilket øger dødsulykker i forbindelse med ulovlige stoffer til alarmerende proportioner.

I 2016 identificerede Beery 16 overdosis dødsfald i Highland County. Men han fremlagde en rapport om 50 tilfælde fra 2016, der ikke kun omfattede overdoser, men også dødsfald ved bilstyrtninger, forbrændinger, pistolskud, hjerteanfald, hypertermi, selvmord, asfyxi og embolier hvor han sagde, at stofbrug eller en historie med stofbrug var til stede som fællesbetegnere.

I mellemtiden har Highland County Health Department begyndt at levere gratis naloxon kits til folk til at bruge for at forsøge at genoplive overdosofre.

Highland County Drug Abuse Prevention Coalition har regelmæssigt mødt til at udarbejde en plan for at reducere narkotikamisbrug, implementere behandlingsstrategier og organisere community wide advocacy indsats. Billige Moncler DunJakke Gruppen, der består af lokale folkesundhedstjenestemænd, behandlingspersonale, retshåndhævende myndigheder og trosbaserede repræsentanter, mødes hver måned for at udveksle ideer og dele ressourcer i bekæmpelsen af ​​narkotikamisbrug.

Sessioner sagde onsdag i Columbus, at gruppen af ​​anklagere han har kaldt bedrageri og misbrugsdetekteringsenheden vil stole på data i deres bestræbelser på at udrydde pillefabrikker og spore læger og andre sundhedsydelser, der ulovligt foreskriver eller distribuerer narkotika som fentanyl og andre kraftige smertestillende midler.

I maj instruerede Sessions de nationale føderale anklagere for at få de hårdeste afgifter mulige over for de fleste forbrydelser. Kritikere angreb flytningen som en tilbagevenden til mislykkedes narkotikakrigspolitikker, der uretmæssigt ramte minoriteter og fængsler med ikke-voldelige lovovertrædere.

Meddelelsen var en vending af Obama-ærapolitikkerne, der helt sikkert vil sende flere mennesker til fængslet og på langt længere vilkår.

Advokater advarede skiftet ville crowd føderale fængsler og belastning Justice Department ressourcer. Nogle, der er involveret i strafferet under lægekriget, frygtede den menneskelige indvirkning, ville se ud på samme måde. historie. Mere end 52.000 amerikanere døde af overdoser i 2015 en rekord og eksperter mener, at tallene er fortsat stigende. Sessioner har gjort aggressive retsforfølgelser af narkotikakriminalitet til en højeste prioritet, idet de døde overdoser kræver en tilbagevenden til hårdere taktikker.

Sundhedsafdelingen siger opioidrelaterede overdoser dræbte 3.050 Ohioans i 2015, med det tal forventes at springe kraftigt i 2016.

I juni stod forkasteren, der betjente det større Columbus-område, overdosisdødsfald i april i år steget til 173, et 66 procent spring fra et år siden.

173 mødre, fædre, sønner, døtre, søstre, brødre, sagde Columbus borgmester Andrew Ginther, en demokrat, der sagde statslige og føderale hjælp er nødvendig for at bekæmpe epidemien.

Nogle demokrater kritiserede sessionsforslag og sagde, at flere behandlingsmuligheder er nødvendige for at bekæmpe epidemien.

Budgetforslagene fra præsident Donald Trump og kongresrepublikanerne og bestræbelserne på at ophæve Obamacare, herunder udvidelsen af ​​Medicaid, vil sandsynligvis gøre opioidepidemien værre, sagde Mandy McClure, en talskvinde for det demokratiske nationale udvalg.

About the author

Billige ugg administrator