louis vuitton iphone wallpaper Sex før det store spil

ByBillige ugg

louis vuitton iphone wallpaper Sex før det store spil

louis vuitton t shirt Sex før det store spil

Du kan ikke vare 90 minutter, men sex er sandsynligvis ikke problemet. Getty

Endelig et svar på det spørgsmål, der har forvirret generationer af fodboldspillere: at have sex natten før en stor kamp påvirker ikke din sportslige præstation.

Den modtagne visdom blandt fodboldtræner er, at nookie natten før er dårlige nyheder for spillere. Men der er ingen egentlig grund til at antage, at dette er sandt, insisterer John Bancroft, tidligere direktør for Kinsey Institut for Forskning i Sex, Køn og Reproduktion i Bloomington, Indiana. ‘Der er ingen fysiologisk grundlag for det,’ siger han .

‘Intet efter onsdag, hvis du spiller på lørdag’, var mantraet prædikeret til britiske fodboldspillere i 1970’erne. Selv i dag advarer mange trænere stadig atleter for at undgå sex natten før. Men hvorfor tror de det kan påvirke deres spil ?

natten før påvirker ikke styrke, udholdenhed eller evnen til at udnytte ilt. Den 4.000-årige mesopotamiske tekst, Gilgameshs Moncler Jakke Dame epik, fortæller om, hvordan den eponymiske helte afsendte en tempelskæbne for at sap styrken af ​​hans rival. For nylig fortalte Muhammad Ali Playboy-magasinet om, hvordan han ‘lyttede med opmærksom opmærksomhed på de gamle fordele, som vidnede om ondskabet om sex’.

For afslappet En nylig undersøgelse af internationale VM-spillere fra Storbritanniens Marie Claire-magasin afslørede, at nogle faktisk har besluttet sig for at tydeliggøre. ‘Det er helt sikkert almindeligt i mange sportsgrene’, siger Ian Shrier, en sportskliniker ved McGill University i Montreal, Canada.

‘Sex natten før påvirker ikke styrke, udholdenhed eller Billige Moncler Sale evnen til at udnytte ilt,’ siger Shrier. I et resumé af forskning om emnet1 påpegede han, at mandlige atleter satte på en løbebånd 12 timer efter at have haft sex, viste ingen nedgang i præstationen.

Forskningen har heller ikke fundet nogen effekt på en mands grebstyrke, balance, lateral bevægelse, reaktionstid eller aerob effekt. Det samme gælder for virkninger på den mentale koncentration af mandlige atleter.

Det eneste mulige problem, siger Bancroft, kan være den ‘ildfaste periode’, man oplever umiddelbart efter orgasme. I løbet af denne periode, som kan være så lidt som 20 minutter for en teenager og op til 24 timer for en mand i slutlig middelalder, hæmmes en mands evne til at få erektion. Men i betragtning af at professionelle fodboldspillere er fysisk egnede (og formodentlig ikke at have sex i minutter umiddelbart før et spil), er det ikke sandsynligt, at nogen tilknyttet træghed andre steder i kroppen er et problem.

Den mandlige orgasme fremkalder også en tilstand af ro og afslapning (som står for mænds berygtede tendens til at rulle over og falde i søvn lige efterpå). Det er svært at sige, hvor længe denne beroligende virkning varer, selvom der ikke er grund til at tro det vil vare til den følgende dag. Bancroft erkender alligevel, at denne periode med afslappet ro er ‘nok ikke den bedste tid til at gå ud og spille i VM’.

Køn på hjernen Faktisk er forskerne ikke engang sikre på, hvad der forårsager beroligende effekt. Det er usandsynligt, at der er fysisk udmattelse: Flere undersøgelser har vist, at en persons hjertefrekvens og iltforbrug under køn generelt ikke stiger højere end niveauer, der nås under blid motion, såsom vandreture, klatring af trapper eller endda skubbe papir på kontoret. eksperter har mistanke om, at hormonprolactin, som springer et par timer efter køn, kan være involveret. ‘Men vi ved ikke rigtigt helt, hvilken rolle det spiller,’ siger Bancroft.

Mere vigtigt end de fysiske bivirkninger af sex kan være de psykologiske, foreslår Shrier. Sex natten før kan påvirke faktorer som opmærksomhed og aggression, hvilket igen kan påvirke præstationen, men ingen ved helt sikkert.

Den eneste ting, som alle er enige om, er at atleter ikke bør ligge vågen fræk om sex eller mangel på det. Mand eller kvinde, den eneste ting de alle har brug for natten før et stort spil er en god natters hvile.

About the author

Billige ugg administrator