louis vuitton graffiti Serie angreb definerer anden præsident debat

ByBillige ugg

louis vuitton graffiti Serie angreb definerer anden præsident debat

louis vuitton schultertasche Serie angreb definerer anden præsident debat

Demokrat Hillary Clinton og Republikein Donald Trump stod overfor i deres anden debat søndag aften, men fyrværkeri begyndte, før de tog scenen for rådhuset forum i St. Louis. Her er nogle af de vigtigste højdepunkter:

Handsker var slukket fra farten: Fokus var næsten umiddelbart på Trumps uhyggelige kommentarer om kvinder fra en video fra 2005, der blev opdaget to dage tidligere. Clinton beskrev kommentarerne som ‘nøjagtigt hvem han er’ og derfra hurtigt eskaleret ind i en serie angreb.

Trump, der sagde, at hans kommentarer om groping og kysse kvinder var ‘locker room talk’ anklaget Clinton for ikke at hjælpe borgere i indre byer, gentog sin kritik af sin kontroversielle håndtering af e-mails som statssekretær og sprængte hende som uretfærdigt at vinde den demokratiske primære mod Vermont Sen. Bernie Sanders.

‘Jeg var så overrasket over at se ham logge på med djævelen,’ sagde Trump om Sanders.

De blev bedt om at sætte handskene tilbage for et sidste spørgsmål om, hvad de respekterer hinanden. Clinton roste Trumps børn, og Trump beskrev hende som nogen ‘der kæmper hårdt og ikke slutter.’

Bill Clinton s anklagere optrådte med Trump: I undskyldning for tidligt lørdag for sine kommentarer fra 2005-videoen søgte Trump at flytte fokuset til Bill Clinton og beskylde ham for at Billige Moncler Sale misbruge kvinder og lovede at diskutere disse påstande i de kommende dage.

Han gjorde det timevis forud Billige Moncler DunJakke for debatten, der fremgik af flere kvinder, der har anklaget den tidligere præsident for seksuelt misbrug. Disse kvinder var senere i debatten publikum.

Omkring 20 minutter gentog Trump sin kritik, at Bill Clinton havde gjort ‘langt værre min er ord, han var handling’, og at Hillary Clinton skulle ’skamme’ for at kritisere Trump om problemet.

Clinton svarede, at påstande ikke var sandt, og lånte en favoritlinie fra første dame Michelle Obama: ‘Når de går lave, går du højt.’

På scenen fakta kontrol: Clinton gentagne gange svarede på Trumps udtalelser ved at sige, at hans kommentarer ikke var sande.

‘Jeg er ked af det, jeg må fortsætte med at sige dette, men han lever i en alternativ virkelighed,’ sagde Clinton på et tidspunkt.

Trump kontrollerede faktisk moderatorerne og beskyldte dem for at tillade Clinton at overskride sin tildelte tid. Han skældte Anderson Cooper for ikke at bringe Clintons e-mail-skandale efter moderator Martha Raddatz op om spørgsmålet. Som Cooper forsøgte at fortsætte, sagde Trump: ‘Det er dejligt. Det er en ud af tre.’

Pennsylvania nikkede: På energipolitikken faldt Trump navn til Keystone State, da han roste naturgasboomen og fordømte det føderale miljøbeskyttelsesagentur.

‘ØPA’en er så restriktiv, at de sætter vores energiselskaber ude af drift,’ sagde Trump og tilføjede, at i steder som Ohio, West Virginia og Pennsylvania, ’ser du hvad de gør for minearbejderne og andre i energien forretning. Det er en skændsel. ‘

Clinton beskrev naturgas som ‘en brobrændstof til mere vedvarende brændstoffer’, der understregede behovet for at forblive energiafhængige såvel som at bekæmpe klimaændringer.

About the author

Billige ugg administrator