louis vuitton gebraucht Sequoyah piger hopper ind i Store Skole endelige slag Jenks

ByBillige ugg

louis vuitton gebraucht Sequoyah piger hopper ind i Store Skole endelige slag Jenks

louis vuitton weste Sequoyah piger hopper ind i Store Skole endelige slag Jenks

Sequoyah Lady Indians blev testet fredag, men svarede godt sent og hakede en plads i Bedouin Shrine Classic store skole mesterskab med en 68 60 sejr over Jenks Lady Trojans fredag ​​aften i Bedouin Shrine Classic på Muskogee Civic Center.

Sequoyahs hovedtræner Larry Callison var stolt af sit toprangerede hold i klasse 3As præstation mod en 6A-hold.

‘Jeg var stolt af dem. Vi gik godt om bord, fordi vi vidste, at vi var nødt til at vide, at de var 6A-hold og så fysiske,’ sagde Callison. ‘De spiller på den måde hver aften.’

Mackenley Church s 3 pointer for at åbne den fjerde fik trojanerne til inden for 47 45, men derefter reagerede Sequoyah med en 7 0 løb for at gøre det 54 45 med 5:18 tilbage i spillet. Lady Indians delte rigdom omkring og brugte fem forskellige scorers til at holde puden på plads.

Sequoyahs Alexys Keys sagde, at hendes hold kom og ønskede at bevise deres sejhed.

‘Tidligere er vi blevet kaldt bløde,’ sagde Keys. ‘Vi kom ud Moncler Jakke Dame med det i vores tanker, at vi skulle være fysiske. Vi måtte komme ud fysisk.’

Lady indianerne havde brug for den fysiske egenskab, især i maling, da de kæmpede tungt ud over buen, da de gik 3 til 14 med to fra Aubrey Brown og en anden fra Keys. Den ultimative forskel kom på linjen hvor de slog ned 20 frie kast til kun ni fra Jenks.

Nøgler hjalp med det, da hun var 10 til 11. Hun sluttede med et spil høj 25 point. Brown færdig med 14 for Lady Indians. Jonia Walker havde 13.

Jenks ‘Haley Meeley sluttede med 18 og Kirken havde 14.

Sequoyah står overfor HCAA Dallas kl 7:30 i aften på Civic Center.

HSAA Dallas 63,

Carl Albert 38

HSAA Dallas Blue Angels presset hårdt og hurtigt mod Carl Albert Lady Titans og brugte en dominerende 35 12 først til krydstogt til en bedouin shrine classic semifinal sejr.

‘Jeg er meget stolt af pigerne, de kom ud med god intensitet,’ sagde HSAAs hovedtræner Josh Burton. ‘Det kan være svært at holde en kant sådan, når du har en stor bly, men jeg følte at vores piger gjorde et godt stykke arbejde, så det var konsekvent i hele spillet’

Startende på 4:02-mærket efterfølgende 10 7 i den første tog Carl Albert en scoring tørke, der varede næsten ti minutter. De scorede igen på 2:45-mærket i anden på en Dava Guy 3-peger, der gjorde spillet 29 10, og sluttede en 19 0 HSAA-runde.

For de blå engle opretter vinderen et bedouinskrin klassisk mesterskab matchup mod forsvar 3A state champions Tahlequah Sequoyah.

‘Vi vil have vores hænder fulde mod Tahlequah Sequoyah,’ sagde Burton. ‘Jeg fik chancen for at se dem, og de Billige Moncler Jakke Herre er fantastiske.’

Burton håber, at hans dybde kan gøre forskellen mod et hold kendt for egen dybde. ‘Vi er primært en ni mand roster, og hver af de piger fra en til ni kan være en starter på hvert hold.’

Blå engel Gabby Mureeba sluttede med et spil høj 23 point. Gracen Williams havde 14 og Grace Dillingham havde 12.

‘Det var en grimme sejr, men jeg vil tage det,’ sagde Muskogee træner Shonika Breedlove. ‘Og vi havde brug for en tillidsbygger, hvis ikke andet. Vi har stadig en måde at gå så langt som efterbehandling og sådan, men vi ‘prøver bare at få det sammen.’

Bre ‘Aunee Virgin led MHS (2 6) med 16 point. Madison Maxwell havde 9. Grace Whitaker havde 7. Lady Roughers brugte et 14 4 sekunders kvarter for at løbe ud til en 25 14 halvtidsled, så måtte holde en fjerde kvart rally af de hellige (7 6) ledet af keirra allen med 13 point.

Mike Kays, sportsredaktør

ArtiklerKirkhart kalder det afsluttes som Hilldale fodbold coachHom skoleelever vinder Best of Show på videnskab og teknik fairPREP BASKETBALL: Lady Tigers vinde, få rematch for 4A crownBack på bjergtop: Lady Tigers subdue Harrah for fjerde guldboldCoaching overgang sømløs for Fort Gibson piger basketballFort Gibson mand belastet med arbejdere ‘kompensations svindelPrep basketball: Fort Gibson off og kører på staten, gebyrer forbi TuttleLocal pædagoger er enige om lærer walkout’ Intet ændringer ‘: Fort Gibson piger navigerer coaching overgang, indfanger fjerde stats titelBrother holdt på $ 100.000 obligation i stabbing

About the author

Billige ugg administrator