louis vuitton coin purse SFWMD Just Neutered Everglades Foundation s Køb

ByBillige ugg

louis vuitton coin purse SFWMD Just Neutered Everglades Foundation s Køb

louis vuitton schlüsselanhänger SFWMD Just Neutered Everglades Foundation s Køb

Lad os håbe lovgivere, hvis hoved er vendt af Everglades Foundation ’s’ buy the land ‘bus tour og petition drev også oplevede torsdag s South Florida Water Management District nyheder.

Det fjerner stort set alle krav, som instituttet laver.

Uden videnskab for at sikkerhedskopiere deres påstande, rejser fonden folk over Florida, der græder, at staten har brug for mere jord syd for Lake Okeechobee for at hjælpe ‘Redd Everglades.’ Ikke engang tæt på. Vandforvaltningsdistriktet har lige udgivet opdaterede fakta, de har videnskaben til at bakke op, og det handler om de bedste miljønyheder, vi har hørt om i nogen tid. (Se sammenligningskortene nederst på denne side.)

Læs ‘Florida opnå Everglades Water Quality Goals’ ved at klikke på dette link. Ikke kun er Everglades sunde, de er bemærkelsesværdigt så:

Test viser, at mindst 90 procent af Everglades, top til bund, opfylder nu ultra rene vandkvalitetsstandarder for fosforindhold på 10 dele pr. Milliard (ppb) eller mindre som krævet af et føderalt samtykkedekret og etableret i henhold til statslovgivningen.

Ikke kun det, men Moncler Jakke Dame 100 procent af Everglades National Park er under 8 ppb. Faktisk er 86 procent af de samlede Everglades på 8 ppb.

Jeg anmoder kun om et lille perspektiv her. Miljøstyrelsen (EPA) rapporterer, at mere end en tredjedel af landets søer og floder, undtagen i deres hovedvand registrerer et fosforniveau på over 25 ppb.

James Moran, SFWMD’s bestyrelsesmedlem, er med rette stolt af Everglades vanddata udgivet torsdag. ‘De vandkvalitetsmål, der er nødvendige for Amerikas Everglades at trives, bliver opfyldt takket være vores dedikation og brug af lydvidenskab i løbet af de sidste to årtier,’ sagde Moran. ‘Med det arbejde, der allerede er igangsat gennem Gov. Rick Scott’s Restoration Strategier, vi vil genoprette vandkvaliteten i Everglades. ‘

Uanset hvad du hører fra alarmisterne på bussen, er fremskridt på Everglades restaurering ubestridelig:

Før Florida-lovgiveren bestod af Everglades Forever Act i 1994 indeholdt vand, der strømmede syd ud af det spredte Everglades landbrugsareal (EAA) i gennemsnit 173 pund (ppb) fosfor.

I de sidste fem år har fosforniveauet i Everglades-bundet vand i gennemsnit 20 dele pr. Milliard efter filtrering gennem distriktets netværk af konstruerede vådområder, kendt som stormvandsbehandlingsområder (STA’er).

Og nu er det endnu renere. Meget renere. Jeg ved Everglades Foundation, folk ikke ønsker at indrømme det, men i løbet af 20 års historie af Best Management Practices (BMP) -programmet faldt fosforniveauet i vand, der forlod EAA, ved et årligt gennemsnit på 55 procent sammenlignet med de oprindelige betingelser mere end dobbelt så meget som krævet under Everglades Forever Act.

BMP-programmet har forhindret ca. 3.055 tons fosfor i at komme ind i Everglades.

Men jeg er også klar over rent vand og en restaureret Everglades har ikke meget at gøre med instituttets motiver til deres overdådige arbejde med en pre-election bus tour. Det handler heller ikke om at redde Treasure Coast-folkene fra at beskadige Lake Okeechobee-udledninger.

Det handler om at købe jord og tage jord ud af landbrugsproduktionen. Army Corps of Engineers at sende mere vand syd. Så vi ikke i 2013 og igen fra slutningen af ​​januar til november 2016, at Everglades National Park ikke vandt søvand, når landet allerede er så vådt? Hverken vil vandområdets bevaringsområder (WCA’er). De er og har været over deres føderale oversvømmelsesreguleringsplaner hele året.

Som ingeniører gentager og gentager, kan opbevaring i syd kun marginalt hjælpe Everglades og WCAs, når de ikke kan tage mere vand. Sydlig vandlagring var aldrig beregnet til at reducere udslip af kyststrande. Løsningen til at håndtere det store vandvolumen der kommer fra nord og fra lokale bassiner dræning i floderne var fast besluttet på at være nord, øst, vest regional opbevaring og dyb brønd steder.

I deres NuOrNever anmodning hævder instituttet folk: ‘Specielt i betragtning af den seneste ødelæggelse af de kystnære flodmundinger og igangværende massive seagrass, der dør i Everglades National Park, skal planlægningen af ​​EAA-projekter fremskyndes og prioriteres over planlægningen af ​​andre nye Everglades restaurationsprojekter .’

Bare en anden del af deres kampagne med misinformation. Army Corps of Engineers ‘Faktablad på CEPP. Hus og senat har godkendt CEPP som en del af den nuværende rådgivningslov for vandressourcer.

Hvad jeg vil have, du skal se i Corps-dokumentet, er, at CEPP allerede indeholder EAA-lagerbeholderen. Efter restaurering Strategier er bygget, og det har vist sig, at CEPP kan flytte mere rent vand syd vi taler2021 det integrerede leveringssystem opfordrer til at se på det næste lageroplag, om nødvendigt syd for søen samme som det står i University of Florida vand studie.

A 1 og A 2 reservoirerne er allerede designet med et indbygget fodaftryk, der kunne rumme holdevand 12 meter dybt, hvis der er behov og midler til at bygge så meget opbevaring uden yderligere jordudgifter.

Florida lovgivere, pleasestay kurset, holde den føderale regering fokuseret på CEPP og lette Foundation’s busrejse uden dig.

Tak, SFWMD, for den gode nyhed: Everglades er ikke ved at dø, det er blomstrende. Hvert vandkrop i Amerika skulle skulle vise sådanne fremskridt.

Alt ovenstående er fint, men hvorfor er vandet IKKE forlader WCA’erne? Vi skal ‘PULL PLUG’ og få REAL mængder vand strømmer under Tamiami Trail en mile bro, nu! Vi skal forbedre strømningsvejen derfra til Taylor Slough og dermed til Fla Bay! Den nuværende nye 6,5 milliarder gallon per årstrøm er bare en dråbe i spanden med behovet for Fla Bay! Hvis fosforniveauet er så godt, hvorfor ikke oprette en strømningsvej for at undgå CSS Sparrows hovedlejesteder og få vand ud af WCA’erne! Der skal også være et styrbart portsystem, der gør det muligt for vand at forlade WCA 3A og gå ind i WCA 3B for at lade WCA-systemet dræne syd, nu!

Denne udførelse af SFWMD bør være den ledende nyhedshistorie i South Florida. Selv i begyndelsen af ​​1990’erne var håbet for STA’erne at få EAA-vandet til 50 ppb P. EAA og Lake O-vand var ofte godt over 100 ppb P. Landmændene (ikke kun sukker i øvrigt) startede BMP Best Management Practice) program. De reducerede P i deres løb med over 50%. Dobbel målet. Det hjalp STA’erne og filtermasserne reducerede P-brønden under den forventede 50 ppm til 20. Ved at sende det renere vand til mere end 600.000 hektar opbevaring, bringer WCA’erne ned til 8 ppb P. Klar til GO SOUTH under Tamiami Trail , gennem Everglades NP og til Florida Bay. MEN. Vandet må ikke gå ind i parken, selvom det er rent for at beskytte Cape Sable Seaside Sparrow. EPA enkeltartet beskyttelse. I år blev WCA’erne oversvømmet med rent vand fra februar til midten af ​​august. Under de værste af bomberne til St. Lucie og Caloosahatchee. Vandet blev stoppet ved S 12-transporterne ind i parken. Det stoppede al strømmen ud af søen O sydpå, søen steg over 14,5 fod og USACE blev tvunget til at bombe flodmundingerne. Det er ikke SFWMD, og ​​heller ikke landmændene (som heller ikke kan lide højt vand) eller USACE, der forårsager bomberne ned på C 43 og C 44. Det er Federal Agencies, US Department of Interior og US Justice Dept. Uden dynamisk ubegrænset FLOW ud af søen for at holde den under 14,5 fod i løbet af den våde sæson Hele vejen til Florida Bay vil der aldrig være en måde at stoppe de skadelige udledninger til St. Lucie og Caloosahatchee.

Denne artikel er en uensartet fidus, der blev bragt til dig af de særlige interessegrupper, der har ødelagt vores vandveje, købte vores politikere og nu kommer op med falske nyhedskilder som Fort Myers Buzz og The Treasure Coast Star. Alt dette sker i et forsøg på at beskytte deres overskud. Ønsker rent vand og ønsker for forurenende Moncler Outlet organisationer at rydde deres affald, er ikke radikal. De organisationer, der dræber dyreliv og truer livet for de mennesker, der bor nær Caloosahatchee River, St. Lucy River og Southern Indian River Lagoon er radikale. Du kan se, hvordan de selv skriver kommentarer på denne side for at forsøge at styrke deres løgne. Folket i Florida ved, hvem de virkelige skyldige er, og med det momentum, der blev bragt på i årets ødelæggende udledninger, vil de aldrig stoppe med at kæmpe for at genoprette det sydlige flow og afslutte udledningerne en gang for alle.

Jim, denne artikel refererer til videnskabelige undersøgelser foretaget af SFWMD. De har brug for deres synde, uanset hvad! Jeg tror ikke, at denne artikel er en fidus, fordi jeg forskede videnskabelige dokumenter fra forskere med SFWMD, DEP, Army Corps, FAU og mange andre tredjepartsforskere, der alle kommer til samme konklusion. Landmændene gør deres del. Vidste du også, at næsten 100% af vand fra EAA-gårde flyder sydpå, er det ulovlig for landmændene at pumpe deres vand nordover i søen Okeechobee? Mange af mine venner her på østkysten er helt chokerede, når jeg fortæller dem om denne kendsgerning. De forstår heller ikke, at under de store regnhændelser vi oplevede i år, blev Everglades så mættet med vand, at SFWMD ikke ville pumpe mere vand syd for frygt for at dræbe planter og dyreliv, der bor der, så mantraet ’send det syd ‘var ikke en mulighed, hvis du ikke ville oversvømme dyreliv i Everglades. Dette er et meget komplekst problem, og ja, de langsomme fremskridt med projekter, der allerede er begyndt at lette behovet for at pumpe vand øst og vest, skal fremskyndes, fordi udledningerne er skadelige for øst og vestmundinger. Men at fortsætte med at bebrejde landmænd er simpelthen ubegrundet og uretfærdigt. De har mere end gjort deres del i at være gode forvaltere af deres jord og bidrage til at forbedre vandkvaliteten i Florida for ikke at nævne at sætte mad på vores tallerkener.

Militære miljøforkæmpere kan standse det, når du bruger videnskab og fakta. Dette er ikke en reklameartikel, og den læses i modsætning til retorikken, der spredes over staten forklædt som en busrejse. Jeg elsker min stat og støtter 100% beskyttelse og genopretning af vores naturressourcer. Det betyder ikke, at miljøfortællingen udelukkende ejes af radikaler, der bruger en god politik og intimideringstaktik til at oversvømme dem, der bruger videnskab og fakta til at støtte deres holdninger.

About the author

Billige ugg administrator