louis vuitton cherry blossom Serena Williams styrter ud af US Open

ByBillige ugg

louis vuitton cherry blossom Serena Williams styrter ud af US Open

louis vuitton dog bag Serena Williams styrter ud af US Open

New York: Serena Williams styrtede ud af US Open på torsdag, hendes semifinale nederlag til Karolina Pliskova kostede hende et skud på en 23. Grand Slam-titel og en rekord 187. lige uge på nummer et.

Pliskova, den 10. seedede tjekkiske Moncler DunJakke spiller i sin første Grand Slam semifinale, triumferede 6 2, 7 6 (7/5) og vil møde enten Caroline Wozniacki eller Angelique Kerber, den tyske der slog Williams i Wimbledon-finalen og hvem vil erstatte Amerikaner på toppen af ​​topmødet, når de nye verdensrangeringer udgives på mandag.

Williams sagde, at hun havde været hæmmet af et sårt venstre knæ siden tidligere i turneringen. Selvom det var en distraktion, sagde hun, at Pliskova tjente sin sejr.

‘Karolina spillede godt i dag. Jeg tror, ​​hvis hun havde spillet mindre, så kunne jeg måske have haft en chance,’ sagde Williams, hvem med endnu en Grand Slam-titel vil gå ud af et slips med Steffi Graf for de fleste i Open Era.

‘Så jeg tror jeg ikke var 100 procent, men jeg tror også, hun spillede godt. Hun fortjente at vinde i dag.’

Pliskova, der overlevede et matchpunkt undervejs til en fjerde runde sejr over Venus Williams, blev næsten forrådt af sine nerver som op 3 i tiebreakeren hun producerede tre fejl, herunder en Billige Moncler DunJakke dobbeltfejl.

Williams førte 4 3 og 5 4 i decideren, men kunne ikke hænge på, Pliskova tog det, da Williams leverede sin sekste dobbelte fejl i kampen.

Mens Williamss tjener har længe regnet det mest magtfulde våben i kvindelig tennis, kom 11. pladsen Pliskova ind i konkurrencen med en tur, der førte 439 esser.

I en duel af power hitters hvor beskytte tjener var afgørende, fik Pliskova overhånden med en pause for 2 1 i det første sæt og Williams gav hende en chance for at tjene det ud med et chokerende syvende spil, der startede med en dobbeltfejl og fortsatte med tre fejl at give Pliskova en 5 2 bly. Da hendes blomstrende åbning tjente i det tredje spil blev kaldt en låt hun hengivne i en verbal jab på stolens dommer, men fastholdt sig selv for at holde fast.

Hun var igen på reb igen, men overgav en pause, da hendes lunging forehand fandt nettet for at give Pliskova en 3 2 ledelse.

Pliskova reagerede med et nervøst servicespil af sig selv, en dobbeltfejl og to forehandfejl, der gav Williams en pause tilbage til 3 3.

‘I det andet sæt gik hun fuld kraft på min anden tjeneste, så jeg var nødt til at tage risici,’ sagde Pliskova om doublerne. ‘Tjenesten var nøglen.’

Williams overlevede to dobbelte fejl for at starte det næste spil. Pliskova hentede to massive skud fra Williams for at vinde et rally for et brudpunkt, men Williams reeled off de næste tre point til at holde, og derfra de duket det ud til tiebreak.

About the author

Billige ugg administrator