louis vuitton careers Sentinel bryder en af ​​de mest spændende MMA-krigere

ByBillige ugg

louis vuitton careers Sentinel bryder en af ​​de mest spændende MMA-krigere

www.louis vuitton.de Sentinel bryder en af ​​de mest spændende MMA-krigere

MISSOULAConall Powers er en typisk teenager; han nyder at spille videospil, bruge tid sammen med venner og brydning som en sentinel spartansk. Men magt er også en af ​​Montana mest skræmmende blandede martial artister, pund for pund. Montana er et af de få på tværs af landet, der tillader uanvendte blandede kampsport. Dette tillader magter at konkurrere i den sport han elsker. Og resultaterne viser, at han virkelig er god til det. Den 16 årige ejer for Moncler Jakke Dame tiden en ubesejret 4 0-post. I sin første nogensinde amatørkamp som en 15-årig besejrede Powers Richard Kohlman, 23, med en første runde TKO. De tre kampe, der gik forud for, sluttede tilsvarende, herunder hans seneste sejr i hans hjemby Missoula. Var absolut den mest tilfredsstillende vinde. Lige når du er færdig med det, føles det som om hele verden løftes fra dine skuldre, ’sagde Conall.’ Det var helt sikkert vildt, bare sidder midt i buret, mens alle skriger dit navn og kigger rundt. Det var ret cool. sætte arbejdet ind og du kan slå nogen. Han lagde helt sikkert timer og timers arbejde i, så han fik teknikken, han fik mentaliteten. ‘Dogpound Fight Team medlem Dylan Schulte sagde om Conall.’ Så jeg var virkelig ikke overrasket over at han slog disse fyre. Han begyndte at bryde i en alder af fem år og har brugt årene med sin far Matt, som også er hans træner til det lokale Dogpound Fight Team. Var mere eller mindre noget, som jeg virkelig nød at gøre. Min far har haft stor indflydelse i mit liv, han er en stor rollemodel for mig. Jeg tror, ​​at jeg altid altid ville være som han, og jeg elsker sporten, ’sagde Conall.nerve wracking. Ærligt, jeg kan virkelig godt lide det. Jeg har snarere bare fast med wrestling, men det er det, han vil gøre, og jeg en far, så jeg skal støtte det, ’sagde Matt Powers til MTN News. Støtten fra Conall far har hjulpet teenageren med Billige Moncler Sale at finde succes. Fem dage om ugen træner duoen sammen på Ridge Fitness. Men opmuntring til magt er ikke ligefrem udbredt. Nogle mener, at mindreårige kæmper for voksne, er forkerte til at sige det venligt og magtene har hørt om det siden før Conall første kamp. Men den måde de ser på det, betyder alder ikke noget i denne sport. Ikke smide to personer i en fængselscelle og ønsker dem held. Du har to trænede atleter, der ved, hvordan man kan slå, ved, hvordan man sparker, knæ, albue, kæmper og sender, ’sagde Matt.’ At deres sport. Og den anden ting er, disse børn, de atleter. Du kan se på dem som en voksen eller et barn, de atleter. Jeg har en atlet, der kan konkurrere i et sted med andre atleter, ‘tilføjede han. Bare vil have folk at vide, at alderen ikke betyder noget. Det bare hårdt arbejde. Hvis du arbejder med nogen, er du bedre end dem,’ sagde Conall. ‘Forhåbentlig vil folk stoppe med at se på det som børnemishandling [osv.] Jeg vil bare have dem til at se på det som jeg gør min ting som en sport. Conall er usikker på, hvornår hans næste kamp vil være, han håber bout vil forekomme i sommer, og det vil være til et mesterskabsbælte. Mest populære historierMest populære historierMer >> Ønsket i Montana: BOLO Alert udstedt til Wanted i Montana: BOLO Alert udstedt for opdateret: Mandag, 12. marts 2018 14:54 EDT2018 03 12 18:54:05 GMT, 31, er efterlyst af den amerikanske voldgiftsdrivende Task Force på en forbrydelse berettigelse for betinget frigivelse krænkelser., 31, er ønsket af Montana voldelige Offender Task Force på en forbrydelse berettigelse for betinget frigivelse overtrædelser.Recent syfilis sager i Montana påvirker mere womenRecent syfilistilfælde i Montana påvirker mere womenUpdated: mandag, 12. marts 2018 19:32 EDT2018 03 12 23:32:44 GMTDuring de første to måneder af 2018 blev der rapporteret ni nye syfilistilfælde i Montana, fortsætter 2017 udbrud oplevet når 49 cas es blev reported.During de første to måneder af 2018 blev der rapporteret ni nye syfilistilfælde i Montana, fortsætte 2017 udbruddet opleves, når 49 tilfælde var reported.Montana mand dokumenter tid med undvigende bjerg lionMontana mand dokumenter tid med undvigende bjerg lionUpdated: Mandag, 12 marts 2018 1:18 PM EDT2018 03 12 17:18:05 GMTFinding sporene udløst et år lang besættelse med den voksne bjerg løve og hendes unger, der jager i en filmskabers baggård. Finding af sporene udløst et år lang besættelse med den voksne puma og hendes unger, der er på jagt i en filmskaber ’s backyard.WEB EXTRAWestern Montana skoledistrikter reagerer på planlagte studerende walkoutWestern Montana skoledistrikter reagerer på planlagte studerende walkoutUpdated: mandag marts 12, 2018 16:35 EDT2018 03 12 20: 35:08 GMT

About the author

Billige ugg administrator