louis vuitton bong SHERIFF’S OFFICE

ByBillige ugg

louis vuitton bong SHERIFF’S OFFICE

louis vuitton collection SHERIFF’S OFFICE

Deloris Cameron rapporterede fredag, at nogen forsøgte at bryde ind i en bageste opbevaringsbygning på Classic Furniture, Lincoln Street, Kensington. Hun vidste ikke, om der manglede noget. Mandag. Ejeren sagde, at han bare havde hesten undersøgt af en dyrlæge, som fastslog at det havde orme og nu modtager behandling og bliver fodret med et vægtforøgende supplement, som han viste stedfortræderen. Fredag ​​ønsker at tale. Hun havde allerede fortalt ham, at han ville forlade hende alene og bare ville have rapporten om filen.

En bopæl i Black Road, Center Township, rapporterede lørdag, at naboerne rider ATV’er og snavscykler op og ned ad vejen. Politiet gik til 9126 Black Road og fortalte folket der for at holde Moncler DunJakke ATV’erne væk fra vejen. Lørdag fordi den mand, der bor der, kørte rundt med sin luftkompressor i sin pickup truck, det var det, det var, som han fortalte af sine venner. Deputerede gik til boligen, og manden var ikke hjemme, men de fastslog, at han var ulovligt forsynet med elektricitet, og Ohio Edison blev rådgivet. Værktøjsvirksomheden reducerer strømmen og vil lade sheriffkontoret vide, om det har til hensigt at indføre gebyrer. Lørdag for at skræmme nogle unge, der forsøgte at bryde ind i et værktøj udenfor. Deputerede placeret og talte til tre 18-årige Darrin L. Burson Jr., Devon M. Burson Jr. og Michael A. Condes sammen med en fjerde juvenil, der indrømmede at være på Harold ejendom. De fik besked om ikke at vende tilbage, og stedfortræderen talte til de unge forældre. Søndag. Kress ex mand, Andy Hagan, slap af et barn efter besøget, da en konfrontation opstod, og Kress brugte hendes bil til at blokere ham fra at forlade. Der opstod også en forskydning mellem Hagan og Kress-mand, Douglas. Det var på dette tidspunkt, at Hagan fjernede sit skjulte våben for Moncler Jakke Dame at vise, at han var bevæbnet og instrueret alle til at lade ham gå i fred, som de gjorde. En video af hændelsen taget af fru Kress viser Hagan, der viser våbenhuggeren, men det var ikke peget på nogen, mens han fortalte alle at bakke op og flytte køretøjet til at blokere ham. Rapporten sendes til anklagemyndigheden, der skal revideres . Mandag. Arrangementer blev truffet for at få pigen til at overnatte i hendes moderhus. en juvenil rider en snavscykel op og ned ad vejen. Han blev bedt om at ringe tilbage næste gang juvenilen kører forbi, så de kan forsøge at identificere ham.

Carl Biser fra Century Industries, staten Route 7, East Fairfield, rapporterede 21. september, at de har problemer med unge, der kører cykler gennem parkeringspladsen og laver tricks mod betonfastholdelsesvæggen. Han er bekymret, fordi der er meget lastbilstrafik ind og ud af partiet. Sheriffkontoret fortalte ham at ringe tilbage, når han lærer deres identitet, og en stedfortræder vil tale med dem. 22. september og to mænd og en kvinde lastede ATV’er ind i den. Stedfortræderen søgte Adams Road, men kom ikke over noget mistænkeligt.

Ryan Oprandi, Westville Lake Road, Beloit, rapporterede den 22. september at være offer for identitetssvindel, hvor nogen åbner en parabol-netværkskonto i hans navn og løber op på en $ 1.780 ubetalt regning. Fredag ​​fordi hendes drunken kæreste var blevet høj og skræmmer børnene. Politiet talte med kæresten, Matt Pliska, der sagde, at Seckley var den, der blev høj. Han gik ind for at forlade natten for at afbøde situationen. Søndag efter greb han brillerne fra ansigtet af sin fremmede kone under en national tvist. Shelley Gallina var på et venskabs hus, da hendes mand ringede til at sige, at deres datter var syg. Da hun kom hjem, blev han efter sigende irriteret, fordi hun ikke havde været hjemme hos sine forældre og greb sine briller. Søndag. Jacob Bell sagde, at hans kæreste, Kristin Steed, havde slået ham rundt i indkørslen. Bell mor havde taget Steed til arbejde før deputeres ankomst. Bell nægtede at forfølge gebyrer.

Robert Little, McClure Avenue, Øst Palæstina, rapporterede søndag, at nogen havde beskadiget tre af hans træstande på statens rute 14. Lite mener, at det kunne være de mennesker, der grænser op til ejendommen, hvor han jager. Fredag. Deputerede kontrollerede området, men fandt ingen. Lørdag, men stedfortræder fandt ikke nogen omkring. Lørdag, og stedfortræderen tjekkede køretøjet, men der syntes ikke at være noget mistænkeligt. Den stedfortrædende gættede beboeren gik ind i skoven for at jage. Torsdag. Deputerede fandt tre tæt indpakket tasker, to der var runde og en langstrakte, alle inde i hans højre sko. De runde poser lugtede som tobak, men den langstrakte en lugtede af marihuana. Alle tre blev beslaglagt og sendt til test. Hvis det er positivt, vil afgifterne afventer. Torsdag. Begge teenagere syntes at være fine, og varamedlemmer talte med moderen og kontrollerede også hjemmet. Påhængskøretøjet optrådte i rækkefølge, men i nærheden af ​​traileren var en stærk lugt. Torsdag var hun østgående på State Route 14 nær Washingtonville, da hun mistede en 10 til 8 fod metal skur fra hendes køretøj. Da hun fandt et sikkert sted at vende om, gik hun tilbage, men nogen havde allerede lagt den i en lastbil. Det var i den originale kasse, hun lige havde købt den fra Home Depot. Tirsdag. Milan Woods fortalte deputerede naboerne på tværs af gaden havde deres bil stereo skruet op så højt det generede naboer tre eller fire hjem væk. En anden nabo, John Dolan, kom ud, og han og Woods gik for at konfrontere folket. Argumentet sluttede, da de andre sagde, at de skulle få deres våben. Deputerede talte til Kevin Everson på tværs af gaden. Han hævdede folk var der tidligere spiller bilstereo virkelig højt, naboerne kom og der var et argument. Everson hævdede imidlertid, at han blev inde i sin trailer for at forblive ude af den. Deputerede forklares som værten han er ansvarlig for at sikre sine gæster ikke forstyrre nogen af ​​naboerne. Mandag blev han venner med en kvinde på Snap Chat for nylig, og hun sendte nøgne billeder af sig selv, og så ønskede Shotwell at gengælde med billeder af sig selv, som han gjorde. Så truede hun, hvis han ikke sender penge, vil hun sende billeder af ham over internettet. Han sendte en Western Union pengeseddel for $ 50 til en oversøisk adresse. Nu kræver hun $ 2.000 for at holde hende fra at sende billederne. Deputerede forklarede, at det vil være umuligt at retsforfølge, fordi det fremgår, at gerningsmanden bor i et andet land. Tirsdag. Brandon Good Sr., som var i gården med sin far, fortalte varamedlemmer, han og hans kone Jacquelyn argumenterede, og hun bankede over babyporten. Han hævdede at han derefter kastede sine hænder og slog hende i ansigtet. Jacquelyn Good holdt en baby og havde blod over hele hendes ansigt. Hun fortalte i første omgang varamedlemmer alt var ok, og hun ønskede ikke at ødelægge sin mandkarriere, men indrømmede i sidste ende at han ramte hende, mens hun holdt babyen. Brandon Good Sr. blev anklaget for vold i hjemmet. Søndag fandt stedfortrædere en åben dør på Appalachian Trailer, state Route 9, uden låsemekanisme, sammen med andre døre fundet åbne. Deputerede kontrollerede bygningen og fandt en glasdør til kontoret smadret og en skabsdør blev brudt op. En kassa blev fundet åben, tilsyneladende med de taget penge. Dispatchers forsøgte at nå nogen fra virksomheden, men kunne ikke gøre det. Sagen er under undersøgelse.

About the author

Billige ugg administrator