louis vuitton alma bag Sheriffs rapport

ByBillige ugg

louis vuitton alma bag Sheriffs rapport

louis vuitton bettwäsche Sheriffs rapport

Deputerede skød en afskediget hund fra byen Otis. På grund af at ingen vedtog hunden, blev den senere taget til Denver Dumb Friends League.

Deputerede modtog en Moncler DunJakke rapport om en mulig kriminel ulykke i byen Akron. Ved ankomsten konstaterede stedfortrædere, at negle havde været anbragt i indkørslen af ​​bopælen. Denne sag er under undersøgelse.

Deputerede svarede på skud skudt i byen Akron. Ved ankomsten blev det opdaget, at Moncler Jakke Dame Christopher Eskew havde en selvpåført skudt ville.

Deputerede reagerede på en bolig i den 100 blok af Fifth Street om en mulig indbrud. Deputerede søgte boligen og fandt ingen beboere. Vinduerne var blevet låst op og en af ​​vinduerne blev brudt. Sagen er under undersøgelse.

Deputerede blev sendt til en kamp i byen Akron. Efter yderligere undersøgelse blev Saul Stillwell udsendt en indkaldelse for uordenlig adfærd.

Under varetægtsfængslet anholdt de stedfortrædere Larry Barnes på en Arapahoe County-warrant. Mr. Barnes holdes på en $ 50,000.00 obligation.

Deputerede blev sendt til en mulig ond hund i byen Otis. Ved ankomsten observerede deputerede en hund med bidemærker og blod i sin pelse og en anden hund med blod i sin pels. Clinton Elliott blev udstedt en henvisning til ond hund 1. overtrædelse.

Deputerede blev kaldt til at foretage en velfærdskontrol i byen Akron. Deputerede kontaktede emnet, og efter yderligere undersøgelse fandt man, at emnet var i besiddelse af et tidsplan 1 narkotisk uden recept. Sagen er under undersøgelse.

12 okt 17 Deputerede blev sendt til en mulig chikane, der involverer unge i byen Akron. Juvenilerne bankede på folks døre og løb derefter væk. Deputerede greb en af ​​de unge, da han løb væk fra boligen. Han blev senere udgivet til sine forældre og udstedt en indkaldelse for chikane.

About the author

Billige ugg administrator