geldbeutel louis vuitton sex-ægteskab debat

ByBillige ugg

geldbeutel louis vuitton sex-ægteskab debat

louis vuitton tasche günstig kaufen sex-ægteskab debat

TENNESSEE VALLEY (WHNT) Der var nye udviklingstendenser Tuesday i kampen om Moncler DunJakke samme Moncler Jakke Dame sex-ægteskab i Alabama. Nogle amter, der oprindeligt besluttede at ignorere en føderal afgørelse om at udstede samme køn ægteskab licenser, vendte omskifteren og begynde at udstede dem.

‘Alabama har en lang historie om at sige nej til den føderale regering,’ sagde Huntsville advokat George Flowers. ‘Historisk set fungerer denne taktik ikke. Typisk vinder den føderale regering disse argumenter hænder ned. ‘

‘Probate domstole i Alabama sidder fast mellem en sten og et hårdt sted lige nu. Er de i strid med forbundsregeringen eller er de i strid med Chief Justice?’ sagde blomster.

Tirsdag valgte flere Alabama-lande at udstede ægteskabstilladelser til homoseksuelle par. Blomster siger, at han mener, at amter, der lytter til de føderale ordrer, følger et grundlæggende lovprincip kendt som Supremacy Clause.

About the author

Billige ugg administrator