Mexicans kamp i U

ByBillige ugg

Mexicans kamp i U

Mexicans kamp i U

Det er uklart, hvor mange indvandrere, der bor ulovligt i USA, falder ind i den kategori, men det anslås, at en ud af syv mexicanere mangler bevis for fødsel.

Mexicanske indvandrere, der bor ulovligt i USA, er i en langt værre situation, hvis de mangler mexicanske legitimationsoplysninger.

For eksempel accepterer nogle banker konsulære identifikationskort og pas til at åbne konti. Indvandrere med ID’er hjemmefra kan også få skatteydernes identifikationsnumre, der gør det Billige Moncler Jakke Herre muligt for dem at betale skat i USA og få kredit og realkreditlån.

Ordonez, som blev født i Oaxaca og kom til USA illegalt for mange år Moncler Outlet siden, er ikke med i Mexico’s fødselsregister. Hun mener, at forældrene ikke registrerede hende, og hun løste ikke problemet, mens hun boede i hendes hjemland .

Hun sagde, at hun kan studere engelsk, men har ingen håb om at få et GED-diplom på grund af hendes manglende ID.

Tjenestemænd ved Mexicos National Institute for Statistics and Geography og National Register of Population and Personal Identification sagde, at de ikke har data om, hvor mange mexicanere der ikke er med i registreringsdatabasen, men manglende identitet er et fælles problem i fattige og fjerne byer stater som Oaxaca, Guerrero, Chiapas, Veracruz og Hidalgo, hvor folk nogle gange kan gå lange afstande for at finde et civilt kontor.

Omkring 23 procent af Oaxacas befolkning er ikke inkluderet i det fødte register, ifølge statens civile kontor. Oscar Ortiz Reyes, administrerende direktør for Mexico’s BE Foundation Right to Identity, sagde, at ‘usynlige’ mexikanere i 2008 udgjorde 14 procent af landets befolkning, ifølge data fra den interamerikanske udviklingsbank.

Det er svært at fastslå, hvor mange af disse mennesker der nu er i USA, da den ulovlige indvandring er underjordisk.

New York Citys meksikanske konsul, Carlos Sada, anslår, at der kunne være hundreder i New York, New Jersey og Connecticut, som ikke er med i hans lands registry eller har fejl på deres fødselsattester.

Oaxacas civilretlige embedsmænd rejste for nylig til New York og tilbragte en uge i byen, der arbejder for at give en identitet til snesevis af indvandrere.

Civilretlige embedsmænd har også rejst til Los Angeles på samme mission, og embedsmænd fra staterne Puebla og Guerrero vil sandsynligvis komme til New York snart, sagde Mexicos konsulat i byen. Eller mexicansk identifikation er ‘dobbelt så sårbar’.

Soto sagde dramatiske scenarier kan udfolde sig, med indvandrere bliver arresteret, men uden plads at blive deporteret til. Hvis de har børn i USA, kan de ikke tilbyde dem mexicansk statsborgerskab, fordi de ikke har det selv. Det kan resultere i adskillelse af familier.

Manglende identitet er et alvorligt problem, fordi staterne godkender deres egne love for at bekæmpe ulovlig indvandring og lokale politiafdelinger arbejder med føderale agenturer for at identificere indvandrere for mulig udvisning, siger Leticia Alanis, præsident for La Union, et nonprofit i Brooklyn, der hjælper indvandrere.

‘Du har brug for identifikation for alt,’ sagde hun. ‘Hvis en politimand stopper dig, har du brug for identifikation. Vi skal alle have noget, der siger, hvem vi er.’

Grupper som Make the Road New York og El Centro del Inmigrante på Staten Island tilbyder ID-kort til deres medlemmer, hvilket undertiden hjælper indvandrere uden mexicansk identifikation.

‘Vi beder dem om at sende et brev til sig selv, og når de modtager det, beder vi dem om at bringe det til os. Som det kan vi tjekke deres adresse,’ sagde Gonzalo Mercado, direktør for El Centro.

Ester Bautista kan næppe læse eller skrive, fordi hun blev tvunget til at opgive skolen i Mexico da hun var 10. Den mexicanske immigrant, som nu er 37, sagde, at hendes skole bad hende om et id. Hun havde ikke nogen.

‘Mit liv ville have været bedre, hvis jeg var blevet registreret,’ sagde hun. ‘Jeg føler mig ubeskyttet i mange aspekter.’

Bautista, som blev født i den lille Oaxaca by Zimatlan de Lazaro Cardenas, sagde, at hendes far blev myrdet, da hun kun var 2 måneder gammel. Hendes mor var alene og fattig. Hun havde ingen midler til at rejse til en anden by, hvor civilsamfundskontoret var placeret.

About the author

Billige ugg administrator