Metrolink sikkerhedsvagt overfaldet på stationen i centrum

ByBillige ugg

Metrolink sikkerhedsvagt overfaldet på stationen i centrum

Metrolink sikkerhedsvagt overfaldet på stationen i centrum

ST. LOUIS, MO (KTVI) En sikkerhedsdirektør i Metrolink blev Billige Moncler Jakke Herre slået op torsdag aften, og to Moncler Udsalg mistænkte er nu i varetægtsfængslet. St. Louis-politiet siger, at sikkerhedsvagten, 39, arbejdede på Civic Center Metrolink-stationen ved 14. og Spruce downtown, da han så to mænd involveret i det, han mente mistanke om.

Vagten kaldte politiet, der eskorterede mændene væk. Men de to vendte tilbage senere. Igen opfordrede vagten til politiet. Da han lavede opkaldet, begyndte de to efterfølgende at slå vagten i ansigtet og han kæmpede tilbage. Vagten led mærke til hans ansigt.

Politiet ankom og anholdt de 18 og 20 år gamle mænd. Wilfred Barry og Brandon Jones er i politiets forældremyndighed. Sagen er nu i hænderne på kredsadvokaten.

Metro udtalte i en erklæring, at deres politik siger: ‘Vores vagter kan forsvare sig. Eventuelle hændelser på vores system gennemgås internt. Denne vagt sager undersøges af Metro og St. Louis Police Department.’

About the author

Billige ugg administrator