Metroaktive film

ByBillige ugg

Metroaktive film

Metroaktive film

IT ‘S ONE THING for novice instruktør Karyn Kusama at henvise til hendes stjerne som’ Brando som teenagepige. ‘Michelle Rodriguez, debutføreren i Girlfight, har Brando’s store pande, skarpe, mørke øjenbryn og frodige mund. Rodriguez kan se ud som Brando, men hendes raser bolden stare er først trættende og så dybt irriterende. Du kan ikke Moncler DunJakke bebrejde den unge kampmand, men du kan bebrejde sin træner, Kusama.

Den prægtige Diana Guzman (Rodriguez) bor i et Brooklyn-projekt med sin foragtige far (Paul Calderon) og hendes lille bror, Tiny (Ray Santiago). Far skubber Tiny ind i ringen, så han kan forsvare sig mod mobster, men Diana beslutter, at boksegymnastik er det perfekte sted for hende. Hvad der følger er alt for velkendt at spille ud af pugilistfilmen, måske lidt sjovere end normalt. Diana clobbers en kanal tapet pose taske, thrashes hendes sparring partnere og løber rundt på banen på hendes high school. Men så så hurtigt, at vi ikke ser det, falder hun for en sød ung mandlige kæmper, der hedder Adrian, spillet af Santiago Douglas. (Adrian’s navn er ikke en hyldest til Talia Shire i Rocky, eller så siger Kusama.) De to start et foreløbigt forhold, der fører op til en intergender boxing kamp.

Efter at have set en lignende, bedre historie om en kærlighedsaffære, der også var en rivalisering i sport en gang i år, synes kærlighed og basketball girlfight en mindre film for mig. Girlfight er sat i slumkvarteret, men det er ikke det. Vær opmærksom på den scene, hvor Adrian og Diana sidder og taler om de forfærdelige ting, der ofte sker i projekterne. Bemærk, hvordan det er helt sikkert, det lyder. har oplevet, de snakker som folk, der har hørt om problemer på tv. Ring Girlfight gritty, men det tager Dianes far tilsyneladende tre måneder at indse, at han har penge stjålet fra ham af sin datter. Og den måde, som elskerne slutter op i ringen er ligeledes falsk (som det er Diana’s line, ‘hvis du ikke kæmper mig i denne kamp, ​​så er du’ mindre af en mand end jeg tror du er ‘).

Hvis Diana er en Jackie LaMotta, hvorfor tager den ikke grænsen og gør hende en hensynsløs pige, som på nogen måde er nødt til at kaste sig ud af ghettoen? Svar: Fordi de unge piger ikke kunne Moncler Outlet ro hende hvis hun var for megen. Overfladegrime dækker ikke Girlfight’s almindelig blødhed længere end stramt tæppeflettet og en monotont baddomsstare kan dække Rodriguezs uerfarenhed. På to lange timer arbejder Girlfight Rodriguez ’sølle i tæt tætning efter tæt tætning. Du vil føle dig som den dope, der er blevet roped: Punch fuld.

Girlfight (R; 110 min.), Skrevet og instrueret af Karyn Kusama, fotograferet af Patrick Cady og stjernespækket Michelle Rodriguez, Jaime Tirelli og Santiago Douglas, åbner fredag ​​i kamera 3 i San Jose.

About the author

Billige ugg administrator