Metroactive News Issues

ByBillige ugg

Metroactive News Issues

Metroactive News Issues

Af Cecily Barnes

Raphael løber rundt om sin Moncler Udsalg mors hjemlige nøgne, mørke krøller, der rammer hans ansigt, hans lyse øjne blinker og et stort smil spredes over hans ansigt. Under et interviews på en time skubber 2 årige Raphie bilnøgler rundt Moncler DunJakke i sin barnevogn, viser off hver eneste legetøj i stuen, udsteder anmodninger om mælk, vand, chokolade og kiks og klatrer på Mama Leslie og Mama Sho og deres 11 årige hjælper, Janna Farmer.

Leslie Smith og Shelly Anne, der har været partnere siden 1992, er Raphies to mødre. Den 2-årige har også to damer, Glenn og Joel, og otte bedsteforældre. Han er produktet af to homoseksuelle par, der har truffet beslutningen at bringe ham ind i verden og pleje ham sammen. Deres valg er en af ​​mange måder homoseksuelle mænd og lesbiske i dag bliver forældre.

Glenn siger, at de to par var venner i fire år, før Raphie blev udtænkt som de refererer til som ‘dating-perioden’.

‘Vi ville gå til Santa Cruz for talent showet, En Gay Evening i maj, eller vi ville gå på vandretur med dem,’ siger Glenn. ‘Vi blev venner hele vejen igennem.’

Før de forsømte at blive gravide, sad de to par i Smiths hjem og udarbejdede en formel kontrakt. De besluttede at Smith ville være fødselsmor og Joel den biologiske far, at barnet skulle deltage i offentlige skoler, og at han eller hun ville blive rejst jødisk. De nøglerede, hvordan udgifterne skulle opdeles.

Da staten Californien typisk kun genkender to forældre, ville Smith og Joel være de lovlige forældre. ‘Uanset hvilke rettigheder [Shelly og jeg] har, er vores tillid til vores partnere,’ siger Glenn. ‘Lovligt har hun og jeg ikke ret nogen rettigheder.’ Kontrakten fastslog imidlertid, at alle fire voksne ville have samme forældremyndighed lige.

Smiths første forsøg på opfattelse var helt uplanlagt. ‘Joel og jeg var der af en anden grund, og det kom ud, at dette var en god tid i Leslies cyklus,’ siger Glenn. De to mænd undskyldte sig at være alene i et stykke tid, så gjorde de to kvinder det samme. Efter tre måneder med lignende indsats blev Smith gravid.

Glenn og Joel spillede en meget aktiv rolle i Smiths graviditet. De fire forældre deltog ofte i fødselsundervisning. ‘Jeg tror, ​​jeg var den eneste, der var der for hver eneste klasse,’ siger Glenn, griner. ‘Der var en klasse at Leslie ikke var der selv. ‘

Ved fødslen blev hele besætningen indleveret til forsyningsrummet på Sutter Maternity Hospital i Santa Cruz og trænede Smith gennem den 9 timers arbejdskraft. ‘Jeg skar navlestrengen,’ siger Glenn stolt. Billeder af fødselspræsentationen Glenn og Joel horsing rundt, liggende på leveringstabellen med puder fyldt under deres skjorter. ‘De troede det var så sjovt,’ siger Smith og ruller øjnene. Som 2 år gammel Raphie læner sin nøgne krop på tværs af fotoalbummet.

Liv med en 2 årig er et konstant spær af legetøj, juice, park, blæseændringer, bade, bøger og energi. Af denne grund siger Smith, at gruppeforældre er stor.

‘Vi havde overnatninger før de fleste af vores venner med børn nogensinde tænkt over det,’ siger Smith. ‘Udfordringen med at forsøge at forhandle med fire personer er så opvejet af, at han er i stand til at se fire personer modellering og forhandling. Potentialet for hans forståelse og påskønnende forskel er vigtigere end at kontrollere, om han spiser Lucky Charms to dage om ugen, gør han , ‘tilføjer hun og blinker et kendskab til Anne.

Konflikter er dog kommet op. Omskæring var det første problem, der polariserede forældrene. Leslie følte stærkt, at operationen var unødvendig. Joel, en traditionel jøde og en læge, troede, at proceduren var vigtig kulturelt og medicinsk.

Computere er også blevet et problem. Glenn og Joel vil have Raphie at komme i gang tidligt. ‘For Leslie og Sho mener jeg, at det passer ind i samme kategori som fjernsyns ondskab, der suger ud af din hjerne og kreativitet og vil fornemme dig til livserfaring,’ siger Glenn. ‘De vil gerne have ham med at spille med pinde og sten og farveblyanter.’

Smith er enig i, at computere er nyttige, men mener, at de ikke passer til en 2-årig. ‘Alt, hvad han kunne lære af en computer, kunne han lære på en mere rig menneskelig måde lige nu,’ siger Smith. Parene forhandler for øjeblikket om et kompromis.

Forældrenes arrangement kan være svært, Glenn og Joel indrømmer, fordi Smith har en ‘trump’ -magt når det kommer til Raphie. ‘Uanset hvor meget en rolle vi spiller, hun er hans mor,’ siger Glenn. ‘Hun er konge.’

Alle fire forældre tilstår, at de til tider ønsker at de havde mere tid med Raphie; Men ‘arrangementet’, som Glenn sætter det, tillader dem at have deres kage og spise det også. ‘Nogle gange får vi Raphie, og nogle gange kommer vi til at leve som et barnløse par,’ siger han.

‘Vi er lige kommet tilbage fra en to ugers ferie til Schweiz,’ tilføjer Joel. ‘Det ville have været meget sværere at gøre, hvis han ikke var sammen med sine mødre.’

Fordi Smith og Joel er Raphies biologiske forældre, er den måde, de arrangerede alt på, deres egen forretning. Men for homoseksuelle par, der ønsker at adoptere, kommer loven og politikken i spil.

Californien lov giver ikke udtrykkeligt tilladelse til eller forbud mod adoption af samme køn. I stedet kræver loven socialarbejdere at anbefale imod adoption for ugifte par, et forslag om, at dommere, de endelige beslutningstagere kan tage eller forlade. Køer venlige dommere findes i de fleste amter i Californien, herunder Santa Clara County, siger lokale homoseksuelle advokater. Men statens inddragelse slutter ikke der.

Californiens lovgivere har skrevet love for og imod homoseksuel forældre de sidste par år, men ingen har gjort det til guvernørens skrivebord. Mange homoseksuelle mennesker fortsætter med at vedtage, selv om det er umuligt at sige, hvor mange, fordi de ofte ty til rundkørsel betyder. For at undgå konflikter vil en homoseksuel mand eller lesbisk undertiden udgøre en enkelt person, der bor sammen med en ‘værelseskammerat’, som senere gennemfører en almindelig adfærdskodeks for adskilt forældre, der genbruges.

Ny lovgivning kan potentielt gøre tingene lettere for homoseksuelle par. I december 1996 indførte Assemblyman KevinMurray (D Los Angeles) et lovforslag, der ville have forbudt socialarbejdere i at bruge ægteskab som kriterium, når de besluttede, om et par ville gøre gode adoptivforældre. Men Murray måtte trække regningen på grund af manglende support.

I februar i år indførte senge William J. ‘Pete’ Knight (R Palmdale) et lovforslag, der foreslog, at kun gifte, hetero sexualcouples må loves at vedtage, og at anden forældreoptagelser kun må tillades, hvis parret er gift og kun hvis den anden forælder er af det modsatte køn. Denne regning blev også trukket.

I mellemtiden bliver homoseksuelle par fortsat forældre, enten ved at vedtage eller ordne som Raphies forældre.

Den nuværende situation er brugbar, så længe lovgivere fortsætter med at bøje. Hvis en regning svarende til ridderen skulle blive lov, ville homoseksuelle mænd sandsynligvis blive ramt hårdest. Uden mulighed for kunstig befrugtning ville de være begrænset til at finde surrogater eller bosætte sig for mindre aktive forældrerolle, en mulighed nogle homoseksuelle mænd allerede vælg på egen hånd.

San Jose-indfødte Tom Grissinger vidste, at han var homoseksuel 13, men han vidste også fra en ung alder, at han ville være far. Han ønskede det så meget, at han i college daterede kvinder med den hensigt at gifte sig, plante hans frø og derefter komme ud hurtigt. ‘Jeg troede ikke, der var nogen anden måde at gøre det på,’ siger han med forlegenhed.

Men da AIDS-epidemien ramte homoseksamen i 1981, ændrede Grissinger sig. Alligevel ønskede han desperat en baby. Da han blev involveret i Skip Searcy for syv år siden, troede han, at de to kunne kæmpe op ad bakke kampen for at forsøge at vedtage. Men Searcy ønskede ikke en baby. Han havde allerede rejst et barn, der nu var vokset og ikke klar til at gøre det hele igen.

‘Jeg var meget frustreret over, at han ikke ønskede børn,’ siger Grissinger. ‘Jeg husker, da jeg fortalte mine forældre, at jeg var homoseksuel, den eneste ting, min far sagde, var at han var ked af at jeg aldrig ville få oplevelsen af ​​at have børn . Jeg har altid ønsket børn. ‘

Men i den bageste del af Metro fandt Grissinger en annonce til Rainbow Flag Health Services, en sædbank for homoseksuelle mænd og lesbiske, som gør det muligt for den biologiske far at spille rollen som onkel til et barn. For Grissinger var det bedre end ingenting. Han underskrev et stort antal undtagelser, siger han og begyndte derefter at lave ‘indskud’.

About the author

Billige ugg administrator