Metro politi målbillet svindlere under Stanley Cup Final

ByBillige ugg

Metro politi målbillet svindlere under Stanley Cup Final

Metro politi målbillet svindlere under Stanley Cup Final

Metro-politiet NASHVILLE, TN (WSMV) har arresteret fem mænd anklaget for at svinge hockey fans ud af tusinder af dollars ved at sælge dem forfalskede Stanley Cup Final-billetter. En af de mistænkte, Michael Martins, blev præsenteret i en Channel 4-rapport den 23. maj. Nashville resident Jason Jones sagde, at han købte to forfalskede billetter fra Martins før Western Conference Final Game 6. Jones indspillede en video af Moncler Jakke Dame transaktionen og sendte den til Facebook. I vores tarme fortæller os ikke at gøre det, sagde Jones. du bliver fanget i det øjeblik med et glimt af håb om, at det kan være rigtigt. blev anholdt mandag aften og anklaget for kriminalsimulering over 2.500 dollars, hvilket er en klasse Moncler Outlet D-forbrydelse i Tennessee. Nashville Predators President og CEO Sean Henry sagde billedsvindel har været et problem i hele Stanley Cup Playoffs.

About the author

Billige ugg administrator