Metoder til dekontaminering

ByBillige ugg

Metoder til dekontaminering

Metoder til dekontaminering

Dekontaminering er en kombination af processer, der fjerner eller ødelægger forurening, så infektionsmidler Moncler DunJakke eller andre forurenende stoffer ikke kan nå et modtageligt sted i tilstrækkelige mængder til at starte infektion eller andre skadelige reaktioner. Rengøring ødelægger ikke nødvendigvis alle mikroorganismer, selvom en overflade ser renere ud. Rengøring af udstyr og arbejdsflader gøres bedst ved brug af vaskemiddel og varmt vand. Det er også vigtigt at sikre, at det anvendte rengøringsmiddel ikke beskadiger udstyr og arbejdsflader. er en væskebaseret rengøringsmetode, der anbefales til noget udstyr, og er afhængig af kavitation (hurtig dannelse og sammenbrud af minutbobler i en væske). Denne metode anvendes rutinemæssigt inden for sundheds-, laboratorie-, kropskunst- og skønssektorerne, men er passende, når rengøring af forurenede genanvendelige genstande er påkrævet. De behandlede genstande skal være nedsænkelige, og ultralyd udføres i en lågetank og kan endda rengøre åbninger og udsparinger. Ultralydrensere skal rengøres to gange om dagen som et minimumskrav og holdes rene og tørre natten over. Til praktiske formål kan desinfektion ødelægge eller inaktivere mange eller alle patogene mikroorganismer, men ikke sporer. Det er vigtigt at indse, at succesfuld desinfektion er meget afhængig af antallet af mikroorganismer, der oprindeligt var til stede. og sterilisering ved hjælp af heatHeat-behandling er det mest effektive rutinemæssige middel til at ødelægge infektionsevnen hos alle mikroorganismer, herunder BBV, og omfatter hovedsagelig brugen af ​​autoklaver (trykdampsterilisatorer). Kogende og tørre ovne opnår forhøjede temperaturer, som kan dræbe mikroorganismer, men de kan mangle det krævede niveau for varmeafgivelse Moncler Outlet Online og behandlingskontrol, der tilbydes af dampsterilisatorer, og det er derfor mindre pålideligt. Der er også tegn på, at tørvarme og kogesystemer sjældent vedligeholdes eller ikke udsættes for periodisk afprøvning, der er nødvendige for at sikre, at de konsekvent opnår steriliseringsbetingelser. Medicin og sundhedsvæsenet Reguleringsagentur Sikkerhedsmeddelelse SN 2002 (02) Tør varme (varmluft) sterilisatorer. Det er især velegnet til genanvendelige, varmestabile genstande, så længe disse dele allerede er fysisk rene. MHRA Microbiology Advisory Committee til Department of Health anbefaler ikke længere simpel nedsænkning af genstande i kogende vand som tilstrækkeligt til sterilisering. Varmtvands desinfektorer er acceptable og bruger en kombination af fysisk rengøring og termisk biocid virkning for at opnå desinfektion af forurenede genanvendelige genstande. MAC manualen Del I, 2002 udgave, Medicines and Healthcare Regulatory Agency (MHRA) Mikrobiologi Rådgivende Udvalg til Department of Health. Sterilisering og Rengøring af medicinsk udstyr: Vejledning om dekontaminering fra Mikrobiologi Rådgivende Udvalg til Sundhedsdepartementet. Dampvarme Dampvarme sterilisatorer tilbyder en anden steriliseringsmetode, som er effektiv, forudsat at sterilisatoren har en automatisk styring, der sikrer, at passende temperaturer opnås gennem belastningen. Temperaturer skal opretholdes i løbet af steriliseringstiden, og de krævede betingelser er som følger:

About the author

Billige ugg administrator