MetKnow gamifies at kende folk i store sociale og professionelle kredse

ByBillige ugg

MetKnow gamifies at kende folk i store sociale og professionelle kredse

MetKnow gamifies at kende folk i store sociale og professionelle kredse

Der er snesevis af sociale netværk i brug, der forbinder venner, klassekammerater, kollegaer og medarbejdere. Men disse netværk antager, at et afgørende skridt allerede har fundet sted, at brugerne kender navnene på de mennesker, de forbinder med.

Men hvad sker der, når nogen tilmelder sig et nyt offline-netværk på 200 eller 300 personer? Hvordan går det med at lære alle disse navne? Will Edwards, grundlægger af Tulsa-baserede MetKnow, løb ind i dette meget problem, mens han pantsatte en broderskab og skabte en prisvindende løsning.

‘Jeg var i et broderskabshus, hvor vi havde 200 eller deromkring fyre i det, 50 Billige Moncler Jakke Herre fyre i min løfteklasse, og vi havde det sværeste tidspunkt at Moncler DunJakke lære hinandens navn,’ sagde Edwards. ‘Vi ville ikke risikere at ringe nogen det forkerte navn [så] vi kalder hinanden noget andet fyr, bud, mand, fyr. ‘

For at løse problemet, oprettede broderskabspræsidenten et Excel-ark udfyldt med alles navn, foto, hjemby og hovedsted for broderskabsmedlemmerne til at studere. Edwards sagde, at han kiggede rundt på de andre fyre, der gik over hele campus med Excel-ark i deres hænder og han troede, at der var et bedre alternativ.

‘Jeg troede’ Dette er latterligt. Vi skal sætte det på vores telefoner, ’sagde Edwards. ‘Jeg tog Excel-arket og lavede en mappe på vores telefoner med disse oplysninger, og så for sjov tilføjede jeg flashcards [og] quizzing til det.’

Edwards ‘løsning var et hit, og hele broderskabshuset begyndte at bruge det. Edwards begyndte at tænke på de andre huse på campus, især de sorority huse, der var generelt større end frat husene og kunne have op til 120 piger pr løfte klasse, tilføje op til næsten 500 piger pr. hus.

Fra projekt til opstart

Han kaldte sit projekt ‘Husk medlemmet’ og gav det til de andre huse på campus at bruge.

‘De begyndte at bruge, og det var virkelig, da MetKnow startede,’ sagde Edwards. ‘Løsning af et problem for min broderskab hus endte også med at hjælpe de andre huse.’

Edwards sagde, at han var nærmet sig med ideen om patentering af hans flashcard system. Han indgav for et foreløbigt patent i 2012 og derefter sætte Husk Medlemmet på bagbrænderen, da hans mor blev syg, og han tog et semester væk fra college for at gå hjem og være sammen med sin familie.

‘Hun er tilbage til at bosse os rundt omkring nu. Hun er fantastisk, ’sagde Edwards. ‘Da jeg gik tilbage til college, var jeg ligesom, lad os bare prøve at afslutte, graduere til tiden og fortsætte. tænkte ikke meget mere om sit patent indtil 2016 da han var i lovskole og fik en email om det.

‘Jeg fik en email fra min advokat, der sagde, at jeg havde udstedt et patent på elektroniske flashcards og quizzer for at kende folk,’ sagde Edwards. ‘Jeg fik lige den ene email fra min advokat og det udgjorde noget.’

Udstedelsen af ​​patentet førte ham til at forlade lovskolen og forfølge et opstartsselskab til flashcards. Han rebrandt helt og genopbygget applikationen, hvilket gør den mere brugervenlig.

‘Det var da det blev til en forretning,’ sagde Edwards. ‘Jeg besluttede at ændre navnet fra Husk medlemmet til MetKnow og oprettet vores nye produkt.’

Redesign og genstart af et produkt

Det første skridt var at omstrukturere MetKnow og gøre det professionelt. Edwards mødtes med freelance designere og programmører til at opbygge appen. Han mødte også sælger Evan Tipton i processen, som endte med at blive forretningspartner. Ved Tiptons anbefaling udvide MetKnow fra kollegier til virksomheder.

‘[Evan] så det reelle potentiale til at flytte til virksomheder også for at hjælpe nye medarbejdere i et stort kontor,’ sagde Edwards. ‘Det er nemt at lære den nye fyrs navn, men det er svært for den nye fyr at lære alle 200 af de nuværende medarbejdere.’

Med Edwards og Tipton nu ved roret, MetKnow genoptaget officielt i januar 2017 og ramte jorden løbende.

MetKnow arbejder nu af en bruger opretter en gruppe og beslutter hvilke spørgsmål der skal stilles til gruppemedlemmer. Når medlemmer er tilmeldt til appen, genereres flashkort og quizzer for gruppemedlemmerne at studere og lære navn og information for alle andre.

Få jorden i hele Midwest

MetKnow bruges i øjeblikket i 5 virksomheder og 7 college campus. Edwards forventer en tilstrømning af nye medlemmer i efteråret, når brødre og sororiteter lover nye medlemmer. I sidste ende vil han gerne se MetKnow anvendt på alle større campuser, med repræsentation i alle stater.

I mellemtiden arbejder Edwards og Tipton for at få ordet ud om MetKnow og har spillet godt i tonehøjskonkurrencer og andre faglige begivenheder.

De vandt MDMC Pitch Competition i april, hvor de tog hjem en $ 5,000 pengepræmie og mulighed for at samarbejde med repræsentanter fra nogle indflydelsesrige virksomheder som GoDaddy og Pinterest.

‘Perry Drake gjorde et fantastisk stykke arbejde med at arrangere en konference, som jeg føler var utroligt gavnlig for vores virksomhed. Nick Szabo fra Swizzle og Alex Cruz fra PenPath gjorde et godt stykke arbejde med at forberede starten på konkurrencen,’ sagde Edwards. ‘Vi talte med så mange mennesker, der er relevante i teknologiske verden. Vi havde en god samtale med alle,’ sagde han.

De vandt også Score Foundation American Small Business Champion fra Oklahoma. Udover en anden pengepræmie vandt de også en dedikeret mentor fra Score Foundation for at hjælpe deres forretning.

Fremtiden for MetKnow ser lovende ud. Edwards fokuserer på at forbedre og vokse produktet, og at MetKnow bliver en selvbærende virksomhed, der har evnen til at skabe job.

‘Jeg troede altid, at det sejeste, du kunne gøre, var at skabe et job for nogen,’ sagde Edwards. ‘Vi ønsker at komme til det punkt, hvor det giver mening at begynde at ansætte folk og etablere os som det bedste flashcard quizzing selskab, du kan have.’

About the author

Billige ugg administrator