Mest lidenskabelige kamp for advokat

ByBillige ugg

Mest lidenskabelige kamp for advokat

Mest lidenskabelige kamp for advokat

Et offentligt mindesmærke vil blive afholdt i foråret til New Mexico-indfødte Frank M. Bond, en ekspertfalkoner, tidligere statsrepræsentant og advokat, der døde af kræft på juleaften. Han var 70 år gammel.

Bonds sejre i den juridiske verden omfattede statslige og føderale domstole. Men hans arbejde med at bevare falkefugle og praktisere falkekunst tog sin dybeste lidenskab.

Bond var en af ​​fire mænd, der hjalp med at lancere The Peregrine Fund i 1970 for at hjælpe med at redde den truede raptor. Falken var på udryddelsesranden, sagde J. Peter Jenny, præsident for nonprofitorganisationen baseret i Boise, Idaho.

Bond’s bestræbelser og andre med gruppen reddede falken og øgede opdrætpar fra færre end 50 til mere end 3.000, sagde Jenny. ‘Det Moncler Outlet blev uden tvivl en af ​​de største, mest succesrige truede arter genopretning indsats i historien,’ sagde han.

Bond blev en falconer i hans tidlige 20s, mens han var studerende på Colorado College. Han tjente som advokat for The Peregrine Fund og North American Falconer Association. Som præsident for den internationale sammenslutning af falkefugle og bevarelse af fuglefugle krediteres Bond med at overbevise De Forenede Nationer om at anerkende falkejagt i 2010 som en immateriel kulturarv af menneskeheden.

I en erklæring sagde den nordamerikanske Falconers ‘Association det ikke kun havde tabt en ven’, men en kæmpe i det globale falkefællesskab. føderale regering og internationale forhandlinger. ‘

På The Simons advokatfirma, hvor han var partner, fokuserede Bond på at rådgive virksomheder og ejendomsejere i fast ejendom, kontrakt, naturressource og vandlovgivning.

Bond blev født i Billige Moncler DunJakke 1943 i Albuquerque. Han afsluttede en uddannelse på spansk og lærte for et stykke tid, inden han fik sin lovgrad ved University of New Mexico.

Han hjalp folk, ikke kun falke. I 2003 hjalp han St. Michael ’s High School kandidat Valerie Rivera land et voldsom stipendium og en plads på softballholdet ved Colorado College, hans alma mater. Hun tog eksamen fire år senere.

Bond var formand for New Mexico Commission for Higher Education og fungerede i bestyrelsen for New Mexico Farm and Ranch Heritage Foundation. Han tjente også på New Mexico Water Quality Control Commission.

Bond, en republikan, tjente som statsrepræsentant fra Santa Fe ’s District 47 fra 1977 til 1980. Han gjorde mislykkede kørsler til guvernør i 1986 og 1990. Han tabte den sidste til sin ven, demokraten Bruce King.

Bond blev beskrevet som en gammel stil politiker, der vidste, hvordan man kæmpe hårdt for sin position, men nå over gangen for at samarbejde og få ting gjort. ‘Han var vellykket, fordi han nægtede at genkende mærker, men i stedet så personers fortrin, uanset partililje,’ sagde hans langvarige advokatpartner og ven Tom Simons. ‘Han forstod værdien og betydningen af ​​respekt, kompromis og venskab, og at folk med dybe forskelle stadig kan finde fælles ground.’

‘Min far var en af ​​de mennesker, der var meget god til at se folk for hvem de var, uanset deres baggrund og indkomst,’ sagde hans søn Franklin H. Bond. ‘Hans venner varierede fra milliardærer til auto mekanikere, som var i dueklubben med ham.’

Hans evne til at arbejde med mennesker fra forskellige baggrunde spillede også godt i falkonverdenen. Hans venner i denne verden strækkede fra USA til De Forenede Arabiske Emirater.

Jenny sagde, at Bond var dygtig til forhandlinger mellem private grundejere, bevarere og offentlige enheder over de ofte omstridte spørgsmål omkring besparelse af peregrine og aplomado falcons. ‘Frank kunne håndtere meget veltalende med meget vanskelige politiske problemer,’ sagde jenny.

Bonds familierødder i New Mexico dateres tilbage fire generationer. Hans bedstefar Frank Bond ejede handels- og uldvirksomheder i Espaola i slutningen af ​​1800-tallet. Det berømte Bond-hjem i Espaola var en arkitektonisk glæde, der fungerede som rådhus en tid efter byen købte hjemmet fra familien.

Obligationerne ranchede også for en tid i Valle Grande i hvad der nu er Valles Caldera National Preserve i Jemez Mountains. Frank Bond brugte somre som en ungdom, og det havde en dybtgående indvirkning på hans liv, sagde hans søn. ‘Det førte til, at han ville lede et friluftsliv,’ sagde Franklin Bond.

Udover Franklin Bond og hans kone, Amy, fra Santa Fe, overlevende omfatter en datter, Sara Easterson Bond og mand Tom of Santa Fe; søstre Amy Lynge fra San Francisco og Maryann Bunten (Dan) i Albuquerque.

Familien har endnu ikke fastsat en dato for det planlagte offentlige mindesmærke om foråret.

ArticlesWebber valgt Santa Fe borgmester i fire runde rangerede valg valgSanta Fe viser sig i byens første rangerede valgvalgResults forsinkede timer i byens første rangerede valgvalgIdragt beskyldte den tidligere medarbejder filmforeningsmedarbejder for seksuel chikaneTrujillo s hjemby besked falder kort med vælgereMayors første job skal sendes byklerkFor kvinder vil tjene på byrådet; Lindell blev valgt til at blive tilsluttet af nykommere Romero Wirth, Vigil CopplerEspaola, Pecos valgte nye borgmesterer Nøglen til Webbers vinde: Noble vælgereCouples donation på $ 4 millioner til Railyard museumsprojektet lander dem navngivningsrettigheder

About the author

Billige ugg administrator