Messiah College wrestling team åbner sæson rangeret nr

ByBillige ugg

Messiah College wrestling team åbner sæson rangeret nr

Messiah College wrestling team åbner sæson rangeret nr

Denne mester, Kaleb Loht, løberen Lucas Malmberg og den fjerde placerer Josh Thomson er stadig i wrestling rummet gjorde det Moncler DunJakke let for vælgerne at sidde Messias bag Wisconsin Whitewater og foran Wabash, Delaware Valley og Coe College i preseason top five.

‘Det er det højeste, vi nogensinde har været rangeret i vores programs historie,’ sagde hovedleder Bryan Brunk, der begyndte sit 12. år med det stødende program.

‘Det er ikke en lille ting, men jeg forsøger virkelig at få fyrene til at holde alle de ting i perspektiv. Rankings er sjove, og de ‘er OK til at se på, hvis du ikke lader dem påvirke, hvordan du udfører. Den eneste (ranking) vi er virkelig bekymret over er den sidste i slutningen af ​​året, som de kalder standpunkterne i den nationale turnering. ”

Falconsne må ikke rejse langt til den turnering denne sæson, da division III-statsborgere vil blive afholdt på Giant Center i Hershey.

Marts er langt væk, og Falcons første skal manøvrere gennem en udfordrende tidsplan og Mideast Regional.

‘Vi kæmper så hårdt som en Division III-skema som muligt,’ sagde Brunk. ‘Vi kæmper i Wheaton (Ill.) Invitiational, Budd Whitehill Duals (på Lycoming), og vi’ søger altid de hårdeste hold, der vil kæmpe os.

‘College of New Jersey er altid på vores tidsplan, og MAC har nogle virkelig hårde hold. Delaware Valley (nr. 4) er altid rangeret og Wilkes er altid hård.’ ‘

Brunk sætter Messias ‘wrestlers i stand til at træde ud af deres komfortzone, når det er muligt, og ansigt Division I-konkurrencen.

Han tager Loht (Indian Valley), Malmberg og Thomson (Mechanicsburg) til The Midlands i slutningen af ​​december på Northwestern.

‘De vil få en chance for at kæmpe, og der er ikke noget tab der,’ sagde Brunk. ‘Du går 0 2, hvad er den store deal, men hvis du får en chance for at placere på The Midlands, så pludselig får vi Messias navn på kortet endnu længere end det allerede er.

‘Jeg’ tager resten af ​​holdet til Franklin Marshall Open, som er en mindre Division I-turnering, bare for at give de fyrene en endnu større udfordring. ”

Brunk sagde, at hans talentfulde trio sætter tonen i praksisrummet. ‘De’ gør alle ting på den rigtige måde, ’sagde han.

‘Kaleb er super sjov at trænere. Jeg kalder ham min fjernbetjening wrestler. Der har været gange, jeg har lært ham et skridt i midten af Moncler Outlet Online ​​hans kamp. Han fastslog et barn på statsborgere sidste år med et skridt, jeg havde lært ham midt i sit sidste år.

‘Han var i en position, og jeg viser mig fysisk, hvad han skal gøre, og han kigger på mig og forsøger at finde ud af, hvad jeg skal gøre, og han gjorde det, og så pegede han barnet. Denne bevægelse blev en af ​​hans yndlingsbevægelser . ”

Malmberg, en sophomore og Thomson, en junior, fulgte Brunk og hans kone og otte andre Messias-atleter på en missionstur til Uganda i løbet af sommeren.

‘Det var meget sjovt bare at kende disse gutter bedre og se deres hjerte for andre mennesker og deres hjerte til at tjene folk og deres hjerte til at blive bedre og gøre de rigtige ting,’ sagde Brunk.

‘Det er virkelig pænt at træne de tre. Når du har fyre sådan i rummet, hæver det niveauet for alle andre. Mange mennesker får deres niveau af intensitet, deres niveau af teknik, deres niveau af kamp mentalitet opdraget af dem er i rummet. ”

Og mens disse træk bliver rejst, tog Thomson beslutningen om at falde til 174 fra 184 denne sæson.

Brunk sagde 5 fod 7, Thomson gav op gearing på 184 pund, men det var hans opfordring til at kaste 10 pund.

‘Han arbejdede hårdt hele sommeren. Han er magert. Han er meget stærk, en af ​​de stærkeste pund for pund, jeg har nogensinde coachet, ’sagde Brunk. ‘Han mener, at han vil maksimere sin kropstype på 174.

‘Og det gør et sted for en junior, der har ventet på sin tur og en freshman, der vil kæmpe for den 184 spot.

133: Jarred Furry, Shippensburg; Daniel Grant, Twin Valley; Tyler Kishimoto, Middletown, Md .; Kurt Rodriguez, Highland, Ind .; Zach Snow, Muhlenberg.

149: Adam Peris, Lancaster McCaskey; Tag Wilber, Jupiter, Fla .; Chris Williamson, Clarksburg, Md.

157: Jason Ayers, Glenvar, Va .; Larry Cannon, Mechanicsville, Md .; Jake Engelsk, Central York; Jeff Hojnacki, Hudson, Ohio; Greg Kabakjian, Souderton; Vil Korzeniewski, Boyds, Md .; Tyler Miller, Spring Grove.

About the author

Billige ugg administrator