Merkley søger yderligere føderale midler til at bekæmpe Oregon skovbrande

ByBillige ugg

Merkley søger yderligere føderale midler til at bekæmpe Oregon skovbrande

Merkley søger yderligere føderale midler til at bekæmpe Oregon skovbrande

Oregon s senator Jeff Merkley reagerede på branden brænder over Oregon og meddelte planer om at presse til at inkludere nødhjælp til brande i katastroferegningen, som forventes at bevæge sig gennem kongressen i denne måned:

‘I hele vores stat oplever Moncler DunJakke vi ødelæggende brande. Jeg beder for de berørte samfund og for de modige mænd og kvinder, der er derude på frontlinjen, der kæmper for disse brande.

‘Jeg takker Gov. Kate Brown og den lange liste over lokale embedsmænd, brandmænd og frivillige fra den sydlige Oregon-kyst til Columbia River Gorge, der arbejder på omfattende beredskabsreaktioner. Jeg ved, at der er meget frygt og usikkerhed lige nu, og at deres mobilisering Billige Moncler DunJakke har givet en vis beroligelse for Oregonians. Der er en katastroferegning, der kommer til Senatet, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at sikre, at katastrofen, der rammer Oregon, behandles i den lovgivning. Vi skal sørge for, at der er tilstrækkelige ressourcer at bekæmpe branden i dag, og at hjælpe lokalsamfundene til at komme sig i morgen.

‘De brande, der brænder i dag, styrker, hvor vigtigt det er at få en langsigtet rettelse, der ville finansiere kampe store vildmarker, som vi finansierer andre naturkatastrofer, i stedet for at raide næste års brandforebyggelse. Der bør ikke være en ‘forkerte slags’ katastrofe. Når vores lokalsamfund bliver ramt hårdt, bør vi hjælpe dem med at reagere og genoprette.

‘Mange af os er frustreret over de nuværende skovforvaltningsmetoder. Jeg vil fortsætte med at arbejde sammen med mine kolleger på begge sider af gangen og i begge kamre for at finde samarbejdsmæssige løsninger og midler til at returnere vores skove til sundhed.

‘Og da ildsæsonen bliver længere, skal vi også arbejde med skovtjenesten for at finde ud af, hvordan vi sikrer, at vi har besætninger til at bekæmpe brande gennem hele sæsonen, ikke bare sommermånederne. Det er lige nu en stor udfordring at mange af vores sæsonbestemte brandmænd går tilbage til skolen i slutningen af ​​august, hvilket giver en stor krise på de besætninger, der er tilbage. Desværre, som vi ser det nu, kan den nye, længere brand sæson være lige så intens i tidligt efterår som i juli og august.

‘Dette er en skræmmende tid for Oregon. Vores luft er kvæmmet med brandfrit røg, vores venner og naboer er på frontlinjen kampe brande, vores samfund bliver truet. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at støtte Oregonians og gøre vores skove mere modstandsdygtige i fremtiden.’

About the author

Billige ugg administrator