Mere om forkølelser og måder at bekæmpe den fælles kulde

ByBillige ugg

Mere om forkølelser og måder at bekæmpe den fælles kulde

Mere om forkølelser og måder at bekæmpe den fælles kulde

Mens du næppe mærker nogen nysen, kan viruset overføre til dig, indtil du indser, at du allerede har forkølelse. Forkølelsen er faktisk mest smitsom, da de let spredes fra individ til person. Det kaldes på denne måde, fordi det er mest tilbagevendende og almindeligt af alle sygdomme.

Forkølelse er så almindeligt, at førskole og elementære børn kan have 3 til 12 forkølelser om året, mens voksne kan have 2 til 4. Det varer normalt i 5 til 10 dage. Bringe nyser, irriterende hoste og ondt i halsen, forkølelse kan fanges fra tid til anden.

Rhinoviruses er synderen for de fleste forkølelser. Det er til stede som usynlige dråber i luften eller i de ting, vi berører. Forkølelse opstår, når beskyttelsesforbindelserne i vores hals og næse faktisk infiltreres af 100 rhinovirus eller mere, der forårsager reaktion på vores krops immunsystem. Resultatet er hovedpine, ondt i halsen og problemer med at trække vejret gennem næsen. Fælles forkølelse manifesteres ved nysen , vandige og røde øjne samt en løbende næse og nogle gange, hoste, hovedpine og feber.

Indendørs og udendørs tør luft kan reducere vores krops modstandsdygtighed overfor koldvirussen. Værre er direkte og passiv rygning. Rygere er mere for at få forkølelse og er mest tilbøjelige til at udvikle alvorlige symptomer, der kan føre til lungebetændelse eller bronkitis.

Forebyggelse er altid bedre end Moncler Outlet helbredelse. For at forhindre din krop i at forkøle forkølelse, opretholde en god hygiejne og få nok hvile. Forøg dit immunforsvar med vitaminer; især vitamin C. Fødevarer, der er rigtige på C-vitamin, hjælper med at forhindre forkølelse. Jordbær, appelsiner, grapefrugter, tomat og ananas sammen med bananer, kogte broccoli, kogte kål Billige Moncler DunJakke og mere kan være nyttige til at bekæmpe forkølelsen.

Ellers er du mere tilbøjelige til at få viruset. Når du allerede har forkølelsen, skal du tage meget væske og meget hvile. Antivirale lægemidler er ikke nødvendige. Medicin er normalt til helbredelse af løbende næser og andre tilknyttede symptomer.

Urte-alternativer er en fantastisk mulighed. Hvidløg og løg, for eksempel, er meget effektive til behandling af forkølelse. De har antibakterielle egenskaber, som hjælper immunsystemet til at bekæmpe infektion og dermed forhindre forkølelse. De indeholder flere nyttige forbindelser, herunder allicin, et af de mest potente antibiotika.

Ginger er en anden antiviral for forkølelse. Det er smertelindrende, antioxidant og antiseptisk. Det er også meget effektivt til behandling af forkølelse, ondt i halsen og andre slimhindebetændelser. Ginger reducerer feber og smerter, såvel som det opfordrer ro, fordi det har en mild beroligende. Naturen er rig på disse naturlige vitaminer og urter, som kan hjælpe os med at holde sig sunde og sygdomsfrie.

Folk, der er interesseret i ovennævnte artikel, er også interesserede i de relaterede artikler, der er anført nedenfor: Ifølge amerikanske centre for sygdomsbekæmpelse og forebyggelse (CDC) bliver næsten 35-50 millioner mennesker byttet til influenza i influenzensæson (november til marts), hver gang år. Viral i naturen, influenza er en respiratorisk sygdom, der er stærkt smitsom. I år 1918 døde næsten 100 millioner mennesker i influenzapandemien, der spredte sig over hele verden, herunder fjerntliggende regioner i arktiske og Stillehavsøerne. Det var den værste naturkatastrofe verden nogensinde har set.

Årsager til almindelige kolde og effektive naturlige retsmidler

En forkølelse er relateret til tilstanden af ​​betændelse i det øvre luftveje, der skyldes infektionen med forkølede vira. Det er også kendt som akut coryza. I forhold til anden sygdom er forekomsten af ​​forkølelse hyppig. Enhver person kan lide af forkølelsesproblemet flere gange om året. Det varer normalt fra 3 10 dage. De første tre dage for patienterne er meget elendige.

Influenza: En almindelig epidemisk feber

Influenza er en type virusinfektion, som ikke bør tages let, da det påvirker åndedrætssystemet. Symptomer omfatter aching muskler, feber og hovedpine og meget mere. Da det er viralt, kan det sprede sig fra en person til en anden, hvorfor lægerne rådgiver et sundt liv, kost og måder at undgå det.

Fremragende, Larry. Tak fordi du tager den nye artikels katalogteknologi og gør det til det maksimale. Jeg opfordrer alle til at fortsætte med at bidrage og bidrage regelmæssigt. Jeg kan attestere, at dette websted allerede er en stærk mappe på mange områder. Kudos til Larry!

Matthew C. Det er fyldt med hyggelige små overraskelser, der gør hele processen med at skrive,

læse og udgive artikler en komplet glæde. Dette er en der kommer ud toppe og slår resten af ​​hænderne ned.

Eric Garner

Jeg gjorde en Google-søgning og kom på tværs af dit websted. Det var præcis det, jeg ledte efter og blev eleret for at finde en så bred vifte af artikler. Da jeg lancerer et gratis magasin i en lille by i Florida, ønskede jeg at være så ressourcefuld som mulig, mens jeg stadig kunne give noget indhold, der er interessant og velskrevet. Dit websted har alle variablerne i mixen. Fremragende websted, der rammer alle noter i skalaen slags tale.

About the author

Billige ugg administrator