Mere makeup gør piger mindre attraktive

ByBillige ugg

Mere makeup gør piger mindre attraktive

Mere makeup gør piger mindre attraktive

Vi har alle hørt om eller bidraget til stereotypen af ​​den kvintessige kvinde, der tilbringer timer i spejlet, der anvender makeup for at gøre sit ansigt perfekt, før hun kan gå ud.

En ny undersøgelse antyder imidlertid, at mænd rent faktisk foretrækker kvinder, der anvender 40 procent mindre makeup; som en mand selv, jeg er enig.

Selvom det kan virke overraskende, som det er blevet næsten tabu for kvinder at fremstå sans Billige Moncler Jakke Herre makeup, siger en undersøgelse foretaget Moncler DunJakke af Bangor University i Wales ellers.

Alex Jones var interesseret i socialmediebevægelsen ‘no makeup selfie’ og begyndte at studere præcis, hvorfor det skete. Han fandt ud af, at begge køn er forvirret af det, de mener, at det andet køn finder attraktive; undersøgelsen var især fokuseret på makeup brug.

Det er foruroligende at tro, at de fleste af disse kvinder føler sig presset til at forklare deres unikhed med en facade. Det er sikkert, at makeup har sit formål og kan fremhæve, skjule eller fremhæve funktioner, men det betyder ikke, at lag på lag skal påføres.

Så den 18. marts startede Fiona Cunningham ‘no makeup selfie’ siden på Facebook, hvilket førte til oprettelsen af ​​nomakeupselfie-bevægelsen på Twitter.

Cunningham blev inspireret af actreren Kim Novaks beslutning om ikke at bære sminke på Oscarerne og begyndte at bede om kvinder i alle aldre at sende billeder uden smink sammen med en lille donation for at øge bevidstheden om kræftforskning. Hidtil har over 13 millioner dollars været hævet.

Kvinder presses ofte af et spræng af fotoshoppede retoucherede og airbrushed modeller, der får dem til at tænke, ‘mænd finder disse kvinder attraktive, jeg må forsøge at se ud som dem at blive betragtet som attraktive.’

Dette tankegang er giftigt og er ofte forbundet med spiseforstyrrelser hos teenagepiger og unge kvinder. Ifølge National Association of Anorexia Nervosa og Associated Disorders engagerer 25 procent af kvinder i skolealderen sig i binging og udrensning som en vægtstyringsteknik.

Jones ‘resultater viser en afbrydelse: Kvinder mener, at de har brug for at ofre deres helbred for at nå disse urealistiske standarder, så de virker mere attraktive, men mænd foretrækker et mere naturligt udseende.

Dette er forfærdeligt, men endnu mere, det er hjerteskæringen. Jeg går rundt om campus og er omgivet af alle disse virkelig smukke unge kvinder, alle forskellige forskelle, former, størrelser, hår, smil, øjne, holdninger, gangarter, bevægelser; listen fortsætter.

Jeg ville hader at tro på, at disse kvinder føler sig tvunget til at ændre sig og ville ofre deres helbred for at gøre det.

Jeg ved, at kvinder ikke vil tro på mig, eller tror, ​​at jeg er den eneste mand, der synes sådan. Desuden kan de tro at mænd har ét mål i tankerne om sex. Og i en ren biologisk forstand forstår jeg, at jeg er tiltrukket af alle disse kvinder, fordi jeg dybt ned i de ældste dele af min hjerne leder efter en ‘kompis’.

Kvinder er naturligt smukke. Hvor ellers ville vi have udviklet sig, hvis kønnene ikke var tiltrukket af hinanden før makeup og spejle?

Ofte finder jeg mig selv gå rundt i campus i ærefrygt, og en tanke går altid over mit sind: ‘Mand, jeg elsker kvinder.’

Og det mener jeg ikke på en uhyggelig, womanizer-måde, men med tankegangen til en person, der går rundt om et kunstmuseum, der holder pause på hvert stykke og værdsætter forskellene og lighederne mellem dem.

Jeg har ikke lyst til at være tiltrukket af kvinder, når de har sminke på, men der er noget om den måde kvinder ser uden makeup, eller når de bare vågner op eller om natten efter at de er blevet afvasket.

Men som et menneske som et dyr, som har udviklet sig til at adskille sig fra deres instinkter og reflektere over dem, kan jeg virkelig sige, at alle kvinder er smukke og hver især har en unikhed, der kan værdsættes uden at forsøge at morph disse ord ind i en nøgle til at låse lynlåsene på deres bukser op.

About the author

Billige ugg administrator