mere handling er nødvendig i børnefattigdom kamp

ByBillige ugg

mere handling er nødvendig i børnefattigdom kamp

mere handling er nødvendig Moncler Udsalg i børnefattigdom kamp

Borgmester Gregor Robertson, i en 3. december 2015-pressemeddelelse: ‘Der er ingen grund til, at i en by som medfølende og velstående som Vancouver, at ethvert barn skal gå i skole Billige Moncler Jakke Herre sulten.’

Premierminister Justin Trudeau, i en nyskoleydelse til skat, finansiering af skolemåltidsprogrammer, en stigning i børnepasningsrum, forpligtelser til en levende løn for arbejdstagere, der er kontraheret af byen, subsidierede boliger, huslejeudgifter, leje bankhjælp og jobskabelse . på 19,8 procent har den femte højeste børnefattigdom i Canada. Manitoba har den højeste på 29 procent, Quebec den laveste på 15,1 procent. lever i fattigdom, hvilket er højere end det nationale gennemsnit.

I alt bor 82, 960 fattige børn i Metro Vancouver.

De fleste fattige børn har forældre, der arbejder. familier modtog 27 pct. af den samlede indkomst, mens den fattigste halvdel af familier kun delte 25 pct.

Faktumene bliver ikke bedre i en rapport, der blev udgivet Nov. for barn og ungdom fortalere koalition, der sporer børn og familie fattigdom. Som koalitionen bemærket i sin rapport, har det været at forske emnet i to årtier. børn var fattige ‘, sagde rapporten, som brugte statistik Canada data til at bestemme fattigdomsraterne. børn er fattige.’

Så hvad skal Christy Clark sige denne gang?

Hun fratrådte børn og familieudviklingsminister Stephanie Cadieux, som udstedte en langvarig erklæring samme dag som First Calls rapport. I den omfattede Cadieux nogle af de grunde, jeg nævnte ovenfor om at tage noget.

Hun fortsatte med at pege på de 855 millioner dollar, regeringen har forpligtet sig til at bygge 5.000 nye enheder af ‘overkommelige boliger’, med mindst 50 millioner dollars af det, der skal bruges på 10 projekter i Vancouver, som borgmesteren har finansieret, har applauderet.

‘Vi gør fremskridt, men det tager tid,’ sagde ministeren. ‘Der er stadig arbejde at gøre.’

Første opkald mener, at arbejdet bør omfatte at hæve minimumslønnen og øge indkomst- og handicaprenten. Regeringerne bør også gennemføre et børnepasningsprogram på 10 dollars om dagen, øge støtten til First Nations og yde støtte og støtte til ungdoms aldring ud af pleje.

Flere af, hvad første opkald ønsker, kan læses i sin rapport, som indeholdt denne erklæring: ‘Vi kan lide at tænke på os selv som et omsorgsfuldt civiliseret samfund, men vi har faktisk tolereret og opretholdt skamfuldt niveau af børne- og familiefattigdom i årtier . Ved at lade samfundets rigdom være koncentreret i færre og færre velhavende enkeltpersoners hænder, har vi tilladt tusindvis af børn at vokse op i fattigdom, som vi ved, gør ondt i deres helbred og ignorerer deres menneskerettigheder. ‘

About the author

Billige ugg administrator