Mere end en navneændring

ByBillige ugg

Mere end en navneændring

Mere end en navneændring

Den 26. marts anerkendte LPVA’s organiserende organ på Libertarian Party i Virginia’s Central Central Committee formelt Frederick County Libertarians som officiel tilknyttet organisation. For fire år har vi arbejdet mod dette mål og endelig mødt de krav i januar i år.Mens mange af os er lidt triste for at se vores gamle navn gå, Billige Moncler Jakke Herre er vi alle begejstrede for vores fremtid og vores nye navn: Frederick County Libertarian Party.Start som Facebook side vi oprettet i 2013 som et forsøg på at organisere lokale libertarianer, mødtes vi hurtigt flere ligesindede mennesker i området og sammen byggede et lille, men energibesparende team af aktivister, der har frivilligt på vegne af hver libertarianske kampagne, der er relevant for Frederick County og Winchester. Vores fremtid ser endnu lysere ud da vores nye tilknytning giver os en legitimitet, vi tidligere manglede, og støtten til det tredjestørste politiske parti i staten Virginia. Dette er mere end et simpelt navn lave om; vi har regelmæssigt mødt for at udarbejde detaljer om flere projekter, vi forventer at starte i de kommende uger. Da vi fokuserer på at fremme forandringer lokalt, arbejder vi på at lancere både en podcast og et nyhedsbrev, der vil fokusere på at anvende libertariske løsninger til de problemer, vi står over for på lokalt niveau. Vi vil også støtte libertarianske kandidater på alle niveauer af regeringen og endnu vigtigere kan du forvente at se langt mere libertarianske kandidater, der kører lokalt niveau i de kommende år. For at starte vores nye tilknytning har vi organiseret en begivenhed for at diskutere et emne der direkte påvirker Moncler Outlet Online lokale borgere. 11. maj vil vi være vært for et Drug Law Reform Rådhus på Frederick County Public Safety Building. Vi har tilsagn om at deltage fra syv fremtrædende talere, som vil deltage i en modereret diskussion efterfulgt af en Q-session med publikum. Vores talere er: Paul Hampton Thomson, tidligere anklager for Winchester. Howard Manheimer, 2015 Uafhængig kandidat til Winchester Commonwealths advokat. Andy Bakker, 2015 Libertarian kandidat til 46. District i Delegationshuset. Lisa Holliday, uundgåelig Winchester. Will King, 2017 Green Party kandidat til det 18. distrikt i House of Delegater.En repræsentant fra Virginia NORML International CriminologyDenne begivenhed er åben for offentligheden, og adgangen er gratis. Vi byder alle meninger velkommen, da vi diskuterer virkelige verdensløsninger på disse spørgsmål. Er formand for Frederick County Libertarian Party. Mand løj om angriberen, stablede sig selvLokale studerende forventes at deltage i national walkout over skole shootingsDeath meddelelser til marts 13Winchester School Board enstemmigt imod armning lærerePanel godkender politiet deling håndhævelse for Middletown, LFCCWinchester School Board diskuterer tidslinjer for åbning af Innovation Center, administration kontorerLetters til editoren begynder at tage formOut of the Past . mand løj om angriberen, stakkede sig selv (1)

About the author

Billige ugg administrator