Mercy Heart Health Minute

ByBillige ugg

Mercy Heart Health Minute

Mercy Heart Health Minute

Tale til tekst for barmhjertighed hjertesundhedsmåne

Nedenfor er Moncler DunJakke den lukkede billedtekst, der er knyttet til denne video. Da dette bruger automatiseret tale til tekst stavning og grammatik er muligvis ikke korrekt.

barmhjertighed hhm feb 14 pkg 10 det er tid for barmhjertighedens helbredsminus. hver torsdag lægger vi vægt på et nyt emne i hjertehjælp. sammen med mig er kardiologen radu hagau. dr. hagau. Hvad er nogle symptomer på hjertesygdomme? eller ubehag i midten af ​​brystet. ubehag, Moncler Udsalg prikken eller smerter i andre dele af overkropsarmene, albuen, ryggen, halsen, maven og / eller kæben. åndenød. oftest er ovenstående symptomer forbundet med motion, men kan også ses i ro. Der er også mange mennesker, der ikke har symptomer. Hvad er nogle tests, der hjælper med at finde årsagen til symptomet? der er et par typer af stresstest, som vi kunne udføre: øvelse stresstest: en test, der indebærer at gå eller løbe på en tredemølle, mens du er tilsluttet en ecg-maskine. det viser, hvor godt hjertet fungerer, når det går hurtigt og arbejder hårdt, giver også din læge mulighed for at evaluere din træningskapacitet. blodtryk ure og puls vil også blive overvåget i hvile, under og efter træning sammen med ecg sporing. du bør kunne gå på en tredemølle for at få denne type stress test. stress-ekkokardiogra m: denne billedbehandlingstest vil give al den information, som tredemølle-stressprøven gør, men derudover vil også kunne fortælle, hvor stærkt dit hjerte kontraherer i ro og på maksimal træningsniveau ved at lave et ultralyd i hjertet. hvis patienten ikke er i stand til at udøve, injiceres et lægemiddel i patientens arm gennem et kateter og vil fremskynde hjertet efterligne motion. nuklearmedicinstesttest: denne billedbehandlingstest kan vise, hvor meget blod strømmer til din hjertemuskel og er i stand til at detekterer områder med begrænset blodgennemstrømning, hvilket tyder på, at du har en blokeret koronararterie. Det involverer alle aspekter af en trædemølle-stressprøve, og i tillæg har du et radioaktivt stof, der hedder en sporstof, der injiceres i din iv, som vil rejse til hjertet og et kamera udenfor kroppen følger sporets signaler. tak læge / godt måltid

About the author

Billige ugg administrator