Mentorer Tilslut drømme til karriere

ByBillige ugg

Mentorer Tilslut drømme til karriere

Mentorer Tilslut drømme til karriere

Skift navigation MENTORTe National Mentoring Partnership

Mentorer kan spille en instrumental rolle i at forberede unge til college og karriere. Amerika har brug for, at du (nogen) deler, hvordan deres program giver første generationens universitetsstuderende mulighed for at repræsentere deres autentiske selv og oversætte deres evner, mål og drømme til muligheder.

Amerika har brug for dig (ENGEN) blev grundlagt i 2009 på troen på, at socioøkonomisk status ikke bør være en barriere for kollegial vedholdenhed og karriere Moncler Outlet succes. Enhver mission til at kæmpe for økonomisk mobilitet for ambitiøse første generationskollegiet udføres ved at yde transformativt mentorskab og intensiv karriereudvikling til studerende, der er den første generation i deres familier til at deltage i college. Hvert år hjælper ethvert folks program hundredvis af studerende, som Shifa, forbinder deres personlige og faglige ambitioner med mulighed.

Shifa emigreret fra Kina til Chicago i 2012, der står over for betydelige sprogbarrierer og udfordringer, der tilpasser sig en ny kultur. En naturligt lyst ung mand kæmpede for at formulere, at hans kommunikationsevner ikke var vejledende for hans intelligens. Han var klar over, at han som en første generation universitetsstuderende og indvandrer manglede de faglige forbindelser for at komme ind i karrieren for sine drømme, marketing. Så han ansøgte om ethvert folkeprogram i Chicago.

Gennem en serie på 28, daglige workshops, der tilbydes over to år, giver stipendiatprogrammet eleverne instruktion og hånd på aktiviteter for at beherske de bløde og hårde færdigheder, der er nødvendige for at forberede sig på meningsfyldte karriere. Derudover er hver stipendiat forsynet med over 200 timer med en på en mentor, en af ​​de mest kritiske komponenter i programmet. Alle frivillige mentorer, der er kendt som Mentor Coaches, giver industrien indsigt, hjælper Fellows med at sætte mål og holde sig på banen fagligt og fagligt. For Shifa, hans Mentor Coach Marina, var den type støtte han havde brug for.

Efter at have emigreret fra Rusland for 16 år siden havde Marina særlig indsigt i, hvad det betød at være en ikke engelsktalende højttaler i USA. Hun arbejdede hårdt for at perfektere sin engelsk, udvikle bånd i digital markedsføring undervejs. I dag arbejder Marina som Digital Sales Manager hos CBS. Som en måde at give tilbage til sit samfund og nogen står over for lignende kampe for sig selv, søgte Marina at være en mentor coach gennem ethvert s Illinois Fellows Program.

Shifa og Marina slog det straks af. De bundet over deres passion for markedsføring og den daglige kamp for at lære engelsk som indvandrer. Marina så i Shifa en ung mand med kørsel. Billige Moncler Outlet Shifa så nogen der kunne se ud over hans sprogbarrierer. Udenfor workshoppen møder de ugentligt for at tale om alt fra TedTalks til Hip Hop i Chinatown, et arrangement, som Shifa hjælper med at være vært for.

Enhver er en national 501 (c) (3) non-profit organisation, der kæmper for den økonomiske mobilitet hos ambitiøse førstegenerationsstuderende ved at yde transformativt mentorskab og intensiv karriereudvikling. I gennemsnit betjenes 96% af eleverne af enhver kandidat fra college, og 91% af kandidaterne sikrer beskæftigelse eller tilmelder sig på high school. NOG blev grundlagt i 2009 og har tjent over 1.000 studerende. Den non profit arbejder i New York, New Jersey, Illinois og Californien og var en vinder fra New York Community Trust Nonprofit Excellence Award 2015. Nonprofitets første skolebaserede pilot starter i september på LaGuardia Community College.

Efterlad et svar Annuller svarDenne email-adresse vil ikke blive offentliggjort. Påkrævede felter er markeret Email.

About the author

Billige ugg administrator