Mental Health Hospital og Medical Center

ByBillige ugg

Mental Health Hospital og Medical Center

Mental Health Hospital og Medical Center

North Carolina Department of Corrections bygger et nyt mentalhospital og fængselsmedicinsk ekspansion på Boylan Heights side af Central Fængsel. Dette er det næststørste aktive byggeprojekt i downtown Raleigh. Med et projiceret budget, der nærmer sig 160 millioner dollars af statsskatte dollars, er det lidt overraskende, at et projekt af denne skala og indflydelse ville være uanmeldt til det omkringliggende kvarter. Nabolaget foreningen, samt ejendomsejere inden for foden af ​​fængsel ejendommen, blev aldrig fortalt af byggepladser krænkelse af byen kræves anmeldelsesproces.

På dette tidspunkt har arbejdere bogstaveligt talt bulldozeret det hjemløse lejr ved siden af ​​Montford Street broen. De er 3/4 af vejen igennem fuldstændigt udslette den naturlige vegetation og træpuffer, der har eksisteret i årevis mellem kvarteret og fængslet. Besætninger har også nedrevet de ældre ledige bygninger, der stod på partiet. Boylan Heights kunne i sidste ende have værdsat nogle af disse ændringer, men der blev ikke taget hensyn til virkningen på samfundet eller beboernes meninger. De love, der krævede, at beboerne blev informeret om disse ændringer, blev ikke opretholdt. I det mindste skulle en buffer være blevet opretholdt under konstruktionen.

Boylan Heights beboere er ekstremt ked af det. Dette projekt blev hovedsageligt snuck ved uden anmeldelse til beboere i nabolaget eller offentligheden, før byggeri begyndte. Men det gik forud for byrådet. Under godkendelsesprocessen på stedet blev den godkendt enstemmigt. Byen har ofte diskuteret i sine langsigtede planer om, at fængslet ville flytte fra centrum. Disse uventede tilføjelser angiver ellers. Det her for at blive.

Beboere er også forstyrrede, at de unødigt rive ned den naturlige buffer mellem fængslet og kvarteret (på tværs Billige Moncler Outlet af jernbanesporerne). Projektet er planlagt til at være komplet i 2011 eller 2012, og denne buffer kunne have hjulpet med at beskytte konstruktionen. Fremskridt Energibesparende på stedet sagde, at det meget diskuterede nye undergrundsstation bygges der på stedet ved siden af ​​sporene.

[UPDATERET PLACERING] Boylan Heights beboere har dannet et udvalg, der vil diskutere dette spørgsmål i længden under et møde den kommende tirsdag den 22. juli kl. 19:30 1300 Western Blvd, på Central Prison Auditorium. Thomas Crowder og borgmester Meeker, som i dag, har det på deres kalendere.

Klik på billedet for at begynde nedrivning diasshow

Byggeri på den gamle statstjeneste / Central Fængsel begyndte i 1870 på en 22 acre stykke jord købt fra Boylan familien for $ 200 en acre. De første fanger blev afholdt i en pinelog-struktur kaldet polakker, mens fanger konstruerede den permanente struktur. Fortetlignende struktur blev designet af Ohio arkitekt Levi Scofield, og blev endelig færdig i 1884 til et beløb på $ 1,25 millioner.

Da den blev åbnet fungerede den som North Carolina kun maksimalt sikkerhedsfængsel. Det husede også adskillige industrier som en maleri butik, metalskilt trykfaciliteter for kørekort og vejskilte, en sko reparation butik og en lille madras fabrik.

Ved 1950 blev strukturen begyndt at forværres, så dekorative stykker som kupler, tårne ​​og spirer blev fjernet. I 1980 blev resten af ​​strukturen revet ned.

Hvem sagde Meeker vidste om det? Problemet er, at det ser ud til, at han og andre gjorde sig imod det. Det er virkelig en skam. Hvis det var blevet bragt til nyhederne tidligt på processen, kunne den offentlige mening have været i stand til at svigte statens lovgiveres beslutning om i det væsentlige at holde fængslet downtown for evigt. Det er lidt mærkeligt, at N aldrig nævnt dette projekt. Dette trods det faktum, at det involverer skatte dollars, mental sundhed og er dollar og square footage klog en af ​​de største projekter foregår downtown. Ikke engang hedder det endda i deres arkiver.

Smitty site er blevet brugt som fængsel siden borgerkrigen, men de revede ned for det oprindelige fængsel for længe siden. Det er næppe et historisk vartegn. Denne retorik har mere ansøgning om Dix.

Jeg alle til historisk bevaring, men da de rev ned i det gamle fængsel, skulle de bygge de nyere faciliteter længere uden for byen. Under borgerkrigen var denne placering uden for byen. Den nuværende placering giver ikke mening i betragtning af byens nuværende udsmykning.

Staten begik en fejl, når de sætter de nyere faciliteter der fejler de ikke villige til at betale for ved at springe (måske et dårligt valg af ord) til en helt ny facilitet andetsteds. Nu investerer de mere i en dårlig beslutning. Desværre det typiske for deres brug af fast ejendom i denne by.

sagen er, at de ikke nødvendigvis bryder loven de måtte være over det. Enhver anden virksomhed, privat, uddannelsesmæssigt, kommunalt projekt ville skulle gøre det, men måske ikke i dette tilfælde. Vi ser. Fælles høflighed ville dog have været at få andre involveret, især med et så højt dollar skattefinansieret projekt.

Vi lærte for nylig, at nabolaggrupper i sydøst Raleigh blev inviteret til at deltage i drøftelser med udvidelsen af ​​kvindelig fængsel. Faktisk i så fald opfordrede staten selv til at tilbyde en del af ejendom, der skulle bruges til en park. På dette punkt er alt, hvad vi sandsynligvis kan gøre, bedt dem om at overveje at opretholde den lille del af bufferen, men jeg bliver overrasket, hvis det går ned klokken 8 i morgen og / eller deltager i diskussioner om hvordan / hvornår for at gendanne bufferen. De er ved lov forpligtet til at have en. Forhåbentlig får vi hurtigt en bedre ide om hvad de har i tankerne.

Jeg tror ikke meget kan gøres for at ændre planerne på denne. Det meste du kan håbe på er en bedre buffer og en mere attraktiv front.

Jeg tror også på, at dette er en stor del af mental sundhed planen for staten. Samlet set kan jeg godt lide det, fordi det burde betyde, at Dix Hospital er så tættere på at blive flyttet, og vi får psykiske senge.

Jeg elsker Boylan Heights, men jeg tror ikke, det vil virkelig ændre kvarteret overhovedet. Det er ikke mere farligt end før, fordi du ikke huser nogen, der ikke var i området allerede i fængslet eller Dix. Forstyrrer det virkelig mere fra kvarteret end hjemløse lejre?

RPW, tro det eller ej, der har været seriøse diskussioner inden for det sidste årti af fængslet, der flyttede fra centrum. Flere amter har i det væsentlige været i forvejen for det, så det var ikke ud af mulighederne og diskussionen. City masterplaner havde endda optimistisk opfordret til, at det skulle ske en dag. Du er korrekt, at dette projekt har været undervejs i nogen tid, ligesom et hvilket som helst projekt af denne skala og teknisk bygningene bliver bygget identificeres som fase to og tre af deres masterplan; Men da dette projekt krævede en by til særlig brugstilladelse vedrørende zoneinddeling af en del af stedet blev beboerne ikke korrekt meddelt, at dette var ved at gå i opførelse.

Smitty, Der var en betydelig kommunikation nedbrydning. Ikke alle, der skulle have modtaget breve, gjorde det. Det betyder, at Boylanders kommer ud mere, du har sikkert vundet et mere politisk aktivt kvarter i byen, det er derfor, at alle fange mange af vagt. Bemærkningen om, at der var en offentlig høring om det, er lidt vildledende. Projektet gik tilsyneladende til råds, da de var forpligtet til at få en særlig brugstilladelse til projektet og som følge heraf blev emnet sat på dagsordenen for et rådsmøde; men det, der blev godkendt af Rådet, havde ikke medtaget en detaljeret lokalplan samt et nøjagtigt indtryk af størrelsen af ​​den nye facilitet. Hvis du eller RPW havde hørt om projektet, vil jeg gerne vide, hvordan det sikkert ikke er blevet nævnt i medierne eller via skiltning osv. FYI, hvis nogen ændrer farven på sidesporet på deres hus i en historisk kvarter, en høring afholdes og skiltning er udstationeret en måned i forvejen. I dette tilfælde er en 376.000 sf bygning (på trods af at bystyret godkendte projektet som 217.807 og aldrig modtaget varsel andet) planlagt ved siden af ​​det historiske kvarter, og ikke Moncler Outlet engang er der et tegn til at meddele en høring. Kan du heller ikke finde det underligt, at kun en beboer var til stede under retsmødet, og at naboskabsforeningen aldrig blev anmeldt til et projekt så stort?

Fantastisk historisk billede! Så vidt Dix-projektet går, ligesom det eller ej, har staten intet at sælge ejendommen til byen. De kan overveje en lejekontrakt, men de nuværende ledere i lovgiver har ikke til hensigt at sælge. På den måde er der heller ikke noget ønske om at frigøre ejendomsperioden for de næste 5 7 år, endnu længere. Virkeligheden er, at millioner bliver brugt til at genoptage faciliteterne hvert år, og en ny bølge statsmedarbejdere vil flytte inden for kort tid. Folk fik ord, at Dix lukkede og byggede det nye hospital, og samfundet løb for tidligt med historien.

En tanke at smide ind i blandingen om fængselsmedicinsk systemudvidelse er at forsvinde. Med Dorothea Dix flytter til Central Regional Hospital i Butner, er der en stor medarbejderbase, der bruger offentlig transit til at komme på arbejde, som vil blive efterladt af farten.

Selv om fængselslandet måske trækker en god pris, fortsætter den med et mønster af tænkning, der favoriserer gentrifikation. Dette hospital vil være et solidt jobgrundlag for dem, der er fordrevet af Dix-bevæget, og kan få / råd til pendlen til Butner.

NC statsregering fungerer muligvis mere i deres medarbejders interesse end byen Raleigh. Jeg kan være forkert, men det er en god snakning, men det er ikke desto mindre.

About the author

Billige ugg administrator