mens Sanders stikker til script

ByBillige ugg

mens Sanders stikker til script

mens Sanders stikker til script

Hillary Clinton forsøger at forlade den største delegerede træk af kampagnen, og forsøger at forlade Bernie Sanders med lidt plads til at drive og slukke flammerne bag sin engang oprørskampagne.

Clinton har kaste næsten alle referencer til sin demokratiske modstander, i stedet for at fokusere på republikanske frontrunner Donald Trump forud for ‘Super Tuesday’ konkurrencerne i syd og rundt om i landet. Sanders, i mellemtiden, forbliver resolut i hans budskab, og tilbyder sin standardøkonomiske fokuserede stumptale og kigger forbi sidste weekend Billige Moncler Jakke Herre i Clinton i South Carolina.

‘Vi lytter til det Moncler DunJakke amerikanske folk og deres smerte og deres behov i stedet for at hustle over hele landet, der samler millioner af dollars fra 1 procent’, sagde Sanders på et Minneapolis-rally mandag og pegede på sin dagsorden for at revurdere kampagnens økonomisystem og udvidelse af socialsikringsydelser til pensionister.

Sanders håber at score sejre i Minnesota og Massachusetts, hvor han rejste til senere mandag, og i Oklahoma og Colorado. Han sluttede sin dag i sin hjemstat i Vermont, som står som den eneste sikre ting i sin Super Tuesday calculus, understreger Clinton Sky høje forventninger om at polstere hendes delegerede leder i denne uge.

I et rally i Milton, Massachusetts mandag, sagde Sanders, at han mener, at han har en god chance for at vinde Massachusetts.

‘Nu er det tid for Massachusetts at lede den politiske revolution,’ sagde Sanders. Den tidligere statssekretær kampagne i Massachusetts mandag og afholdt begivenheder senere på dagen i Virginia, en anden valgkampe, der holdt sin primære på Super Tuesday.

Alt i alt er 865 delegerede på tirsdag i 11 stater og amerikansk samoa. Black voters drev Clinton til sejr i South Carolina, med 8 ud af 10 stemmer for hende, og forventes at være forskellen beslutningstagere for Clinton i hele syd.

Efter hendes sejr i South Carolina har Clinton 546 delegerede, herunder superdelegerede, partiledere og medlemmer af kongressen, der kan støtte enhver kandidat. Sanders har 87 delegerede og få umiddelbare muligheder uden for Vermont for at vinde på Clinton. Det kræver 2.383 delegerede at vinde udnævnelsen.

Trods hans forhindringer har Vermont-senatoren lidt incitament til at folde. Han rapporterede at hæve mere end 36 millioner dollars i februar og håbede at bryde markeringen på 40 millioner dollars inden udgangen af ​​dagen, et tegn på, at han vil få pengene til at gå dybt ind i foråret. Og hans hold ser på en række caucuses senere i måneden som et sted at rack op delegerede og opbygge momentum.

Clinton har i mellemtiden klart vendt siden og begyndt at se på en showdown med den republikanske frontrunner Donald Trump, der kaster sig selv som partiet bedste valg til at påtage sig GOP.

‘Hver gang jeg lytter til republikanerne, ved jeg, at vi er nødt til at kæmpe hårdt for vores rettigheder’, sagde Clinton, hvor flere hundrede mennesker blev samlet i et historisk mødested i Boston mandag eftermiddag. ‘Jeg ved ikke, hvad vores grundlæggere, nogle af de tidlige patrioter, ville tænke på, hvad vi står imod i dag.’

Clinton og hendes hold vokser i stigende grad overbevist om, at de er på vej til at fange deres parti nominering. Allierede fra den tidligere statssekretær, unaffiliated demokratiske strateger og nationalpartiet oplagrer potentiel ammunition om Trump, gennemgår reams of court filings, anmoder om oplysninger om hans forretningsforbindelser fra statslige regeringer og udfører nye afstemninger for at teste angrebslinjer.

Med Sanders forsinket i delegerede og sandsynligvis vil blive udsat for større tab på Super Tuesday, begynder Clinton-holdet også at blive mere bekymret over behovet for i sidste ende at forene festen. De forsøger at undgå yderligere at fremmedgøre de lidenskabelige Sanders-backers, hvis støtte hun behøver for at vinde et valg, og minde de demokratiske vælgere om, at hun kunne møde Trump en hadet figur i festen.

Sanders fortsætter dog med at påpege sine forskelle med Clinton og peger på hans uvillighed om at have en super PAC, hans modstand mod Irak-krigen og hans afvisning af handelsaftaler, som han siger, har medført tab af arbejdspladser.

Hans seneste taler er blevet fyldt med hans typiske løfter om at yde enkeltbetalers sundhedspleje og gratis skoleundervisning, reformere strafferet og beskytte miljøet.

Indtast tirsdagskonkurrencer håber Sanders at være tæt på Clinton i de sydlige stater og undgå blowouts, der vil give Clinton mulighed for at føje til sin delegerede fordel og derefter udføre sig godt i Midtvesten og Nordøst. Sanders sagde Minnesota caucuses ville være ‘vigtig og vigtig’ til sin Super Tuesday strategi.

‘Vi kan vinde, ingen tvivl her i Minnesota, hvis vi har turnouten,’ sagde han. Associated Press bidrog til denne rapport. Dette materiale må ikke publiceres, udsendes, omskrives eller omfordeles.)

About the author

Billige ugg administrator