Mennesket fandt sig ikke skyldig i skud

ByBillige ugg

Mennesket fandt sig ikke skyldig i skud

Mennesket fandt sig ikke skyldig i skud

Brown argumenterede for, at han forsvarede sig selv efter at han blev angrebet af en gruppe mennesker udenfor butikken, og at han havde fyret et advarselsskud. Anklagere troede en kugle fyret under tvisten styrtede ned gennem et nærliggende hjems mur og skræmte familien inde.

Hændelsen blev i det mindste delvist indfanget på en sikkerhedsvideo. Før retssagen havde anklagerne ikke identificeret de mennesker, som Brown blev anklaget for at skyde.

Hans retssag, der begyndte 5. december, tog en usædvanlig tur, da retsforfølgelsen afsløret til Browns forsvarsadvokat, som Moncler Outlet anklageren havde lært efter retssagen, begyndte at en Kenosha Police Department Officer havde sendt en email til detektivet i det tilfælde, der Billige Moncler DunJakke omfattede navnene på to vidner og navne og kontaktoplysninger og oplysninger om socialmedie for folk, som Brown skulle have skudt på.

Vidnerne sagde to af de mænd, der havde kæmpet med Brown, var typisk bevæbnet. En socialmediekonto, der henvises til i e-mailen, indeholdt en video, der blev uploadet dagen for den hændelse, der viste de personer, der var involveret i kampen med Brown blinkende bende tegn og holdt en pistol til kameraet, ifølge forsvarsadvokat James Fields Bowers.

Fields Bowers hævdede, at anklagen mod Brown skulle afskediges med fordomme, fordi de ikke kunne blive genopbygget, fordi han ikke lærte om e-mailen, før retssagen begyndte trods hans anmodning om opdagelse indgivet otte måneder tidligere.

Anklagemyndigheden hævdede, at den sene meddelelse om e-mailen var en fejl snarere end en bevidst tilbageholdelse af bevismateriale.

Dommer Bruce Schroeder afviste forslaget om at afvise sagerne, hvilket gav Brown mulighed for at fortsætte med retssagen eller at tage en mistrial, hvilket betyder, at staten kunne forsøge sagen med en ny jury.

Brown valgte at fortsætte med retssagen.

På onsdag, efter ca. to timers overvejelser, fandt juryen Brown ikke skyld i de 11 tæller af hensynsløs fare for sikkerheden, idet han bare fandt ham skyldig i et misdemeanor-ansvar for at bære et skjult våben. Hvis han var blevet dømt for forbrydelserne, ville Brown have konfronteret mulige fængselsbetingelser på op til 7 år for hver af tællerne.

About the author

Billige ugg administrator