Mennesket dør efter at være blevet tased under Strike Force operation

ByBillige ugg

Mennesket dør efter at være blevet tased under Strike Force operation

Mennesket dør efter at være blevet tased under Strike Moncler DunJakke Force operation

Col. Bill Puett med Buchanan County Sheriff Office sagde efterforskere med Buchanan County Drug Strike Force gennemførte en warrantoperation onsdag eftermiddag på MacKenzie Dr. Puett sagde, at efterforskere var på udkig efter en person involveret i narkotikaaktivitet og fremragende warrants, da en mand konfronterede officerer som de nærmede sig huset.

kom ud af huset, da officererne nærmede sig huset, sagde Puett. blev kæmper med officerer og forsøgte at angribe officererne med en boldbat og kæmpede med dem. Efter at han gjorde det, blev han tased og derefter anholdt og senere døde ved Mosaic efter at han blev transporteret. En obduktion er planlagt til torsdag.

arbejder for at indsamle oplysninger, sagde puett. Ønsker at få denne herre identificeret og sørg for at familien bliver underrettet. sagde det ukendt, hvis taseren bidrog til mands død.

En del af undersøgelsen, sagde Puett. fortsatte med at kæmpe med officererne, da de anholdt ham og blev Moncler Outlet uforsvarlige. Vi vil fortsætte med at undersøge og se, hvad obduktionen afslører. sagde Missouri State Highway Patrol er blevet anmodet af Buchanan County Sheriff Office for at undersøge sagen.

About the author

Billige ugg administrator