Menneske anklaget for groping kvindelig korrektionsofficer

ByBillige ugg

Menneske anklaget for groping kvindelig korrektionsofficer

Menneske anklaget for groping kvindelig korrektionsofficer

En 27-årig Minot mand er anklaget for at gribe en kvindelig korrigerende officer ved Ward County Fængsel den 15. september.

Scott Ramon Parizek lavede et første udseende på onsdagens forældremyndighed i Minot i klasse A overgreb. Hvis han er dømt, kan han Billige Moncler Jakke Herre møde op til et år i fængsel og $ 3.000 i bøder. Han kunne også være forpligtet til at registrere sig som en sex overtræder.

Ifølge den sandsynlige årsag, der blev indgivet i sagen, blev den korrigerende officer eskorteret Parizek i fængslet. video viste hændelsen. Parizek hænder var skjult under et tæppe, han havde draperet rundt om sin krop. Da han gik af korrigerende officer, nåede en af ​​hænderne sig og kommer i kontakt med de påståede offerets private dele. Kvinden ser ud til at være synligt oprørt, efter at dette skete, ifølge bekendtgørelsen.

I retsmødet onsdag sagde Parizek, at han ønsker en hurtig prøveperiode.

Dommer Gary Lee tilbagekaldte Parizek-sagen i en narkotikalag på tirsdag og dømte ham til fire år med krav om at han tjener et år og en dag og 18 måneders tilsynsundersøgelse. Lee anbefaler, at Parizek modtager lægebehandling, mens han er i fængsel.

Parizek og hans mor, Vaneica Erickson, 46, er også anklaget for forværret overfald, røveri og interfererer med et nødopkald i en separat sag den 4. september. De er planlagt til at blive til retten i dag til en indledende høring i den sag.

Ifølge retsdokumenter i det tilfælde sagde det rapporterede offer, at hun var i en lejlighedsopbevaringsenhed til rengøring af sine 95-årige bedstemor, da Erickson og Parizek brød ind. Kvinden forsøgte at ringe 911, og Erickson så hende og tog telefonen væk. Hun sagde, at Erickson gjorde trusler, overfaldede hende og begyndte at trække hendes hår. Hun forsøgte at kæmpe tilbage og Parizek sluttede sig i angrebet. På et tidspunkt sagde kvinden hun Billige Moncler Outlet var på jorden med Parizek stampede på hende, og hun blev sparket i maven. Hun mistede øjeblikkeligt bevidstheden. Kvinden flygtede og løb til sin bedstemor lejlighed og fortalte sin bedstemor at ringe 911. Det påståede offer sagde, at Erickson fulgte hende og også forsøgte at tage telefonen væk fra sin 95-årige bedstemor på et tidspunkt. Begge kvinder var bange. Det påståede offer sagde, at Parizek og Erickson stjal genstande fra lageret, læssede dem i en bil og forlod. Hun sagde, at Parizek kone, Brianna, var vidne til angrebet og fortalte Scott Parizek at stoppe. Brianna Parizek blev ikke opkrævet i sagen.

Scott Parizek blev afholdt i Ward County Fængsel i forbindelse med den 4. september hændelse, da han angiveligt seksuelt overfaldede den korresponderende officer.

About the author

Billige ugg administrator