men vil ikke overgive den britiske premierminister ansigts fraktious party og bare flertal

ByBillige ugg

men vil ikke overgive den britiske premierminister ansigts fraktious party og bare flertal

men vil ikke overgive den britiske Moncler Udsalg premierminister ansigts fraktious party og bare flertal

En arbejdspolitiker, der hedder Paul Flynn, rejste sig og stirrede på tværs af midtbanen på premierminister John Major, udfordrede ‘den legendariske’ regeringskrigs legitimitet og råbte derefter over brølen i Commons: ‘Er det ikke degradering af dig til nægte landet et valg for at nægte landet valget mellem en udmattet Tory-regering og et forfrisket Labour Party? ‘

Og Mr. Major troede, at han havde problemer i sidste år?

Kører tomt

Nede i afstemningerne, hans parlamentariske flertal eroderer, og hans parti løber tomt efter næsten 17 år i kraft, står Mr. Major over endnu et år, hvor han bliver nødt til at kæmpe hårdt for at forblive på kontoret.

Men Mr. Major har ikke overgivet. Og på trods af gentagne arbejdskræfter hævder han ikke at kræve valg før han skal, hvilket ikke er til foråret 1997.

Besvarende kritikere som Moncler Outlet Mr. Flynn, Mr. Major sagde: ‘Jeg tror, ​​at legitimiteten [af regeringen] kan have noget at gøre med den største populære stemme, der nogensinde er optaget ved det sidste valg og et flertal i Parlamentet.’

Men at tale om et sidste valg i Storbritannien er som at huske en high school romance. Det er klart farlige tider for de konservative, der vandt magt tilbage, da Jimmy Carter var USAs præsident. I grunden er offentligheden blevet træt af en fest, der har set sin andel af politiske sleaze% J-skandaler. Desuden er de konservative skylden for den opfattede forværring af den nationale sundhedsvæsen og for at sælge en national industri efter den anden.

Mr. Major, som erstattede Margaret Thatcher som premierminister i 1990 og vandt valget i 1992, har brugt de sidste par år under politisk belejring. Hans flertal i 651-medlemmet Parlamentet blev reduceret til tre sidste måned, da Emma Nicholson bolte partiet for de liberale demokrater. I oktober flygtede en anden Tory, Alan Howarth, til Labour.

Den konservative margen forventes at blive reduceret til en efter to kommende valg afholdes for at fylde ledige pladser.

Alligevel er det usandsynligt, at Mr. Major ville miste en tillidskvot i Commons og blive tvunget til valg. Grunden? Han kan regne med støtte fra ni medlemmer af Ulster Unionister, flertallet af protestantiske partier i Nordirland. Selvfølgelig kan holde Ulster-Unionisterne på linie have en dramatisk indvirkning på tempoet i fredsforhandlingerne i Nordirland.

I øjeblikket har Mr. Major dog en hård tid på at præsidere over hans fractious parti, som er splittet over Storbritanniens links til Europa. I maj holdt maj Major et ’sat op eller lukket’ valg til partiledelsen at stille en højrefløj skeptisk over for strammere bånd til kontinentet. Selvom han vandt kampen, fortsætter kampen for sjælen i det konservative parti.

Oppositionspolitikere, der er vant til deres egne filosofiske kampe, glæder sig over braten. De lagde op i går i Commons for at hakke lidenskab på de konservative.

‘Du kan ikke stoppe dine kolleger, der skriger, men mange advarsler du giver dem på fjernsyn,’ sagde den liberale demokrat Alan Beith til Mr. Major. ‘Kan du nu indrømme, at festen er over for dig?’

Arbejdsleder Tony Blair chided Mr. Major: ‘Det er netop fordi hele regeringens regering nu handler om at tilfredsstille denne fraktion eller det konservative parti, som landet har givet op på de konservative som en seriøs parti af regeringen? ‘

Arbejdsmedlemmerne ville ikke købe linjen. Ronnie Campbell, der arbejdede i en kulminde, da Baroness Thatchers første konservative regering blev valgt i maj 1979, var i Commons i går og råbte til Mr. Major at kræve valg ‘nu hvor premierministerens flertal bliver mindre og mindre og mindre.’

About the author

Billige ugg administrator