men vi er stadig i kampen

ByBillige ugg

men vi er stadig i kampen

men vi er stadig i kampen

Vores udgiver, Greg Awtry, kaldte holdet sammen i konferencelokalet tirsdag eftermiddag. Du kunne se i hans ansigt, hans kropssprog, at noget var forkert.

For den sidste uge var hans dør, som normalt er åben, blevet lukket. Nu fandt vi ud af hvorfor. Tre af vores holdkammerater vores venner havde mistet deres job den morgen, fordi disse stillinger blev elimineret.

Nedskæringerne til vores team var meget smertefulde, men vi var ikke det eneste BH Media selskab for at føle smerten. Vores moderselskab måtte nedskære 249 medarbejdere eller ledige stillinger i 10 stater.

Det er ikke bare BH Media, der ændrer det, er avisindustrien som helhed. Udskrivning og digital avis Moncler DunJakke cirkulation var omkring 8 procent i 2016, ifølge Pew Research Center. Udskrivning alene var ned omkring 10 procent.

Nogle har forudsagt afisernes død. Radio, tv og internettet var alle formodede at dræbe os.

Det minder os om årets Super Bowl, de underdog-ørne skulle antage at have mistet længe før de mægtige patrioter blev vendt, men de nægtede at give op. I stedet for at gøre, hvad de fleste mennesker troede ville ske, kom de ud og kæmpede ting ingen forestillede sig, de Moncler Outlet kunne gøre, og da kampen sluttede, steg ørerne til toppen.

Med din hjælp vil det være Star Herald!

Omkostningerne til avispapir klatrer også, men vi indså, at du, vores læsere, fortjente mere. Så vi redesignede din avis, tilføjer Wyoming og Nebraska sider, og nationale og verdens sider efter det. Vi øgede størrelsen på print, tegneserierne og tilføjede en daglig funktion.

Vi ændrer os, men vi giver ikke op. Vi er din lokale nyhedskilde, din avis.

Det var her du lærte om nedskæringerne til universitetet og den indflydelse det kunne have på lokale programmer. Det var her, du lærte om behovet og ideerne bag Panhandle Beginnings alternative skoleidee for elever, der kæmper med mental sundhed og adfærdsmæssige problemer. Det var her, du så en sammenligning af lønningerne udbetalt af lokalsamfund, og det var her du lærte om en ungdoms behov for en nyre.

Vi er på byens rådsmøder, der ser, lytter og rapporterer, holder jer i kendskabet og optræder som din vagthund med lokale myndigheder.

Antallet af jer, der kun får et prenumerationsabonnement, falder som vores vaner og brugen af ​​teknologiske ændringer. Star Herald når dog stadig flere husholdninger end nogensinde før med et stigende digitalt publikum. I sidste uge alene læste 55.288 mennesker Star Herald online.

Dør vi Nej, men vi skifter, og med disse ændringer kommer der nogle smerter, da vi tilpasser vores forretning for bedre at betjene vores læsere.

Eaglesne var nede i 2016. De havde en tabt sæson, men deres fans gav ikke op på dem, da de gik gennem forandring.

Vi vil spørge det samme af jer, vores fans. Du er ikke altid enig med os, men lige nu har vi brug for din hjælp.

Det er et dyrt venture at sende journalister over Panhandle hver dag. Lokale aviser kæmper for abonnementer både print og digital. Hvis du er en abonnent, har du fri og ubegrænset adgang til vores e-mail og hjemmeside. Nogle af jer har vores digitale eneste abonnement. Tak, abonnenter!

Men hvis du er en hyppig besøgende på vores hjemmeside og læser nyhederne gratis, ved du allerede, at der er begrænset adgang, og vi beder dig om at overveje at blive abonnent for at hjælpe os med at holde lokal journalistik levende og godt i yderligere hundrede år.

Et prints abonnement på Star Herald koster omkring $ 12 om måneden. Med det får du også et gratis digitalt abonnement (hvis du ikke har din digital, alle adgangsopsætninger, ring til os). Vores daglige papir, der leveres til din dør, koster mindre end et enkelt frimærke, og hvis du bor uden for vores daglige leveringsområde eller foretrækker at læse online, har vi et digitalt eneste introduktionstilbud på under $ 5 om måneden.

Venligst, som vores loyale fans, hjælper os med at få ordet ud. Fortæl dine naboer, medarbeiderne, alle, du ved, at deres lokale avis ændrer sig, er ændret og har brug for deres støtte.

På tirsdag skete Coach Awtry, da han delte nyheden, men hverken han eller jeg eller nogen anden på Star Herald-holdet opgiver. Med hjælp fra vores fans vil vi svinge højt som vestlige Nebraska og østlige Wyomings stolte og målbevidste dagstidning.

About the author

Billige ugg administrator